TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Ιντσάγκι και Γιουνάιτεντ

Ο τεχνικός της Ιντερ, Σιμόνε Ιντσάγκι
Ο Σιμόνε Ιντσάγκι © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της Τετάρτης και ακολουθεί τη φόρμα και τον… Ιντσάγκι.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Μάλλον απλή η ανάγνωση του παιχνιδιού. Σίγουρα για ποδόσφαιρο και στοίχημα μιλάμε, αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι δύο ομάδες πάνε στο σημερινό εξ αναβολής της Premier League με τελείως διαφορετική εικόνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα στην Αγγλία μετά τη διακοπή του Μουντιάλ, μετρώντας εφτά σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις.

Κι αν βέβαια αρχικά τη βοήθησε και το πρόγραμμα, η νίκη της στο μεγάλο ντέρμπι το Σάββατο επί της Σίτι δεν αφήνει καμιά αμφιβολία. Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας είναι από τις πλέον ντεφορμέ ομάδες μετά τη διακοπή, μετρώντας ρεκόρ 1-0-3 στο πρωτάθλημα, όπου η νίκη της είναι επί της ουραγού και ακόμη πιο ντεφορμέ Μπόρνμουθ, ενώ αποκλείστηκε και στο κύπελλο από τη Σαουθάμπτον. Στο 1.80 το διπλό των "κόκκινων διαβόλων", κι αν σε τρώει το χέρι σου για κάτι παραπάνω, μπορείς να το συνδυάσεις και με το να σκοράρει ο Μάρκους Ράσφορντ, που είναι πραγματικά σε απίστευτη κατάσταση έχοντας βρει δίχτυα και στα εφτά αυτά παιχνίδια της Γιουνάιτεντ μετά την επιστροφή από το Κατάρ!

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μίλαν – Ίντερ (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Τελικός σούπερ καπ στην Ιταλία και μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, που βέβαια, κατά τη μόδα των τελευταίων χρόνων, διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Σε ένα τέτοιο ματς σαφώς και ισχύει το κλισέ ότι όλα μπορεί να γίνουν και το σφιχτό σετ των αποδόσεων που παραπέμπει (σχεδόν) σε τριπλή δεν σηκώνει ιδιαίτερες αντιρρήσεις.

Πάντως, η Ίντερ, συνολικά, στην επανέναρξη δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από την αιώνια αντίπαλό της. Όχι ότι πετάει, αλλά η εικόνα της, ειδικά στο μεγάλο ντέρμπι με τη Νάπολι, είναι πιο πειστική. Το βασικό πάντως επιχείρημα που γέρνει το χέρι προς τα δεξιά είναι η παρουσία του Σιμόνε Ιντσάγκι, που ως προπονητής έχει εντυπωσιακό ρεκόρ με πέντε κατακτήσεις τροπαίων σε έξι τελικούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Ίντερ: 2 (απόδοση 2.70) 21:00
  • Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.: 2 (απόδοση 1.80) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ