TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder σε Κολωνία και Μιλάνο

Bremen's head coach Ole Werner gestures during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bremen's head coach Ole Werner gestures during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) © 2024 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 6.00 και στο 2.30 από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Στην Bundesliga η αγωνιστική ανοίγει με το Κολωνία – Βέρντερ Βρέμης. Λίγο έλειψε η Κολωνία με 5 τελικές να κλέψει τη νίκη στο Ζινσχάιμ. Προηγήθηκε με εκτέλεση φάουλ, αλλά ισοφαρίστηκε από τη Χοφενχάιμ στο 94'. 1-3-1 με τον Σουλτς στον πάγκο, 11/12 Under 2,5 στις τελευταίες αγωνιστικές. Αήττητη εντός έδρας 11 σερί ματς (5-6-0) κόντρα στη Βέρντερ. Το αήττητο σερί των επτά αγωνιστικών έλαβε τέλος για τη Βέρντερ, πικρή ήττα με 2-1 από τη Χαϊντενχάιμ.

Η Κολωνία δεν στερείται μαχητικότητας, ζορίζεται όμως υπερβολικά στο σκοράρισμα. Πιο ποιοτική και αποτελεσματική μπροστά η Βέρντερ, αλλά με κάκιστη παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αναμένεται κλειστό ματς. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία της Βέρντερ (Χ2), το να σκοράρει ο Ντουκς που είναι η πρώτη απειλή των φιλοξενούμενων και το under 3,5 goals, αυτά πληρώνουν 6,00.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην Ιταλία και τη Serie A, σέντρα με το Ιντερ – Σαλερνιτάνα. Δεν έχει αντίπαλο η Ίντερ. Στο +7 και με ματς λιγότερο από τη Γιουβέντους, ο τίτλος πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά, είναι και η αγωνιστική εικόνα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Στο 4-2 στη Ρόμα είχε σπουδαία αντίδραση στο 2-1 του ημιχρόνου, το ανέτρεψε με άνεση στο δεύτερο μισό. Μοιάζει με «λευκή πετσέτα» το 1-3 από την Έμπολι για τη φιλοξενούμενη, είναι στο -7 από τις θέσεις παραμονής και προχώρησε σε νέα αλλαγή προπονητή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος ο Φιλίπο Ιντσάγκι, τρίτος φετινός προπονητής ο Φάμπιο Λιβεράνι (τελευταία ομάδα η Κάλιαρι ως τον Δεκέμβριο του 2022). Προφανώς όλα εξαρτώνται από την Ίντερ. Θα κάνει φρεσκάρισμα ο Ιντσάγκι, ενόψει και του ευρωπαϊκού με την Ατλέτικο, πιθανό το χαμηλό τέμπο. Θα πάμε με τη νίκη της Ίντερ σε χαμηλό σκορ, επιλογή το 1&under 3,5 goals στο 2,30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία – Βέρντερ Βρέμης: Bet Builder Χ2 & να σκοράρει ο Ντουκς & Under 3,5 (απόδοση 6.00), 21:30
  • Ίντερ – Σαλερνιτάνα: Bet Builder 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.30), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ