TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο διπλά από το Conference

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ για τους ομίλους του Conference League.
Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ για τους ομίλους του Conference League. @ 2022 UNCREDITED / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και επιλέγει δύο σημεία από το Europa Conference League.

Το Europa League και το Conference League, ποδοσφαιρικά, έχουν αποδειχθεί ενδιαφέροντες θεσμοί και τελικά επιτυχημένη έμπνευση. Στοιχηματικά όμως είναι και οι δύο πολύ δύσκολες διοργανώσεις. Και για αυτό το σημερινό Total Betting θα το πάει χαλαρά, με δύο λογικά φαβορί. Δύο διπλά από το Conference League.

Το πρώτο χρονικά είναι στο Σλοβάτσκο – Νις (19:45 Live από το SPORT24). Η Νις (από το 2019 στην ιδιοκτησία του Τζιμ Ράτκλιφ, του δεύτερου πλουσιότερου Βρετανού επιχειρηματία) προσπαθεί να ανέβει επίπεδο και να χτίσει μια ευρωπαϊκή ομάδα. Τα πράγματα δεν της έχουν πάει πολύ καλά και ο δρόμος φαίνεται πιο δύσκολος από ό,τι ίσως νόμιζε στην αρχή η διοίκησή της, όμως είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται σε μια ανοδική περίοδο της ιστορίας της.

Στους ομίλους του Conference League ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες (εντός με Κολωνία, εκτός με Παρτιζάν) και ο τεχνικός της, ο Λουσιάν Φαβρ, ξέρει πως τα δύο ματς με τη Σλοβάτσκο είναι απαραίτητες οι δύο νίκες, ώστε να παίξει στη συνέχεια την πρώτη θέση με τους Γερμανούς. Η Σλοβάτσκο είναι εμφανώς ένα επίπεδο κάτω (ή και δύο) και από τη Νις και από την Κολωνία, κι ακόμη και με την Παρτιζάν κατάφερε να μην κερδίσει ματς στο οποίο νικούσε 2-0 από το 19’ και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 22’. Στο 1.90+ έχουν το διπλό οι εταιρείες, ακόμη και στο 1.80 θα σου το χαρακτηρίζαμε ΟΚ.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το δεύτερο είναι στη βάρδια των 22:00, το Χαρτς – Φιορεντίνα (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Οι ιταλικές ομάδες, γενικότερα, και θα το έχεις δει αυτά τα χρόνια, είναι πολύ επίφοβες στο Europa και στο Conference League. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται οι Ιταλοί, αλλά το ότι θέλουν στη φάση των ομίλων τουλάχιστον να περνάνε χωρίς να ιδρώνουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μην πας μακριά, σκέψου απλά τη Ρόμα πέρυσι, τη συμπεριφορά της στους ομίλους και την τελική κατάληξη της σεζόν. Για τη Φιορεντίνα, να μην το κουράζουμε, η στιγμή είναι κρίσιμη, καθώς έχει ξεκινήσει τραγικά στον όμιλο, με Χ με τη Ρίγα στη Φλωρεντία (!) και καθαρή ήττα στην Τουρκία από την Μπασακσεχίρ.

Η Φιορεντίνα παίζει τη Δευτέρα για τη Serie A (με τη Λάτσιο), οπότε έχει το περιθώριο να το δει πιο σοβαρά το Conference, και το 1.50-1.55 που τιμολογούν το διπλό οι εταιρείες μπορεί να σου μοιάζει μικρό στο μάτι, αλλά, αν σκεφτείς ότι ο αντίπαλος είναι μια σκοτσέζικη ομάδα που δεν λέγεται ούτε Σέλτικ ούτε Ρέιντζερς, δεν θα μπορούσε να είναι και πολύ παραπάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλοβάτσκο – Νις: 2 (απόδοση 1.99) 19:45
  • Χαρτς – Φιορεντίνα: 2 (απόδοση 1.52) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Europa League και το Conference League, αλλα και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ