TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι στην Premier League

Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον σε ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ | 24 Απριλίου 2022
Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον σε ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ | 24 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Το Match Money, μετά το 2/2 του Σαββάτου, διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε δύο επιλογές από την Premier League.

Ένα φαβορί διπλό και έναν αουτσάιντερ άσο βγάζει το κυριακάτικο πρόγραμμα. Και τα δύο από την Premier League, Έβερτον – Τσέλσι στις 16:00 και Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ στις 18:30.

Προγνωστικά Αγγλία

Στα ματς που έγιναν το Σάββατο η Μπέρνλι έκανε τεράστια ανατροπή στο Γουότφορντ με δύο γκολ από το 83’ και μετά τα πράγματα στην ουρά έχουν ζορίσει άσχημα για την Έβερτον. Η Έβερτον πλέον είναι στο -5 από τη σωτηρία και το ότι έχει δύο ματς λιγότερα δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αν δεν αρχίσει να παίρνει πόντους.

Το παιχνίδι με την Τσέλσι είναι φυσικά πολύ δύσκολο, αλλά ίσως με την πίεση που έχει η Έβερτον μπροστά στο φάσμα του υποβιβασμού να τη βολεύουν καλύτερα τέτοια ματς και όχι παιχνίδια που είναι καθαρό φαβορί (16:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Εξάλλου, τη μοναδική της νίκη μέσα στον Απρίλιο την έκανε σε ένα παρόμοιο ματς, στο 1-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και υπάρχει βέβαια μια ιδιαίτερη παράμετρος, που όσο κι αν λέμε ότι η Αγγλία δεν είναι Ιταλία, ίσως παίξει τον ρόλο της. Ο μάνατζερ της Έβερτον Φρανκ Λάμπαρντ είναι μια από τις θρυλικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας της Τσέλσι: 13 χρόνια καριέρας με τη φανέλα της, 429 εμφανίσεις, 147 γκολ, τρεις τίτλους Premier League, τέσσερα FA Cup, δύο Λιγκ Καπ, ένα Champions League και ένα Europa League, συν άλλα 84 παιχνίδια στον πάγκο της ως μάνατζερ.

Και η Τσέλσι δεν πάει για τίποτα. Απλώς περιμένει να τελειώσει η σεζόν, με το μυαλό όλων να είναι στην επικείμενη εξαγορά της μετά την "μπόμπα" που έσκασε με τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς.

Στο 5.39 φτάνει ο άσος στη Stoiximan με 0% γκανιότα και μας επιτρέπει να πάμε στη διπλή ευκαιρία του 1Χ σε απόδοση 2.12. Στη δεδομένη συγκυρία εξάλλου, ο ένας βαθμός ίσως να μην είναι καθόλου κακός συμβιβασμός.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Πιο σημαντικό κίνητρο η Αρσεναλ

Στο Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (18:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24)και οι δύο ομάδες έχουν προφανώς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αλλά αυτό της Άρσεναλ είναι πολύ πιο σημαντικό. Η Γουέστ Χαμ είναι στην 7η θέση, που πια είναι δεδομένο ότι δίνει εισιτήριο στο Conference League (Λίβερπουλ – Τσέλσι ο τελικός του FA Cup), και ο στόχος της είναι από τη μία να πιάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η και να πάρει εισιτήριο για το Europa (στο +3 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και από την άλλη να διατηρήσει τα κεκτημένα (στο +3 από την 8η Γουλβς).

Όχι δηλαδή κάτι πραγματικά συναρπαστικό, ειδικά όταν η Γουέστ Χαμ βρίσκεται εν μέσω των δύο ημιτελικών του Europa League με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Την Πέμπτη έχασε 1-2 μέσα στο Λονδίνο αλλά φυσικά δεν έχει καταθέσει τα όπλα και θα πάει σε τέσσερις μέρες να παίξει τα ρέστα της στη Γερμανία.

Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ δίνει μπρα ντε φερ με την Τότεναμ για την 4η θέση του Champions League. Στους 60 βαθμούς η Άρσεναλ, στους 58 η Τότεναμ, που θα έχει παίξει στις 16:00 εντός έδρας με τη Λέστερ, η μάχη αναμένεται να πάει κυριολεκτικά ως το φινάλε. Η Άρσεναλ ξαναβρήκε στα τελευταία παιχνίδια τα πατήματά της, έρχεται από δύο μεγάλες νίκες στα ντέρμπι με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο 1.85 που δίνεται το διπλό της στη Stoiximan με 0% γκανιότα μπορούμε να την εμπιστευτούμε.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον – Τσέλσι: 1Χ (απόδοση: 2.12 - Stoiximan) 16:00
  • Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: 2 (απόδοση: 1.85 - Stoiximan), 18:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ