TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στον ήλιο του μεσονυχτίου

Οι παίκτες της Μπόντο Γκλιμτ αποθεώνονται από τους οπαδούς τους στο Ολίμπικο της Ρώμης μετά το τέλος του προημιτελικού με τη Ρόμα στο Europa Conference League
Οι παίκτες της Μπόντο Γκλιμτ αποθεώνονται από τους οπαδούς τους στο Ολίμπικο της Ρώμης μετά το τέλος του προημιτελικού με τη Ρόμα στο Europa Conference League © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και παίζει μια δυάδα από τα πρωταθλήματα Νορβηγίας και Φινλανδίας.

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς πλέον το κουπόνι, κυριαρχούν τα πρωταθλήματα του ευρωπαϊκού βορρά, της Αμερικής –βόρειας και νότιας- και της Ασίας, σε χώρες που έχουμε σαφώς περισσότερες πιθανότητες να πιάσουμε "κορόιδο" τον μπουκ.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίσαμε δύο σημεία. Έναν άσο από τη Φινλανδία και ένα διπλό από τη Νορβηγία. Αρχή από το φινλανδικό πρωτάθλημα και το Χέλσινγκφορς – Βάασα, το οποίο μάλιστα θα διεξαχθεί στις 23:00, στον ήλιο του μεσονυχτίου!

Η Χέλσινγκφορς είχε ξεκινήσει τραγικά, μόλις τρεις βαθμοί σε εννιά αγώνες. Περίπου ένα μήνα πριν άλλαξε προπονητή και έχοντας πάνω από τρεις εβδομάδες –ελέω Εθνικών υποχρεώσεων- διακοπής, είχε τη δυνατότητα να αλλάξει πολλά. Τα πρώτα καλά σημάδια φάνηκαν στο κύπελλο, όπου απέκλεισε τη Μάριεχαμν στα πέναλτι, παίρνοντας 1-1 στην κανονική διάρκεια εκτός έδρας. Δεν εντυπωσίασε, όμως ήταν ένα αποτέλεσμα και μια πρόκριση που μπορεί να αποτελέσει τη στροφή. Η σημερινή της αντίπαλος, η Βάασα, είναι μια ομάδα που δεν προκαλεί φόβο, σίγουρα στα μέτρα της Χέλσινγκφορς. Πάμε με το 1Χ που πληρώνει 1.80.

Δες εδώ όλες τις τελευταίες αναλύσεις των αγώνων από το Match Money

Στη Νορβηγία παίζουν Κρίστιανσουντ – Μπόντο. Η φοβερή και τρομερή Μπόντο (τη θυμάστε από πέρσι από τις μάχες της με τη Ρόμα και την 6άρα που είχε ρίξει την ομάδα του Μουρίνιο) έχει ξεκινήσει άσχημα τη χρονιά και με ρεκόρ 3-4-2 είναι κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Η διακοπή ήρθε στο καταλληλότερο σημείο και πλέον θα πρέπει να αντεπιτεθεί εάν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι των πρώτων θέσεων.

Τίποτα το ιδιαίτερο η ουραγός Κρίστιανσουντ (0-1-6 από το ξεκίνημα), σε μια έδρα μάλιστα από την οποία η Μπόντο πέρασε εύκολα τα τρία τελευταία χρόνια. ΟΚ το διπλό στο 1.70, δεν θα μπορούσε να δίνει παραπάνω βάσει ποιοτικής διαφοράς των δύο ομάδων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίστιανσουντ – Μπόντο Γκλιμτ: 2 (απόδοση 1.70), 19:00
  • Χέλσινγκφορς - Βάασα: 1Χ (απόδοση 1.80), 23:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ