TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Η τελευταία ευκαιρία του Φαβρ και ένας τίμιος άσος

Ο Λουσιέν Φαβρ διαμαρτύρεται στον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα Νις - Κολωνία για το Conference League 2022/23
Ο Λουσιέν Φαβρ διαμαρτύρεται στον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα Νις - Κολωνία για το Conference League 2022/23 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και ποντάρει σε δύο σημεία από το Europa Conference League.

Για τον τέταρτο όμιλο του Conference League, η Νις ταξιδεύει στην Τσεχία για να αντιμετωπίσει τη Σλοβάτσκο (19:45 Live από το SPORT24). Μία άπειρη ομάδα, που φέτος πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση σε ομίλους, στη μόλις δεύτερη συνολικά ευρωπαϊκή της συμμετοχή.

Η Σλοβάτσκο βρίσκεται στην δέκατη θέση του τσέχικου πρωταθλήματος σε πρωτάθλημα 16 ομάδων, με ρεκόρ 3-4-3. Στον όμιλο η Σλοβάτσκο ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Παρτιζάν στην πρεμιέρα, σε παιχνίδι όμως που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 22ο λεπτό. Μάλιστα, είχε φθάσει σε εκείνο το σημείο με προβάδισμα δύο τερμάτων. Φάνηκε πόσο αδύναμη και άπειρη ομάδα είναι στην Ευρώπη, που με αριθμητικό πλεονέκτημα σε εντός έδρας αγώνα, το υπέρ της 2-0 μετατράπηκε σε 2-3. Τουλάχιστον κατάφερε να σώσει το βαθμό στο 83ο λεπτό. Στο δεύτερο της παιχνίδι στον όμιλο, έχασε με 4-2 στην Κολωνία.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Η τελευταία ευκαιρία του Φαβρ

Η Νις έχει φέρει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1, εντός με Κολωνία και στην έδρα της Παρτιζάν. Αν κερδίσει και τα δύο παιχνίδια με τη Σλοβάτσκο, βάζει γερή υποψηφιότητα πρόκρισης. Ασφαλώς και είναι στο χέρι της.

Ο Φαβρ ήταν φευγάτος, όμως κέρδισε πόντους με την καλή εμφάνιση της ομάδας στο Παρίσι και αν φέρει δύο νίκες με Σλοβάτσκο σήμερα και με την Τρουά εντός έδρας την Κυριακή, μπορεί και να σώσει την θέση του. Φρέσκοι οι Πέπε, Ντελόρ, έπαιξαν λίγο στο Παρίσι και αναμένεται να ξεκινήσουν. Το διπλό στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών δίκαιο.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με την προτελευταία της Β' Ελβετίας

Στον πέμπτο όμιλο η Ντνίπρο υποδέχεται την Βαντούζ στο Κόζιτσε της Πολωνίας και όχι ασφαλώς στη φυσική της έδρα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. (19:45 Live από το SPORT24).

Οι Ουκρανοί έχουν ξεκινήσει με 4/4 στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στον όμιλο έχουν ηττηθεί 0-1 από την Αλκμάαρ, πήγαν όμως τη δεύτερη αγωνιστική στην Κύπρο και γύρισαν την κατάσταση με το διπλό που πέτυχαν με 3-1, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Η λογική λέει, πως από αυτόν τον όμιλο, η Αλκμάαρ, που ήδη μετρά δύο νίκες θα πάρει την πρώτη θέση και οι Ουκρανοί την δεύτερη.

Σήμερα παίζουν με μία ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση, στο πρωτάθλημα της Β Ελβετίας. Στην πρεμιέρα έκανε την έκπληξη και πήρε εντός έδρας λευκή ισοπαλία από τον Απόλλωνα Λεμεσού, τη δεύτερη αγωνιστική δέχτηκε εύκολα τέσσερα τέρματα από την Αλκμάαρ. Τεράστια η διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων, μιλάμε για κόντρα του πρωτοπόρου Ουκρανίας, με την προτελευταία ομάδα με ρεκόρ 0-4-5 στ δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας. Οπότε μέσα από αυτή τη λογική, ο άσος στο 1.65 είναι δίκαιος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλοβάτσκο - Νις: 2 (απόδοση 1.90), 19:45
  • Ντνίπρο - Βαντούζ: 1 (απόδοση 1.65), 19:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ