BIG GAMES BET

Οι αποδόσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη για πρόκριση στην επόμενη φάση

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Τι "βλέπουν" οι στοιχηματικές εταιρίες για τις τρεις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός. Ψάχνουν υπέρβαση Παναθηναϊκός και Άρης.

Άλλη μία εβδομάδα ευρωπαϊκών κυπέλλων και ειδικά για την Ελλάδα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Άρη είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε δεινή θέση στο UEFA Ranking και κινδυνεύει πλέον να μείνει με μόλις μία "ζωντανή" ομάδα πριν καλά καλά μπούμε στα μέσα Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός ακόμη και στο απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Conference League, παίζοντας με τον νικητή από το ζευγάρι Ζρίνσκι – Τομπόλ Κοστανάι.

Αντίθετα, Παναθηναϊκός και Άρης δεν έχουν κανένα μαξιλαράκι και καλούνται να κάνουν μεγάλη ανατροπή αν δεν θέλουν να τελειώσει πρόωρα το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, βλέποντας ποιες είναι οι εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών αναφορικά με τις πιθανότητες, που έχουν οι ελληνικές ομάδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Ολυμπιακός πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν στο "Καραϊσκάκης" είχε ανοίξει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα playoffs του Europa League σε απόδοση 1.25. Μετά το 1-1 της περασμένης Πέμπτης, οι αποδόσεις άλλαξαν και η πρόκριση του Ολυμπιακού ξεπερνάει πλέον το 1.55. Οι "ερυθρόλευκοι" παραμένουν το φαβορί, δεν είναι όμως τόσο ακλόνητο, όπως πριν μία εβδομάδα. Στον αντίποδα, οι μπουκ προσφέρουν στο 2.40+ το ενδεχόμενο να περάσει στην επόμενη φάση η πρωταθλήτρια Σλοβακίας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν εξ αρχής δύσκολη, αφού στάθηκε άτυχος στην κλήρωση και "τράβηξε" τον πιο δυνατό αντίπαλο που υπήρχε στο δικό του υπογκρούπ. Πριν το πρώτο ματς στην Πράγα, η Σλάβια ήταν φαβορί για την πρόκριση σε απόδοση 1.45 και ο Παναθηναϊκός έδινε 2.75.

Μετά το καθαρό 2-0 των Τσέχων, το σενάριο οι "πράσινοι" να κάνουν την ανατροπή και να προκριθούν αυτοί στα playoffs του Conference League προσφέρεται στο 6.30! Αντίθετα, η πρόκριση της Σλάβια υποχώρησε στο 1.12 με τους μπουκ πλέον να τη θεωρούν σχεδόν δεδομένη.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται και ο Αρης. Οι "κίτρινοι" πριν το πρώτο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ είχαν περάσει σε τιμές οριακού φαβορί, στην αγορά της πρόκρισης. Η χαμένη όμως ευκαιρία του Καμάτσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και τελικά η καθαρή νίκη της Μακάμπι με 2-0 άλλαξαν τελείως το σκηνικό εν όψει της ρεβάνς. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Χερμάν Μπούργος προσφέρεται στο 4.90 για πρόκριση στα playoffs του Conference League και αυτή του Βλάνταν Ιβιτς σε τιμές κάτω του 1.20.

Από τη διαμόρφωση των αποδόσεων, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια του, σε αντίθεση με Παναθηναϊκό και Άρη, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με τους μπουκ θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ