TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μεγάλα ματς σε Μαδρίτη και Λονδίνο για 8.30 και 4.50

Arsenal's Bukayo Saka celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group B soccer match between Arsenal and Lens, at Emirates stadium, in London, Wednesday, Nov. 29, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Σακά πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λανς @ 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Βραδιά αστέρων στο Champions League, το Match Money ποντάρει σε δύο Bet Builder από τα ματς Άρσεναλ – Μπάγερν και Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι, σε αποδόσεις 4.50 και 8.30 αντίστοιχα.

Άρσεναλ – Μπάγερν: Αν αυτό το ματς γινόταν πριν ένα χρόνο, όλοι θα θεωρούσαν φαβορί την Μπάγερν, όμως τα… κόζια έχουν αλλάξει. Η Άρσεναλ έχει το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα για τη νίκη και συνολικά την πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ στο πρωτάθλημα πέρασε στην κορυφή μετά το 3-0 επί της Μπράιτον. Μια εξαιρετική πορεία για την Άρσεναλ και ειδικά στο 2024 έχει κάνει ελάχιστα λάθη, βρίσκεται σε τοπ κατάσταση.

Από την πλευρά της η Μπάγερν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, στην πιο άθλια πορεία της εδώ και πολλά χρόνια. Στο πρωτάθλημα έχει παραδώσει τα σκήπτρα μετά από 12 χρόνια και είναι στο -16 από τη Λεβερκούζεν, ενώ το Σάββατο υπέστη ταπεινωτική ήττα με 3-2 από την νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ, έχοντας προηγηθεί με 2-0. Πολλά τα αμυντικά κενά της Μπάγερν και η Άρσεναλ μπορεί να ανεβάσει το δείκτη της νίκης της, είναι εφικτός ο άσος με το Over 2,5.

Και προσθέτουμε το γκολ του Μπουκάγιο Σάκα, ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός κάνει πράγματα και θαύματα φέτος, έφτασε στα 14 γκολ ισοφαρίζοντας την περσινή του επίδοση ενώ στο Champions League έχει 3 τέρματα και 4 ασίστ.

Bet Builder με τον άσο της Άρσεναλ, το Over 2,5 και το anytime του Σάκα, σε απόδοση 4.50.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι: Το μεγάλο "ζευγάρι" των προημιτελικών του Champions League, μια αναμέτρηση που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε κλάσικο της διοργάνωσης. Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι αναμετρώνται για τρίτη σερί σεζόν και έκτη στην τελευταία δεκαετία και τα μεταξύ τους παιχνίδια προσφέρουν πάντα συγκινήσεις, γκολ και θέαμα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ματς που έγιναν στη Μαδρίτη, τα 3 από τα 5 ήταν Goal/Goal και Over 2,5 και μιας και μιλάμε για επιθέσεις ποιότητας, αυτή θα είναι η επιλογή.

Η Ρεάλ είναι και πιο ξεκούραστη από τη Σίτι, δεν είχε αγώνα το σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα λόγω της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου. Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από το ευρύ 4-2 εκτός έδρας επί της Κρίσταλ Πάλας, ματς στο οποίο έδειξε ξανά την επιθετική ισχύ, καθοδηγούμενη από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε (2 γκολ και μία ασίστ).

Ο Βέλγος σούπερ σταρ της Σίτι θα είναι και η επιλογή στο Bet Builder μας, έχει 4 γκολ σε 16 συμμετοχές φέτος ενώ έχει και εξαιρετική παράδοση με την Ρεάλ. Σκόραρε και στις τρεις προηγούμενες σεζόν που Ρεάλ και Σίτι τέθηκαν αντιμέτωπες, τις δύο μάλιστα στη Μαδρίτη.

Bet Builder με το Goal/Goal & Over 2,5 & το anytime γκολ του Ντε Μπρόινε, σε απόδοση 8.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ – Μπάγερν: 1 & Over 2,5 & Σάκα anytime σκόρερ (απόδοση 4.50), 22:00
  • Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal & Over 2,5 & Ντε Μπρόινε anytime σκόρερ (απόδοση 8.30), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ