TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μία δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Ο Νταβίντ Κόστα πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Λανς στο Βελοντρόμ με τη Μαρσέιγ
Ο Νταβίντ Κόστα πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Λανς στο Βελοντρόμ με τη Μαρσέιγ © 2023 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και προτείνει μια δυάδα από Γαλλία και Ισπανία.

Στη Γαλλία η Παρί προηγείται σταθερά στη βαθμολογία, όμως η αλλοπρόσαλλη εικόνα των Παριζιάνων έχει αφήσει μια μικρή χαραμάδα ελπίδας για τη μεγάλη έκπληξη. Στους 66 πόντους η Παρί, στους 60 από πίσω της η Λανς και η Μαρσέιγ, με 9 αγωνιστικές να απομένουν.

Η Λανς είναι αυτή που ανοίγει σήμερα την αυλαία της αγωνιστικής, φιλοξενώντας το Στρασβούργο (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), και ξέρει ότι με μια νίκη σήμερα θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι για να παίξει τα ρέστα της κόντρα στην ομάδα του Μέσι και του Εμπαπέ. Η Λανς είναι σε πολύ καλή φόρμα, με τρεις σερί νίκες, και προφανώς είναι καυτό φαβορί απέναντι σε ένα Στρασβούργο που παλεύει για την παραμονή του. Γύρω στο 1.50 είναι ο άσος και στη σκέψη ότι στις 8/12 εντός έδρας νίκες της η Λανς σκόραρε πάνω από ένα γκολ, μπορούμε να τον ανεβάσουμε στο 1.80 σε συνδυασμό με το Over 1,5.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γαλλίας στο Matchmoney.com.gr

Στην Ισπανία η Σεβίλλη έμπλεξε άσχημα φέτος και έχει βρεθεί στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η διοίκηση άλλαξε μες στη διακοπή των εθνικών προπονητή και η Σεβίλλη την περασμένη εβδομάδα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πλέον στον πάγκο, φάνηκε να γυρίζει τον διακόπτη, κάνοντας σημαντικό διπλό στο εξάποντο με την Κάδιθ.

Έτσι, η Σεβίλλη είναι πλέον στο +4 από τον υποβιβασμό, όμως προφανώς δεν μπορεί να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Τώρα, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ, η Σεβίλλη υποδέχεται τη Θέλτα, που πρακτικά είναι αδιάφορη, έχοντας σκαρφαλώσει στη 10η θέση και στο +8 από την ουρά (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Θέλτα πάει στην Ανδαλουσία χωρίς τον τιμωρημένο Γκάμπρι Βέιγκα (9 γκολ και 4 ασίστ φέτος ο 20χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός) και η Σεβίλλη έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνει ένα ακόμη βηματάκι. Στο 2.10 ο άσος, μια χαρά απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς – Στρασβούργο: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.80) 22:00
  • Σεβίλλη – Θέλτα: 1 (απόδοση 2.10) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ