TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μία βραδινή δυάδα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κοντρολάρει την μπάλα στο Χετάφε - Μπαρτσελόνα
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κοντρολάρει την μπάλα στο Χετάφε - Μπαρτσελόνα 2023 AP PHOTO/ALVARO MEDRANDA

Σάββατο βράδυ και στοίχημα από το Total Betting του Match Money, με μια δυάδα από Γαλλία και Ισπανία.

Μαρσέιγ – Λιλ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Μαρσέιγ έχει δείξει κάποια σημάδια αντίδρασης μετά την αλλαγή στον πάγκο και τον ερχομό του Γκατούσο, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύς ακόμη δρόμος για να ισιώσει μια σεζόν που στράβωσε άσχημα με το καλημέρα. Και είναι και ομάδα που παραδοσιακά ελκύει την ανακατωσούρα η Μαρσέιγ. Όπως τώρα, όπου ο σύλλογος βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο μετά τα επεισόδια των οπαδών της και τελικώς την αναβολή του αγώνα με τη Λιόν. Από το καλοκαίρι οι σχέσεις διοίκησης και οπαδών είναι μονίμως σε τεντωμένο σχοινί και η κατάσταση δεν δείχνει και πολύ καλή. Η Λιλ είναι σε φάση να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία, καθώς προέρχεται από πολύ δυνατή νίκη κόντρα στη Μονακό και δείχνει εμφανώς στο ανέβασμά της.

Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στο κλάσικο από τη Ρεάλ έμεινε 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή και καλείται να αντιδράσει άμεσα. Το ματς στο Σοσιεδάδ είναι φυσικά από τα πιο δύσκολα στη La Liga, αλλά η Μπαρτσελόνα βρίσκει σταθερά τον τρόπο να περνάει με διπλό. Έξι νίκες και μια ισοπαλία στις εφτά τελευταίες της επισκέψεις με τέρματα 7-19. Η Μπαρτσελόνα, έτσι κι αλλιώς, κάθε άλλο παρά κακή ήταν στο ματς με τη Ρεάλ, που αν μη τι άλλο δεν άξιζε να το χάσει, και πλέον σιγά σιγά τα προβλήματα τραυματισμών αρχίζουν να καθαρίζουν. Και βέβαια Μπαρτσελόνα στο 2.25 δεν είναι κάτι πολύ συχνό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ – Λιλ: 2 DNB (απόδοση 2.25) 22:00
  • Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 2.25) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ