TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κυπελλική δυάδα

Lyon's Rayan Cherki, center, challenges for the ball with Monaco' players during the French League One soccer match between Lyon and Monaco at the Groupama stadium in Lyon, France, Saturday, Oct. 16, 2021. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Rayan Cherki, center, challenges for the ball with Monaco' players during the French League One soccer match between Lyon and Monaco at the Groupama stadium in Lyon, France, Saturday, Oct. 16, 2021. (AP Photo/Laurent Cipriani) © 2023 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Τα κύπελλα Ολλανδίας και Γαλλίας δίνουν σήμερα την πάσα για μια δυάδα στο 3.20.

Καμπούρ – Ναϊμέγκεν. Το κύπελλο Ολλανδίας έχει φτάσει πλέον στα ημιτελικά, έχοντας αποδειχθεί φέτος όντως ο θεσμός των εκπλήξεων. Έτσι, από τις μεγάλες ομάδες μόνο η Φέγενορντ συνεχίζει, αντιμετωπίζοντας τώρα στα ημιτελικά την Γκρόνινγκεν της Β’ κατηγορίας, ενώ στον άλλο ημιτελικό έχει φτάσει επίσης μια ομάδα Β’ κατηγορίας, η Καμπούρ, και η "μικρομεσαία" Ναϊμέγκεν.

Η Καμπούρ, για να φτάσει ως εδώ, απέκλεισε δύο ομάδες της Β’ κατηγορίας, μία ερασιτεχνική και την προτελευταία της Eredivisie Φιτέσε. H φετινή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που φτάνει ως τα ημιτελικά και φυσικά οι άνθρωποί της ονειρεύονται τη συμμετοχή στον τελικό, αλλά τα πράγματα απέναντι στη Ναϊμέγκεν δεν είναι εύκολα. Η Ναϊμέγκεν κάνει φέτος εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, όπου είναι στην 7η θέση, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (6-3-1 στα τελευταία της δέκα παιχνίδια) και αντιμετωπίζει, από την πλευρά της, την τεράστια πρόκληση του τελικού και τη διεκδίκηση του πρώτου τροπαίου της ιστορίας της. Η Ναϊμέγκεν έχει καταφέρει άλλες τέσσερις φορές να φτάσει σε τελικό, με τελευταία το 2000, όμως ποτέ δεν κατάφερε να σηκώσει και την κούπα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ημιτελικοί είναι νοκ άουτ παιχνίδια, η Καμπούρ έχει σίγουρα το πλεονέκτημα της έδρας, όμως είναι ξεκάθαρο πως η φετινή Ναϊμέγκεν, ποιοτικά, είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Λιόν – Στρασβούργο. Η Λιόν, μετά το τραγικό πρώτο μισό της σεζόν, συνεχίζει σταθερά εδώ και ενάμιση δυο μήνες να ανεβαίνει ολοένα. Πλέον η Λιόν, που είχε βρεθεί κάποια στιγμή και ουραγός στη βαθμολογία (!), έχει σκαρφαλώσει στη 10η θέση, έχει ρεκόρ 10-0-2 στα τελευταία δώδεκα σε όλες τις διοργανώσεις και έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες.

Στο πρωτάθλημα βέβαια η Λιόν δεν προλαβαίνει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και, έτσι, το κύπελλο, που έχει φτάσει πλέον στα προημιτελικά, αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου η Λιόν απέκλεισε τη Λιλ και ο δρόμος προς τα ημιτελικά είναι ανοικτός, καθώς η κλήρωση της έφερε βατό αντίπαλο και στην έδρα της. Και χαρακτηρίζουμε το Στρασβούργο βατό αντίπαλο πολύ απλά γιατί βρίσκεται σε πραγματικά κακή κατάσταση: χωρίς νίκη μέσα στο 2024 στο πρωτάθλημα και από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 3-11.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καμπούρ – Ναϊμέγκεν: 2 (απόδοση 1.83) 21:00
  • Λιόν – Στρασβούργο: 1 (απόδοση 1.75) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ