TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κόρνερ στο Τορίνο (3.35), Τότεναμ στο Λονδίνο (3.50)

Ο Χιονγκ-Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League 2023-2024 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
Ο Χιονγκ-Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League 2023-2024 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 © 2024/KIN CHEUNG/AP IMAGES

Το Match Money κτίζει δύο δυνατά Bet Builder από το ματς του ιταλικού κυπέλλου Γιουβέντους – Λάτσιο και από το λονδρέζικο ντέρμπι Γουέστ Χαμ – Τότεναμ.

Γιουβέντους – Λάτσιο: Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο, πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ιταλίας, οι δύο ομάδες τα ξαναλένε τρεις μέρες μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Η οποία κρίθηκε υπέρ της Λάτσιο, με γκολ του Άνταμ Μάρουσιτς στο 93’, επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά τα προβλήματα της Γιουβέντους. Η Γιούβε έχει θέμα στο σκοράρισμα και λίγους τρόπους να απειλήσει, στα τελευταία εννιά ματς έχει μόλις μία νίκη και κινδυνεύει πια η θέση της στην πρώτη τετράδα.

Και εκτιμούμε πως στο πρώτο ματς κυπέλλου η εικόνα θα είναι η ίδια με αυτή του Σαββάτου. Λίγες ευκαιρίες, ελεγχόμενο τέμπο και χαμηλό σκοράρισμα. Προσθέτουμε στη λογική αυτή και ένα εφικτό όριο στα κόρνερ, το Over 9,5. Η Γιουβέντους κερδίζει στην έδρα της κατά μέσο όρο 6 κόρνερ, στα 5 είναι η αντίστοιχη επίδοση για τη Λάτσιο ανά παιχνίδι, εκτός έδρας.

Το Bet Builder του Under 2,5 με το Over 9,5 κόρνερ πληρώνει 3.35.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: Σούπερ λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Τότεναμ, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στη φιλοξενούμενη. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από απίθανο κάζο στο εκτός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ, το είχε στον έλεγχό της και στο 48’ βρέθηκε να προηγείται με 3-1, έπαθε μπλακ-άουτ στο τέλος και το παιχνίδι γύρισε με τρία γκολ από το 77’ και έπειτα. Άμυνα που έγινε έρμαιο στο φινάλε για τη Γουέστ Χαμ και η εξίσου ποιοτική Τότεναμ μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτά τα κενά.

Πάμε λοιπόν στη νίκη της Τότεναμ, η οποία έκανε μια ακόμα ανατροπή επικρατώντας με 2-1 της Λούτον. Το ματς έκρινε, ποιος άλλος, ο Χέουνγκ Μινγκ-Σον, με γκολ στο 86’, έφτασε τα 15 στη σεζόν σε 26 συμμετοχές και φυσικά ηγείται της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου.

Bet Builder με το διπλό της Τότεναμ και το anytime γκολ του Σον, σε απόδοση 3.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Λάτσιο: Under 2,5 & Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 3.35), 22:00
  • Γουέστ Χαμ – Τότεναμ : 2 & να σκοράρει ο Σον (απόδοση 3.50), 22:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ