ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κυπελλικά γκολ με απόδοση 10.00

Ο Ντομινίκ Σολάνκε πανηγυρίζει γκολ της Μπόρνμουθ κόντρα στην Τότεναμ | 15 Απριλίου 2023
Ο Ντομινίκ Σολάνκε πανηγυρίζει γκολ της Μπόρνμουθ κόντρα στην Τότεναμ | 15 Απριλίου 2023 @2023 IAN WALTON/AP IMAGES

Στο στοιχηματικό πρόγραμμα εννοείται ότι δεσπόζουν τα παιχνίδια για το κύπελλο της Αγγλίας. Εκεί βρισκόμαστε στον 5ο γύρο, με τα ματς να είναι νοκ άουτ.

Στεκόμαστε στο πρώτο χρονικά ματς για το κύπελλο Αγγλίας, το Μπόρνμουθ – Λέστερ. Στα μέτρα της Μπόρνμουθ ως τώρα η διαδρομή, 3η αντίπαλος από την Τσάμπιονσιπ η Λέστερ. Στην Premier League η αναμονή μιας νίκης καλά κρατεί, 0-1 εντός από τη Μάντσεστερ Σίτι, τελευταίο τρίποντο αυτό της Boxing Day. Βατά μέχρι στιγμής τα ματς στο κύπελλο για τη Λέστερ, σίγουρα πολύ απαιτητικότερη αυτή η 3η αναμέτρηση της στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δεύτερη κολλητή ήττα, 3-1 (εκτός) από τη Λιντς και η διαφορά της από την 3η θέση πήγε στους έξι πόντους. Η Μπόρνμουθ θέλει να φτιάξει την ψυχολογία της, η Λέστερ μπορεί να απειλήσει, επιλογή το αμφίσκορο στο 1.65.

Ψυχοβγαλτικές και οι δυο προκρίσεις της Λούτον στο κύπελλο, πρώτα με επαναληπτικό και στη συνέχεια χάρη σε ένα γκολ στο 90’ στο Έβερτον. Στο πρωτάθλημα έπαιξε νωρίτερα το εκτός με τη Λίβερπουλ αφού υπήρχε ο τελικός του Λιγκ Καπ, έχαασε 4-1 και πλέον είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Να υπερασπιστεί το περσινό της τρόπαιο θέλει η Σίτι. Στο πρωτάθλημα έπαιξε τόσο όσο, για το 1-0 στο Μπόρνμουθ, ήδη 13 εκτός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όταν πέρσι είχε κάνει συνολικά 14. Από τη μία η Μάντεστερ Σίτι με τη γνωστή εμμονή του να μην αφήνει τίποτα έξω από τις βλέψεις της, από την άλλη η φρέσκια, μαχητική Λούτον, που ακόμη και στα στραβά αποτελέσματά της, έχει επαφή με το σκοράρισμα. Επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 2.20.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στο κύπελλο Ισπανίας, υπάρχουν επαναληπτικές αναμετρήσεις. 0-0 ήρθε το πρώτο ματς μεταξύ της Μαγιόρκα και της Σοσιεδάδ. Αδικείται η Σοσιεδάδ από το αποτέλεσμα, είχε περισσότερες ευκαιρίες και μοιραίο τον Σαντίκ, ο οποίος έχασε τα άχαστα. Η Σοσιεδάδ είναι ανώτερη και το έδειξε και στο πρώτο ματς, παρότι δεν κέρδισε. Με συμμάχους την έδρα και την παράδοση, μπορεί να πάρει τη νίκη – πρόκριση για τον τελικό. Πάμε με το no goal στο 1.50, στη λογική του ότι δεν θα σκοράρει η Μαγιόρκα.

Στα ημιτελικά βρίσκεται το κύπελλο Ολλανδίας, μόνο η Φέγενορντ από τα μεγάλα ονόματα κατάφερε να φτάσει εδώ. Τα ματς είναι νοκ άουτ, παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχει το Καμπούρ – Ναϊμέγκεν. Η Καμπούρ –από τη δεύτερη κατηγορία- βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην ιστορία της. Έδρα, συνθετικός χλοοτάπητας είναι υπέρ της, αλλά αντιμετωπίζει μια Ναϊμέγκεν που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τους τελευταίους μήνες. Αμφότερες με προβλήματα στον τρόπο που αμύνονται και λογικά θα δούμε φάσεις και γκολ. Καλύτερη επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Λέστερ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 21:30
  • Λουτόν – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 22:00
  • Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα: No Goal (απόδοση 1.50), 22:30
  • Καμπούρ – Ναϊμέγκεν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ