TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο καλά αουτσάιντερ

Ο Στιβ Κούπερ πανηγυρίζει μετά από νίκη της Νότιγχαμ επί της Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Στιβ Κούπερ πανηγυρίζει μετά από νίκη της Νότιγχαμ επί της Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε δύο αουτσάιντερ από Premier League και La Liga.

Στην Premier League η ομάδα που έκλεψε την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι η Νότιγχαμ. Νεοφώτιστη βέβαια στα σαλόνια, αλλά ιστορική και με βαρύ όνομα (αρκεί να σου θυμίσουμε ότι έχει δύο Πρωταθλητριών στην κατοχή της), η Νότιγχαμ προχώρησε σε συνολικά 14 μεταγραφές έχοντας ξοδέψει πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες!

Στην πρεμιέρα της η Νότιγχαμ τα βρήκε μπαστούνια στο Νιούκαστλ, αλλά τώρα στο πρώτο της ματς στο "Σίτι Γκράουντ" τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Από πέρυσι, το "Σίτι Γκράουντ" αποτελεί μια από τις πιο καυτές έδρες του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς ο κόσμος της Νότιγχαμ είναι κυριολεκτικά σε έκσταση, και καταλαβαίνεις τι θα γίνεται σήμερα καθώς οι Reds παίζουν πρώτη φορά μπροστά στους οπαδούς τους παιχνίδι Premier League μετά από 23 χρόνια (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Πέρυσι, τη χρονιά της ανόδου από την Championship, η Νότιγχαμ, με το "Σίτι Γκράουντ" να βράζει, απέκλεισε στο FA Cup δύο ομάδες Premier (1-0 την Άρσεναλ και 3-1 τη Λέστερ), ενώ έφερε στα όριά της τη Λίβερπουλ (ήττα 0-1), και κόντρα στη Γουέστ Χαμ οι αποδόσεις, που ξεπερνούν το 4.00, την υποτιμούν.

Η Γουέστ Χαμ ναι μεν έχει ανέβει επίπεδα τα τελευταία χρόνια, αλλά μέσα στο 2022 το εκτός έδρας ρεκόρ της μόνο τρομακτικό δεν το λες: 1-1-6 μετρούν τα "σφυριά" εκτός έδρας στην Premier από τον Γενάρη και μετά με τη μοναδική τους νίκη στο Νόριτς.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Ισπανία

Στην Ισπανία η σεζόν δεν φαίνεται να ξεκινά με καλούς οιωνούς για τη Βαλένθια. Σε κάμψη τα τελευταία χρόνια οι "νυχτερίδες", που μετά την 4η θέση του 2018-19 τερμάτισαν στην 9η, στη 13η και στην 9η θέση, και ο κόσμος της είναι μόνιμα στα κάγκελα, βάλλοντας κατά του Σιγκαπουριανού ιδιοκτήτη Πέτερ Λιμ.

Το καλοκαίρι ο Λιμ απομάκρυνε από τον πάγκο τον έμπειρο και μπαρουτοκαπνισμένο Μπορδαλάς και στη θέση του προχώρησε σε μια επιλογή υψηλού ρίσκου, ανακοινώνοντας τον… τρελο-Ιταλό Τζενάρο Γκατούζο, ενώ και μεταγραφικά τα πράγματα δεν έχουν πάει πολύ καλά, πουλώντας στη Γουλβς τον Γκέντες.

Στην πρεμιέρα έχει και προβλήματα η Βαλένθια (τιμωρημένος ο Γκαγιά, ανέτοιμοι και όχι στο 100% Μάξι Λόπες και Γκάμπριελ Παουλίστα) και γενικώς το κλίμα μυρίζει… κηδεία. Αντίπαλος της Βαλένθια η Χιρόνα (20:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24), που ανέβηκε φέτος στη La Liga, αλλά παρότι νεοφώτιστη δείχνει ικανή για ζημιές.

Μέλος του γνωστού City Group και υπό τη σκέπη της Μάνστσεστερ Σίτι, η Χιρόνα προχώρησε σε ενδιαφέρουσες μεταγραφικές κινήσεις και οι αποδόσεις, που θέλουν το διπλό πάνω από 4.00, επιτρέπουν το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Γουέστ Χαμ: 1Χ (απόδοση 2.00) 16:00
  • Βαλένθια – Χιρόνα: Χ2 (απόδοση 1.95) 20:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ