TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα τετραπλασιασμού

Οι παίκτες της Αντβέρπ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Europa League
Οι παίκτες της Αντβέρπ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Europa League © 2021 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP IMAGES

To Match Money αναλύει το πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε δυάδα από Βέλγιο και Bundesliga.

Σημαντική μάχη της ουράς στην Bunsdesliga ανάμεσα στην Αρμίνια Μπίλεφλεντ και την Γκρόιτερ Φιρτ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Σε μια ρεαλιστική σκέψη προφανώς και η ομάδα που έχει τις περισσότερες ελπίδες σωτηρίας είναι η Αρμίνια. Η Γκρόιτερ Φιρτ έχει μείνει πάρα πολύ πίσω (στο -12 από τα μπαράζ) και δεν φαίνεται ότι έχει την ποιότητα να γυρίσει την κατάσταση.

Η Αρμίνια μπαίνει με ψυχολογία στον "τελικό", καθώς τσίμπησε βαθμό το περασμένο Σάββατο στο Φράιμπουργκ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 από 2-0. Συνολικά ήταν ο έβδομος βαθμός στα τρία τελευταία, με τον τεχνικό της Φρανκ Κράμερ να δείχνει ικανός να… γυρίσει το χαρτί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου (η διοίκηση τον έχει στηρίξει επανειλημμένα), ο οποίος τον είχε αποδοκιμάσει στον πρώτο γύρο. Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα.

Για την Αρμίνια είναι κομβικό να κερδίσει την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ των 9/9 εκτός έδρας ηττών, αφενός διότι θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό μομέντουμ, αφετέρου, γιατί ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά με ματς κόντρα σε πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους (Αϊντραχτ, Γκλάντμπαχ, Χοφενχάιμ, Ουνιόν, Λεβερκούζεν). Ο άσος είναι στο 1.95.

Αντβέρπ - Σαρλερουά: Προγνωστικά και Ανάλυση

Επανέναρξη στο Βέλγιο, θα ασχοληθούμε με το Αντβέρπ – Σαρλερουά (14:30 Live από το SPORT24). Στην Αντβέρπ ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και η διοίκηση, που στη διακοπή έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα, μιλά ακόμη και για τίτλο (10 βαθμούς πίσω από την Ουνιόν με ένα ματς λιγότερο, αλλά στο Βέλγιο υπάρχουν πλέι οφ τίτλου), ενώ ο τεχνικός της, o 44χρονος Δανός Μπρίαν Πρίσκε, είναι απόλυτος και ξεκάθαρος: «Στον β γύρο δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν». Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα.

Η Σαρλερουά ναι μεν έκανε πολύ καλό πρώτο μισό (7η), όμως η διοίκησή της εξαργύρωσε την καλή πορεία πουλώντας τον πρώτο της σκόρερ, τον 24χρονο Τζαμαϊκανό Σάμαρ Νίκολσον (13 γκολ και 5 ασίστ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα), στη Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 9 εκ. ευρώ. Επιπλέον η Σαρλερουά έχει δύο βασικές απώλειες λόγω Κόπα Άφρικα (ο "εγκέφαλος" της μεσαίας γραμμής Ζοργκάν και ο γκολκίπερ Κόφι), ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ανακοινώσει και εφτά κρούσματα κορονοϊού. Ο άσος της Αντβέρπ παίζει στο 2.10+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αντβέρπ – Σαρλερουά: 1 (απόδοση: 2.12), 14:30
  • Αρμίνια - Γκρόιτερ Φιρτ: 1 (απόδοση 1.95), 18:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ