TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η πιο μεγάλη ώρα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου EUROKINISSI SPORTS

To Match Money κάνει παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Δεύτερη στροφή στη φάση των προημιτελικών σε Europa και Conference League, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν τις πιθανότητές τους κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μπριζ αντιστοίχως. Οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Τουρκία με το υπέρ τους 3-2 του πρώτου αγώνα, που τους αφήνει πάντως πικρή γεύση, καθώς προηγήθηκαν και με 3-0.

Αδιαμφισβήτητο το επιθετικό ταλέντο της Φενέρμπαχτσε, όπως και τα αμυντικά της κενά, που φάνηκαν ξανά στη ζόρικη εκτός έδρας νίκη επί της Καραγκιουμρούκ στο πρωτάθλημα (2-1 με ανατροπή). Ούτε ο Ολυμπιακός πάντως είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος αμυντικά και αυτό στήνει το σκηνικό για ματς παρόμοιο με το πρώτο, με υψηλό σκορ δηλαδή. Στο 1,95 το G/G & Over 2,5.

Πάλι καλά να λέει ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο από την Μπριζ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ενώ αστόχησαν και σε πέναλτι στο 78’. Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη η Μπριζ, θα της λείψουν ειδικότερα δύο βασικοί αμυντικοί και ο φορ/αρχισκόρερ Τιάγκο, που έχει κλείσει για το καλοκαίρι στην Μπρέντφορντ.

Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ στο α’ ματς, το έκανε όμως ξανά αυτό στον προηγούμενο γύρο και εν τέλει πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο β’ παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-2, 5-1). Σε μια Τούμπα που θα κοχλάζει, ο Δικέφαλος του βορρά μπορεί να βρει τη νίκη και να το στείλει τουλάχιστον στην παράταση. ΟΚ ο άσος στο 1,85.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Αταλάντα – Λίβερπουλ. Αψεγάδιαστη η εμφάνιση της πρώτης στο α’ ματς, απίθανο το 3-0 στο Άνφιλντ και πλέον κρατά τα πάντα στα χέρια της. Από διαδοχικά σοκ προέρχεται η Λίβερπουλ, μετά το ευρωπαϊκό στραπάτσο, ήρθε και η ήττα με 0-1 από την Κρίσταλ Πάλας εντός συνόρων και ο τίτλος ζορίζει πλέον. Φάσεις φτιάχνει βέβαια το σύνολο του Κλοπ και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει τον βηματισμό του.

Υπερβολική η έκταση του σκορ στον α’ αγώνα, η Λίβερπουλ μπορεί να μην ανατρέψει τη σειρά, έχει όμως φυσικά τις δυνατότητές για να βρει τη νίκη και να το κάνει ενδιαφέρον. Σωστό το διπλό στο 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: G/G & Over 2,5 (1.95), 22:00
  • ΠΑΟΚ – Μπριζ: 1 (1.85), 22:00
  • Αταλάντα – Λίβερπουλ: 2 (1.70), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ