TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Μορόν, ο Μασούρας, Bet Builder στο 3.85 και το 4.90

Ο Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Κηφισιά
Ο Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Κηφισιά EUROKINISSI SPORTS

Οι μεγάλες ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, το αιώνιο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και η κιτρινόμαυρη μάχη Άρη – ΑΕΚ προσφέρουν δύο Bet Builder σε τοπ αποδόσεις.

Αρης – ΑΕΚ: Ο Άρης ήταν άκρως ανταγωνιστικός στο ματς της OPAP Arena, απέσπασε το 0-0 και θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι Κίτρινοι είναι γενικά σε καλό φεγγάρι εμφανίσεων και αποτελεσμάτων και πιθανώς και πιο ξεκούραστοι, αφού στο εντυπωσιακό 4-0 επί του Παναιτωλικού μπόρεσαν να κάνουν ευρύ φρεσκάρισμα, δίνοντας ανάσες στους βασικούς. Από την πλευρά της η ΑΕΚ ξόδεψε αρκετές δυνάμεις στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό και σώθηκε στο 94’ από το πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία. Ο πρώτος σκόρερ της ωστόσο τραυματίστηκε στο ντέρμπι και θα χάσει τη ρεβάνς, Έτσι ο Άρης έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες για να πάρει αποτέλεσμα στο 90λεπτο και η διπλή ευκαιρία του στο 1Χ έχει αξία.

Και στην προσπάθεια πρόκρισης ο Άρης θα στηριχθεί απόλυτα στον Λορέν Μορόν. Ο 29χρονος Ισπανός είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 10 γκολ ενώ είναι και ξεκούραστος αφού λόγω καρτών έχασε το ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Εκτελεί και τα πέναλτι, μπορεί να εκμεταλλευτεί την προβληματική εικόνα της ΑΕΚ στην άμυνα.

Bet Builder με τη διπλή ευκαιρία 1Χ και το anytime σκοράρισμα του Μορόν, σε απόδοση 3.85.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το 1-1 της Λεωφόρου αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση και οι αιώνιοι καταστρώνουν τα πλάνα τους για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την οκτάδα. Αυτό που δεν αλλάζει πάντως στο πέρασμα των αγωνιστικών στο πρωτάθλημα είναι οι αμυντικές αδυναμίες τους, δέχονται με ευκολία το γκολ και είναι λογικό να ποντάρουμε στο σκοράρισμά τους. Παίρνοντας μια safe επιλογή, το Over 1,5 γκολ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με πιθανό σκόρερ, από την πλευρά του Ολυμπιακού διαλέγουμε τον Γιώργο Μασούρα. Ο διεθνής εξτρέμ των Ερυθρολεύκων είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με 6 γκολ σε 17 ματς πρωταθλήματος ενώ είχε βρει δίχτυα και στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα πάρει ακόμα περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες αφού στην απουσία του Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα προστέθηκε και αυτή του Ελ Αραμπί, που τραυματίστηκε στο ματς με την Κηφισιά.

Το Bet Builder του Over 1,5 με το anytime γκολ του Μασούρα πληρώνει 4.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρης – ΑΕΚ: 1Χ & να σκοράρει ο Μορόν (απόδοση 3.85), 19:00
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Over 1,5 & να σκοράρει ο Μασούρας (απόδοση 4.90), 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ