TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το κίνητρο της ευρωπαϊκής εξόδου

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το κίνητρο της ευρωπαϊκής εξόδου
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και προτείνει δύο διπλά ομάδων που παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη.

Γουλβς – Άστον Βίλα (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Άστον Βίλα έρχεται από ήττα στο Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ με 1-0, όμως με τον Έμερι στον πάγκο η βελτίωσή της είναι εντυπωσιακή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται γερά μέσα στη μάχη της Ευρώπης. Kάτι βέβαια που είναι πολύ σημαντικό για την Άστον Βίλα, η οποία τελευταία φορά που έπαιξε Ευρώπη ήταν στο Europa του 2010-11. Η Γουλβς είχε και αυτή από την πλευρά της μια βελτίωση με την πρόσληψη στη μέση της σεζόν με τον Λοπετέγκι, όμως το ταβάνι της είναι πιο χαμηλό και πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς το περασμένο Σάββατο διαλύθηκε με 6-0 στο Μπράιτον.

Ρεμς – Λιλ (17:00 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24). Πολύ καλά πλασαρισμένη στη βαθμολογία η Λιλ εν όψει της τελικής ευθείας: στην 5η θέση, που οδηγεί στο Conference, στο +3 από την 6η Ρεν και στο -2 από την 4η Μονακό, που βγαίνει στο Europa. H Λιλ έρχεται από άνετο 3-0 επί της Αζαξιό και ξέρει ότι το ματς με τη Ρεμς είναι καθοριστικό, καθώς την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα έχει Μονακό – Λιλ. Η Ρεμς μάζεψε πάνω της τα φώτα μέσα στη σεζόν, όταν τον Οκτώβριο πήρε το τιμόνι της ο 30χρονος Αγγλοβέλγος Γουίλ Στιλ, που η πρώτη του επαφή με την προπονητική ήταν ως έφηβος το…. Football Manager, και την οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό σερί 17 αγώνων χωρίς ήττα. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως η κατάσταση διορθώνει και η Ρεμς είναι στο 1-1-4 και έρχεται από τρεις σερί ήττες. Μικρό το κακό βέβαια, βαθμολογικά είναι άνετα, στο -12 από την Ευρώπη, στο +15 από τον υποβιβασμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Άστον Βίλα: 2 (απόδοση 2.50) 17:00
  • Ρεμς – Λιλ: 2 (απόδοση 2.10) 20:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ