TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τρίξι πρόκρισης μέσω παράτασης

Ο  Άντραζ Σπόραρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στην Σλάβια Πράγας για το Conference League | 8 Αυγούστου 2022
Ο Άντραζ Σπόραρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στην Σλάβια Πράγας για το Conference League | 8 Αυγούστου 2022 INTIME

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει πάνω στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Ημέρα Europa League και Europa Conference League σήμερα, με τους επαναληπτικούς του 3ου προκριματικού γύρου, και ταυτόχρονα βέβαια ημέρα πολύ κρίσιμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης καλούνται να ανατρέψουν τα αρνητικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν στα πρώτα παιχνίδια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ό,τι ομάδα κι αν είσαι, ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Για να αντιστραφεί η κατάσταση, πρέπει οι ομάδες μας να εμφανιστούν κυριολεκτικά μεταμορφωμένες μέσα σε μία εβδομάδα και να δείξουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από τις τρεις μόνο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνεται φαβορί για την πρόκριση. Κι αυτός βέβαια, μη νομίζεις, 1.25 έδινε για πρόκριση πριν γίνουν τα πρώτα παιχνίδια, και τώρα έχει ανέβει στο 1.75, ενώ η πρόκριση του Παναθηναϊκού παίζει πλέον στο 6,20 και του Άρη στο 4,70.

Δεν είναι όμως μόνο ποδοσφαιρικά δύσκολα τα πράγματα, είναι και στοιχηματικά. Πρακτικά, κανένα από τα τρία ματς των ελληνικών ομάδων δεν αγγίζεται. Οι αποδόσεις και στα τρία μοιάζουν λογικές και δεν δείχνουν να κρύβουν κάπου αξία. Κι εσύ δηλαδή αν έβγαζες αποδόσεις, χωρίς βέβαια να φοράς οπαδικά γυαλιά, πάνω κάτω κάπου εκεί θα τις έδινες: φαβορί γύρω στο 2.40 οι νίκες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στο 2.10 αυτή του Άρη.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Και τι κάνουμε τώρα, θα ρωτήσεις. Γιατί ωραία τα λέμε και συμφωνούμε, αλλά άνθρωπος είσαι, κάτι θες να παίξεις. Όπως σου έχουμε ξαναπεί, σε κάτι τέτοιες δύσκολες στοιχηματικά μέρες, όπου είναι φανερό πως δεν υπάρχει κάπου κρυμμένη στοιχηματική αξία, ο μόνος τρόπος να εμπλακείς είναι να φτιάξεις και να ακολουθήσεις κάποια σενάρια. Λίγο στον χαβαλέ και λίγο σαν fun bets, για να έχεις κάτι να ασχολείσαι, ειδικά βέβαια αν είσαι ΑΕΚτζής ή ΠΑΟΚτζής και δεν έχεις "έννομο" συμφέρον.

Το δικό μας σενάριο δεν θα σου πούμε ότι είναι εύκολο να βγει, αλλά το σίγουρο είναι ότι πληρώνει καλά. Αν είναι λοιπόν οι ελληνικές ομάδες να το παλέψουν, και δεν πάνε άπατες όπως πήγαν στον προηγούμενο γύρο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ και όπως πήγαν και οι τρεις στα πρώτα παιχνίδια, η βραδιά θα έχει δράμα κι αγωνία. Και θα είναι μεγάλη, δεν θα φτάσουν τα 90 λεπτά, θα χρειαστεί παράταση και ίσως και πέναλτι.

Το Χ λοιπόν του Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα (21:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), που στέλνει το ζευγάρι στην παράταση και ίσως στα πέναλτι, είναι γύρω στο 3.44, ενώ οι νίκες του Παναθηναϊκού (20:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) και του Άρη (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) με ακριβώς δύο γκολ διαφορά, ώστε να πάνε κι αυτά τα ζευγάρια σε παράταση και βλέπουμε, στο 6.90 και στο 5.90 αντίστοιχα.

Τα παίρνεις λοιπόν και τα τρία και φτιάχνεις ένα ωραιότατο τριξάκι, σύστημα δηλαδή τριών επιλογών όπου παίζεις τις δυάδες και την τριάδα, τέσσερις στήλες συνολικά. Η μικρότερη δυάδα δίνει απόδοση 20κάτι, η μεγαλύτερη 40κάτι, ενώ η τριάδα φτάνει στο 140! Καθόλου άσχημα δηλαδή, λίγα βάζεις, πολλά παίρνεις. Κι αν δεν τα πάρεις τα πολλά, δεν έχασες και τίποτα, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Σλάβια: Νίκη Παναθηναϊκού με ακριβώς δύο γκολ διαφορά (απόδοση 6.90) 20:30
  • Άρης – Μακάμπι: Νίκη Άρη με ακριβώς δύο γκολ διαφορά (απόδοση 5.90) 21:00
  • Σλόβαν – Ολυμπιακός Χ (απόδοση 3.44) 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ