TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τα δύο αουτσάιντερ

Ο Μπουκαγιό Σακά στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σενεγάλη
Ο Μπουκαγιό Σακά στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σενεγάλη 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Το Match Money μετά το δράμα της Παρασκευής αναλύει στοιχηματικά τους δύο προημιτελικούς του Σαββάτου και ποντάρει στα δύο αουτσάιντερ.

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τους δύο τελευταίους προημιτελικούς του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μαρόκο – Πορτογαλία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Πιο μπερδεμένο ζευγάρι από ό,τι αν το άκουγες πριν από έναν μήνα. Από τη μία, η φετινή βερσιόν της Πορτογαλίας σφύζει από ταλέντο και το ρόστερ της είναι ξεκάθαρο ότι έχει ψηλό ταβάνι. Αλλά βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα στις τάξεις της. Ο Φερνάντο Σάντος και η πορτογαλική ομοσπονδία προσπαθούν να διαχειριστούν και να περάσουν όσο το δυνατόν στο… ντούκου όλη αυτή την ιστορία με τον Ρονάλντο, όμως στα αποδυτήρια των Πορτογάλων φαίνεται ότι κάτι… τρέχει.

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

Κι από την άλλη έχουμε το Μαρόκο. Το οποίο εξελίχθηκε στην ευχάριστη έκπληξη του Μουντιάλ, παίζει τρομερή άμυνα, έχει φουλ ψυχολογία και φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη αφρικανική ομάδα που θα φτάσει στα ημιτελικά ενός παγκοσμίου κυπέλλου. Βάζοντας όλα αυτά στο τραπέζι, η Πορτογαλία παραμένει το φαβορί του ζευγαριού – ομάδα με τέτοιες μεσοεπιθετικές επιλογές, δεν μπορεί παρά να είναι φαβορί. Αλλά ταυτόχρονα δεν είναι και τόσο φαβορί όσο δείχνουν τα 1.70 του διπλού. Με αυτά τα σετ αποδόσεων η επιλογή είναι εύκολη. 1Χ στο 2,25, κι αν είναι να περάσουν οι Πορτογάλοι, ας περάσουν στην παράταση ή στα πέναλτι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Μουντιάλ

Αγγλία – Γαλλία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Εξαρχής το μεγαλύτερο ζευγάρι των προημιτελικών, πραγματικό διεθνικό ντέρμπι. Οι εταιρείες αξιολογούν το ματς σχετικά σφιχτά, αλλά δίνουν έναν πρώτο λόγο στη Γαλλία, με το διπλό να παίζει στο 2.40-2.50 και τον άσο στο 2.90-3.00. Λογικό από την πλευρά τους, αν σκεφτούμε ότι οι Γάλλοι είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και έχουν στις τάξεις τους τον καλύτερο παίχτη της… επόμενης μέρας.

Για τους Άγγλους πάντως, πέρα από το ότι η νέα γενιά έχει πολλή ατομική ποιότητα, είναι αξιοσημείωτο ότι τους Γάλλους ποδοσφαιρικά δεν τους φοβούνται. Όπως φοβούνται δηλαδή τους Βραζιλιάνους ή τους Γερμανούς, ακόμη και τους Ιταλούς. Και ο χθεσινός αποκλεισμός της Βραζιλίας στο άλλο bracket δίνει καύσιμο στην ήδη τεράστια δίψα τους για την κατάκτηση επιτέλους ενός τροπαίου. Μάλλον λοιπόν μιλάμε πραγματικά για ντέρμπι-τριπλή και στοιχηματικά η σωστή κίνηση είναι προς το αουτσάιντερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρόκο – Πορτογαλία: 1Χ (απόδοση 2.20) 17:00
  • Αγγλία – Γαλλία: 1 DNB (απόδοση 2.00) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ