TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το must win της Αρμίνια σε τιμές διπλασιασμού

Ο άσος της Αρμίνια Μπίλεφελντ, Μασάγια Οκουγκάβα στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο για την Bundesliga
Ο άσος της Αρμίνια Μπίλεφελντ, Μασάγια Οκουγκάβα στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το must win παιχνίδι της ανεβασμένης Αρμίνια κόντρα στην ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ η βασική στοιχηματική επιλογή από τη Γερμανία.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η δεύτερη αγωνιστική στην Bundesliga. Η αρχή γίνεται από τη Βαυαρία, εκεί όπου η Άουγκσμπουργκ φιλοξενεί την Αϊντραχτ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), σε μία αναμέτρηση όπου χρειάζεται προσοχή, διότι προέκυψαν δύο σοβαρές απουσίες στην πλευρά των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, νόσησαν από κορονοϊό, ο ηγετικός τερματοφύλακας, Κέβιν Τραπ και ο κορυφαίος παίκτης της Φρανκφούρτης, Φίλιπ Κόστιτς. Αμφότεροι εμφάνισαν ελαφριά συμπτώματα και φυσικά μπήκαν σε καραντίνα, επομένως δεν είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι.

Αυτές οι δύο απουσίες, προφανώς είχαν αντίκτυπο και στο σετ της αναμέτρησης, με τον άσο από το 3.40 που βρισκόταν κατά μέσο όρο, να υποχωρεί πλέον στο 3.20. Η διπλή ευκαιρία (1Χ) της Άουγκσμπουργκ εντοπίζεται στο 1.65.

Προγνωστικά Γερμανία: Αρμίνια - Γκρόιτερ Φιρτ

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει το παιχνίδι της Αρμίνια με την Γκρόιτερ Φιρτ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα ματς ανάμεσα στην προτελευταία της βαθμολογίας και την τελευταία, μόνο που η Φιρτ βρίσκεται στο -12 από τη θέση του μπαράζ και κακά τα ψέματα δεν διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες σωτηρίας.

Αντίθετα, η Αρμίνια παρότι ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν, με μόλις 5 βαθμούς σε 11 ματς, άρχισε από τον Νοέμβριο και μετά να ανεβαίνει. Στα τελευταία επτά παιχνίδια της έχει μαζέψει 12 βαθμούς και ο τεχνικός, Φρανκ Κράμερ, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του έδειξε η διοίκηση, όταν ο κόσμος αποδοκίμαζε και ζητούσε την απομάκρυνσή του, τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Μπίλεφελντ, έστω και με δόση τύχης, πήρε πολύ μεγάλο αποτέλεσμα ψυχολογίας την προηγούμενη αγωνιστική, αφού κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στο Φράιμπουργκ, μολονότι βρέθηκε κάτω με δύο γκολ στο 46'. Ξεκίνησε λοιπόν θετικά τον δεύτερο γύρο και τώρα έχει μία μεγάλη ευκαιρία να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, αφού παίζει με την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας.

Η νεοφώτιστη Γκρόιτερ Φιρτ, στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου γύρου ήταν χαρά των αντίπαλων επιθετικών. Έπαιζε χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα και ασφαλώς το πλήρωνε, διότι δεν έχει την ποιότητα να ανταποκριθεί, κάνοντας παιχνίδι στα ίσα. Σταδιακά, έχει αρχίσει να βάζει περισσότερο λογική στον τρόπο προσέγγισης των αγώνων της. Παίζει σαφώς πιο συντηρητικά, είναι πιο συγκεντρωμένη στο αμυντικό κομμάτι και τσίμπησε τρία θετικά αποτελέσματα, κρατώντας σε όλα το μηδέν πίσω.

Παρόλα αυτά, και στα τρία αυτά ματς, η Γκρόιτερ δεν ήταν ανώτερη. Στο 1-0 με την Ουνιόν Βερολίνου τα xGoals ήταν 0,68-1,84. Στο 0-0 με την Άουγκσμπουργκ τα xGoals ήταν 0,09-1,48, αφού έκανε μόλις τρεις τελικές και στο 0-0 της περασμένης εβδομάδας με τη Στουτγάρδη ήταν 1,12-1,63.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω σε παιχνίδια εντός έδρας, διότι εκτός οι Φράγκοι σε εννιά ματς έχουν εννιά ήττες. Η Αρμίνια, προφανώς, δεν θέλει να είναι η πρώτη ομάδα φέτος που θα γκελάρει στην έδρα της με το "τριφύλλι". Αντίθετα, υποχρεούται να πάρει αυτό το ματς, διότι ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά με πέντε αγώνες κόντρα σε αντιπάλους, που στοχεύουν στην ευρωπαϊκή έξοδο. Σε τιμές διπλασιασμού ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρμίνια - Γκρόιτερ Φιρτ: 1 (απόδοση 2.00), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ