TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder στο 2.35 και το 2.20 σε Ιταλία και Ισπανία

Ο Αλφόνσο Εσπίνο της Ράγιο Βαγεκάνο μονομαχεί με τον Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Βαγέκας", Μαδρίτη | Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
Ο Αλφόνσο Εσπίνο της Ράγιο Βαγεκάνο μονομαχεί με τον Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Βαγέκας", Μαδρίτη | Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 © 2023/JOSE BRETON/AP IMAGES

Και η Δευτέρα έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια στο κλείσιμο της αγωνιστικής σε Ισπανία και Ιταλία, το Match Money επιλέγει δύο Bet Builder με κόρνερ, γκολ και κάρτες.

Κάλιαρι - Σασουόλο: Μάχη παραμονής στην «Ούνιπολ Ντόμους» στη Σαρδηνία, η Κάλιαρι των 10 βαθμών υποδέχεται τη Σασουόλο των 15, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι Σαρδηνοί προέρχονται από την ήττα με 1-0 από τη Λάτσιο, στην έδρα τους πάντως αισθάνονται καλύτερα και εκεί προσπαθούν να βρουν τους βαθμούς για την παραμονή τους. Μετρούν 2-1-0 σερί στο Κάλιαρι και τρέχουν τα παιχνίδια τους σε γρήγορο ρυθμό, ενώ στην πιο πρόσφατη εξάδα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν περάσει το όριο των 9,5 κόρνερ στους πέντε.

Ακριβώς τα ίδια νούμερα έχει και η Σασουόλο, είναι ομάδα που παίζει από τα άκρα και κερδίζει αρκετά κόρνερ, έχει 5 διαδοχικά Over 9,5 στους αγώνες της. Και επειδή πρόκειται για παιχνίδι σημαντικό στη μάχη της παραμονής, μπορούμε να προσθέσουμε και το εφικτό στοίχημα να δοθούν τουλάχιστον 4 κάρτες, με τα νεύρα διάχυτα στον αγωνιστικό χώρο.

Το combo bet των Over 9,5 κόρνερ με τις Over 3,5 κάρτες πληρώνει 2.35.

Ράγιο Βαγεκάνο – Θέλτα: Το ματς της Ράγιο Βαγεκάνο με τη Θέλτα ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στη La Liga. Η Ράγιο παρά το γεγονός ότι δεν κερδίζει σε πέντε παιχνίδια είναι σχετικά άνετη στο μέσο της κατάταξης με 10 βαθμούς, η Θέλτα είναι αυτή που αναζητεί αποτελέσματα παντού, ούσα στην τριάδα του υποβιβασμού. Και μόλις με μία νίκη (1-6-8) στα πρώτα 15 της σεζόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στα τελευταία παιχνίδια ωστόσο η Θέλτα παίρνει πολλά ρίσκα και στο πρόσφατο 1-1 με την Κάδιθ άξιζε τη νίκη. Είχε 26 τελικές έναντι μόνο δύο, έχασε πολλές ευκαιρίες, δεν έφτασε στο νικητήριο γκολ. Θα ρισκάρει και στο Βαγέκας, ωστόσο οι προφανείς αδυναμίες της και στην άμυνα μας στρέφουν στο G/G. Και ένα παιχνίδι σημαντικό για την παραμονή φέρνει και αρκετά νεύρα, οπότε μπορούμε να επιλέξουμε και το εφικτό όριο των 3,5 καρτών.

Bet Builder με το Goal/Goal και το Over 3,5 καρτών πληρώνει 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι – Σασουόλο: Over 9,5 κόρνερ & Over 3,5 κάρτες (απόδοση 2.35), 21:45
  • Ράγιο Βαγεκάνο – Θέλτα: Goal/Goal & Over 3,5 κάρτες (απόδοση 2.20), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ