TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Λάτσιο στο 2.05 και Μίλαν στο 1.65

Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Μόντσα | 17 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Μόντσα | 17 Δεκεμβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Προτελευταία αγωνιστική του 2023 στη SerieA, το MatchMoney ποντάρει σε δύο ματς από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Έμπολι – Λάτσιο (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Η Λάτσιο πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση και πήρε το δικαίωμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, στη φετινή σεζόν ωστόσο η εκτός έδρας συμπεριφορά της δεν είναι η καλύτερη. Μόλις δύο νίκες, σε Νάπολι και Ρέτζιο-Εμίλια (με Σασσουόλο), συγκομιδή που δεν… συναρπάζει ενώ στα πέντε τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις έχει μια μίζερη ισοπαλία (στη Βερόνα) και τέσσερις ήττες.

Στο τελευταίο της παιχνίδι πάντως, αυτό με την πρωτοπόρο Ίντερ, παρά την ήττα με 2-0 είχε κάποια διαστήματα καλής απόδοσης, μπορούσε να ισοφαρίσει σε δύο μεγάλες ευκαιρίες, η εμφάνισή της άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Και θα ψάξουμε το διπλό της στην Έμπολι, η οποία προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Τορίνο, παιχνίδι στο οποίο δημιούργησε ελάχιστα. Η Λάτσιο παράλληλα έχει στα συν και την παράδοση στην Τοσκάνη, με τέσσερα διαδοχικά διπλά εκεί. Το διπλό της Λάτσιο στο Έμπολι πληρώνει 2.05 και δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σαλερνιτάνα – Μίλαν (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Μίλαν πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0 επί της Μόντσα, το πρώτο άνετο μεσημέρι μετά από καιρό και μια έντονη περίοδο αγώνων σε όλα τα μέτωπα. Οι "ροσονέρι" θέλουν να κτίσουν σερί επιτυχιών για να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν την κορυφή και η ουραγός Σαλερνιτάνα "προσφέρεται" για μια δεύτερη διαδοχική νίκη.

Η ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι έχει πολύ κακή αμυντική λειτουργία, έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν και λυγίζει στην πρώτη δυσκολία, όπως στο πρόσφατο 4-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Όπου και δέχτηκε τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το δικό της αρχικό προβάδισμα.

Η Μίλαν με την επιστροφή από τραυματισμό του Λεάο έχει αποκτήσει ξανά ταχύτητα μπροστά, στο Σαλέρνο θα έχει την ευκαιρία να ανεβάσει το σκοράρισμά της. Στο 1.65 το combo του διπλού της Μίλαν με το Over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι – Λάτσιο: 2 (απόδοση 2.05), 19:30
  • Σαλερνιτάνα – Μίλαν: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.65), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ