TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο διπλά σε DNB

Οι παίκτες της Φράιμπουργκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στο Αμβούργο για τα ημιτελικά του DFB-Pokal 2021-2022 στο "Φόλκσπαρκ Στάντιον", Αμβούργο | Τρίτη 19 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Φράιμπουργκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στο Αμβούργο για τα ημιτελικά του DFB-Pokal 2021-2022 στο "Φόλκσπαρκ Στάντιον", Αμβούργο | Τρίτη 19 Απριλίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και επιλέγει μία δυάδα από την Premier League και την Bundesliga.

Στην Premier League, απομένουν πλέον πέντε αγωνιστικές και η μάχη είναι ανοιχτή και στα τρία καυτά μέτωπα, όπου φαίνεται να έχουν σχηματιστεί τρία μπρα ντε φερ. Για τον τίτλο Σίτι και Λίβερπουλ, για την 4η θέση του Champions League Άρσεναλ και Τότεναμ και για την αποφυγή του υποβιβασμού (κατά κύριο λόγο) Μπέρνλι και Έβερτον.

Στη μάχη του υποβιβασμού, η Μπέρνλι πάει σήμερα στο Γουότφορντ σε ένα παιχνίδι απόλυτα κομβικό (17:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Στους 31 πόντους σε 33 παιχνίδια η Μπέρνλι, στο +2 αλλά με ένα ματς περισσότερο από την Έβερτον, και αντιμετωπίζει μια Γουότφορντ σχεδόν καταδικασμένη, στο -9 και έχοντας στην πλάτη της δέκα σερί εντός έδρας ήττες! Η Μπέρνλι, από τη στιγμή που προχώρησε στην απόλυση του Ντάις, έχει πάρει επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια και έχει φάει με το κουτάλι τέτοιες καταστάσεις όπου παλεύεις για τη ζωή σου. Στο 2.83 το διπλό στη Stoiximan με 0% γκανιότα, στο 1.88 με κάλυψη στο DNB.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Γερμανία Προγνωστικά

Στη Γερμανία, η Φράιμπουργκ παραμένει σταθερά μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Στα τελευταία δώδεκα ματς (6-5-1) έχει χάσει μόνο από την Μπάγερν, έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου (με τη Λειψία στις 21 Μαΐου) και παίζει γερά και στο πρωτάθλημα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο Χοφενχάιμ παίζει τώρα η Φράιμπουργκ (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), σε μια έδρα από την οποία πέρασε για πλάκα στο κύπελλο (4-1 στις 19 Ιανουαρίου) και το διπλό της είναι στο 2,75 στη Stoiximan. Η Χοφενχάιμ κυνηγά θεωρητικά την 7η θέση, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσει εισιτήριο στο Conference League, όμως η φόρμα της είναι τραγική: 0-3-3 κι ενώ στα δύο τελευταία της εντός έδρας έχασε 1-2 από την Μπόχουμ και κόλλησε στο 0-0 με την ήδη υποβιβασμένη Γκρόιτερ Φιρτ. Και σήμερα θα αναγκαστεί να παίξει με λύσεις ανάγκης στα στόπερ λόγω μαζεμένων τραυματισμών/τιμωριών. Στο 1.95 στη Stoiximan το διπλό με DNB της Φράιμπουργκ.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ – Μπέρνλι: 2 DNB (απόδοση 1.88 - Stoiximan) 17:00
  • Χοφενχάιμ – Φράιμπουργκ: 2 DNB (απόδοση 1.95 - Stoiximan) 19:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ