TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα Bet Builder κι ένα ειδικό

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με την εθνική Αγγλίας απέναντι στην Ιταλία στα προκριματικά του Euro 2024 | 17 Οκτωβρίου 2023
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με την εθνική Αγγλίας απέναντι στην Ιταλία στα προκριματικά του Euro 2024 | 17 Οκτωβρίου 2023 @2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

To Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και επιλέγει ένα bet builder και ένα ειδικό.

Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι Ιταλοί έχουν βρεθεί και σε αυτά τα προκριματικά σε δύσκολη θέση, καθώς είναι στο -3 από την Ουκρανία, την οποία αντιμετωπίζουν στην τελευταία αγωνιστική του τη Δευτέρα. Και οι Ιταλοί βέβαια θέλουν νίκη σήμερα, ώστε στο ματς με την Ουκρανία να παίζουν για δύο αποτελέσματα, διαφορετικά, σε περίπτωση που δεν κερδίσουν τη Βόρεια Μακεδονία, θα είναι υποχρεωμένοι να πάνε μόνο για νίκη με τους Ουκρανούς.

Η Βόρεια Μακεδονία δεν είναι ένας τυχαίος αντίπαλος για την Ιταλία, αλλά… ο κακός τους δαίμονας, αφού οι μνήμες από τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Μουντιάλ είναι ακόμη πολύ νωπές. Κι ακριβώς για αυτό βέβαια περιμένουμε τους Ιταλούς να είναι πολύ σοβαροί και πολύ προσεκτικοί. Έτσι, μπορούμε να συνδυάσουμε τον τοκογλυφικό άσο του 1.15 με το No Goal, από τη στιγμή μάλιστα που οι Βορειομακεδόνες δεν έχουν σκοράρει στα 6 από τα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους, ανεβάζοντας την απόδοση στο 1,55. Κι αν και το 1.55 φαίνεται κάπως μικρό, μπορούμε να πάμε και ένα βήμα πιο πέρα, προσθέτοντας στο bet builder μας και το Over 1,5 γκολ και ανεβάζοντας την απόδοση στο 1.88, στη λογική ότι οι Ιταλοί δεν θα ρισκάρουν να μείνουν στο εύθραυστο 1-0 και θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το ματς.

Αγγλία – Μάλτα (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Αν τον άσο της Ιταλίας τον χαρακτηρίσαμε τοκογλυφικό, ο άσος της Αγγλίας είναι από αυτούς που λέμε… ένα και τίποτα, μόλις στο 1.01. Και σε τόσο χαμηλούς άσους βέβαια όποιο συνδυασμό και να κάνεις με γκολ ή οτιδήποτε, η απόδοση παραμένει χαμηλή.

Μια ενδιαφέρουσα σκέψη όμως είναι οι Άγγλοι να κερδίσουν και να σκοράρουν πέναλτι, ενδεχόμενο που πληρώνει 3.10. Η Αγγλία απέναντι σε μικρούς αντιπάλους είναι απόλυτα κυριαρχική και σκοράρει εύκολα (19-3 τα συνολικά γκολ των Άγγλων σε αυτά τα προκριματικά και 12-1 στα τρία εντός έδρας ματς στο Γουέμπλεϊ), ενώ η ποιότητα της επίθεσής της κάνει εύκολο τον καταλογισμό πέναλτι: οι Άγγλοι στα έξι παιχνίδια των προκριματικών έχουν κερδίσει πέντε πέναλτι και τα έχουν όλα μετατρέψει σε γκολ. Από την άλλη, η άμυνα της Μάλτας προφανώς δεν έχει ούτε ποιότητα ούτε εμπειρία και το λάθος είναι εύκολο. Οι Μαλτέζοι, στα προκριματικά, έχουν υποπέσει συνολικά σε τέσσερα πέναλτι, τα δύο από αυτά στο 0-4 από την Αγγλία στο ματς του πρώτου γύρου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία: 1 & N/G & Over 1,5 γκολ (απόδοση 1.88) 21:45
  • Αγγλία – Μάλτα: Αγγλία να σκοράρει πέναλτι (απόδοση 3.10) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ