TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Συνεχίζει το σερί η Γιουνάιτεντ, προβάδισμα η Ιντερ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Συνεχίζει το σερί η Γιουνάιτεντ, προβάδισμα η Ιντερ
@2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και ποντάρει στην Premier League και στο ιταλικό Supercoppa.

Τεράστια νίκη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Σίτι πέτυχε η Γιουνάιτεντ και συνεχίζει να είναι η μόνη ομάδα, που δεν έχει την παραμικρή απώλεια μετά τις γιορτές, με τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Premier League. Για την ακρίβεια έχει κάνει το 5/5 μαζί με το διπλό στην έδρα της Φούλαμ πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ και μαζί με τις κυπελλικές διοργανώσεις (Λιγκ Καπ και FA Cup), μετράει εννιά σερί νίκες!

Ο Κασεμίρο και το ανέβασμα των Ράσφορντ, Φερνάντες

Είναι ξεκάθαρο πως η προσθήκη του Κασεμίρο έχει δέσει τον άξονα της Γιουνάιτεντ, που όποιο και αν είναι το αμυντικό της δίδυμο, έχει πλέον ασφάλεια. Επίσης, η αποχώρηση του Ρονάλντο, σε συνδυασμό με τη βελτίωση στην αμυντική λειτουργία της, δημιούργησε τις συνθήκες να πάρουν περισσότερες αρμοδιότητες στο παιχνίδι, οι Ράσφορντ, Φερνάντες, που πλέον βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και οδηγούν τη Γιουνάιτεντ.

Δεν έχει μπει καλά μετά τη διακοπή η Κρίσταλ Πάλας, έχει κερδίσει μόνο τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, την Μπόρνμουθ και τρέχει ένα ρεκόρ με μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Το διπλό στο 1.80 (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Προβάδισμα στο Supercoppa η Ίντερ

Στην Σαουδική Αραβία, στο Ριάντ, θα παίξουν για το ιταλικό Σούπερ Καπ η πρωταθλήτρια Μίλαν με τη Ίντερ. Οι πρωταθλητές δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, προέρχονται από δύο συνεχόμενα παιχνίδια που έφεραν 2-2 κι έχασε 4 πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου. Η διαφορά από τη Νάπολι άνοιξε στους 9 βαθμούς και φάνηκε στο Λέτσε, πως ο τρόπος που έχασε τους δύο βαθμούς με τη Ρόμα στοίχισε.

Κέρδιζε 2-0 με το δεύτερο τέρμα να το έχει σημειώσει στο 77ο λεπτό, θεώρησε πως το παιχνίδι τελείωσε, έδωσε την μπάλα στη Ρόμα, μπήκε μέσα στην περιοχή της και δέχτηκε δύο τέρματα από στατικές φάσεις στο 87ο και στο 93ο λεπτό. Αποδείχτηκε στο Λέτσε πως κόστισε στην ψυχολογία της αυτή η απώλεια κι έχασε ακόμα δύο βαθμούς. Το αποτέλεσμα το ίδιο, η μόνη διαφορά ήταν πως αυτή τη φορά ήταν η Μίλαν που επανήλθε από το 2-0.

Η Ίντερ έχει σαν πλεονέκτημα πως μπορεί να κρατήσει πιο εύκολα αυτή την εποχή το μηδέν. Επέστρεψε από το Μουντιάλ, κερδίζοντας δίκαια με 1-0 τη Νάπολι σε ένα παιχνίδι που φάνηκαν οι πραγματικές δυνατότητές της. Ακολούθως πέταξε τσάμπα δύο βαθμούς στη Μόντσα, αφού ισοφαρίστηκε στο 93' με αυτογκόλ του Ντούμφρις, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι έκανε το καθήκον της και κέρδισε με 1-0 την αδύναμη Βερόνα.

Στην παρούσα φάση, έστω και μικρό το προβάδισμα ανήκει στην Ίντερ (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Ασφαλώς, σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κριθεί ο τίτλος μετά το 90λεπτο. Προτιμότερο λοιπόν να καλύψουμε και αυτό το ενδεχόμενο, ποντάροντας στην κατάκτηση και όχι σε σημείο στην κανονική διάρκεια. Στο 1.85 να κατακτήσει το Supercoppa η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

  • Μίλαν - ‘Ιντερ: Κατάκτηση Ίντερ (απόδοση 1.85), 21:00
  • Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ