TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: "Νέος προπονητής, σίγουρη νίκη"

Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν το τρίτο τους γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης σε παιχνίδι για τη La Liga
Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν το τρίτο τους γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης © 2021 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το κυριακάτικο στοιχηματικό πρόγραμμα και καταλήγει σε δυάδα καινούριων προπονητών.

‘’Νέος προπονητής, σίγουρη νίκη’’, λένε οι Ισπανοί και παρότι φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, είναι πολλές φορές που αξίζει να παίζουμε πάνω στο ηλεκτροσόκ που προκαλεί μια αλλαγή προπονητή. Αν βέβαια και οι υπόλοιπες συνθήκες του ματς σιγοντάρουν…

Στη Γερμανία ήταν πρακτικά δεδομένο από το ξεκίνημα ότι ο Ντάρνταϊ στη Χέρτα ήταν προπονητής με ημερομηνία λήξης. Το τέλος γράφηκε όντως μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και πλέον στον πάγκο των Βερολινέζων θα καθίσει ο Ταϊφάν Κουρκούτ, που θα κάνει πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα στο εκτός έδρας με τη Στουτγάρδη (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Και το πολύ ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι ο Τούρκος τεχνικός είναι γεννημένος στη Στουτγάρδη και ήταν τεχνικός της ομάδας της πόλης του για εννιά μήνες το 2018. Το πρώτο εξάμηνο τα πήγε περίφημα με τους Σουηβούς, βγάζοντας τη Στουτγάρδη έβδομη στην Bundesliga. Η επόμενη σεζόν ωστόσο ξεκίνησε πολύ άσχημα και ο Κορκούτ δεν πρόλαβε να κάνει ούτε παρέλαση, αφού απολύθηκε στις αρχές Οκτωβρίου.

Έκτοτε έμεινε εκτός πάγκων και τώρα επιστρέφει και θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του. H Στουτγάρδη φέτος δεν κινείται στα περσινά εξαιρετικά στάνταρ, το γήπεδο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό θα έχει μόλις 750 θεατές, άρα ο παράγοντας έδρα υποβαθμίζεται στο ελάχιστο, και το 3.00+ του διπλού μάς επιτρέπει να καλυφθούμε και για την περίπτωση ισοπαλίας.

Λεβάντε - Οσασούνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Ισπανία η Λεβάντε ξεκίνησε τη σεζόν με τον Πάκο Λόπεζ, όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά και μετά το 0-4-4 των πρώτων αγωνιστικών ο 54χρονος τεχνικός απολύθηκε στις αρχές Οκτωβρίου. Στη θέση του η Λεβάντε ανακοίνωσε μια… κουφή επιλογή, τον 55χρονο Χαβιέ Περέιρα, που εργαζόταν στην Κίνα και γενικά στην καριέρα του δεν είχε δείξει τίποτα που να δικαιολογεί την παρουσία του σε έναν πάγκο ομάδας Primera.

Έτσι, δεν προκάλεσε καμία εντύπωση ότι η κατάσταση δεν βελτιώθηκε καθόλου. 0-3-4 έτρεξε ρεκόρ ο Περέιρα, ο οποίος απολύθηκε με τη σειρά του μετά το 3-1 από την Μπέτις την περασμένη εβδομάδα. Μαζί του μάλιστα, σε μια παραδοχή της διοίκησης για το λάθος της, απολύθηκαν και οι τρεις υπεύθυνοι του sports management που τον ξέθαψαν και τον έφεραν από την Κίνα.

Στη θέση του, οι άνθρωποι της Λεβάντε αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στον υπεύθυνο της β’ ομάδας, τον Ιταλό Αλέσιο Λίσκι, που δείχνει παθιασμένος για να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά: «Όταν με πήρε ο πρόεδρος και μου είπε ότι θα κάτσω στον πάγκο την Κυριακή, κάθισα κι έβλεπα βίντεο της Οσασούνα μέχρι τις 5 το πρωί. Στις 7 ήμουν στο προπονητικό κέντρο για δουλειά».

Η Οσασούνα είναι μια ομάδα προφανώς στα κυβικά και στα μέτρα της Λεβάντε (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), σε κακή κατάσταση και η ίδια (0-3-3 η φόρμα της) και προσφέρεται ως αντίπαλος για μια νέα αρχή. Στο 2,45+ ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Χέρτα: 2 DNB (απόδοση: 2.20), 16:30
  • Λεβάντε – Οσασούνα: 1 (απόδοση: 2..47) 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ