TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Από το Καζάν μέχρι το Βερολίνο

Ο άσος του Ολυμπιακού Τάιλερ Ντόρσεϊ εκτελεί για τρεις κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εκτελεί για τρεις κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο INTIME

Το Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε δύο προτάσεις από τη EuroLeague και την Bundesliga.

Με το Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία ανοίγει το βράδυ η αυλαία της αγωνιστικής στην Bundesliga (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Πολύ ιδιαίτερο ματς, καθώς αποτελεί ανατολικό ντέρμπι και κυρίως γιατί η Λειψία, ένα νεόπλουτο δημιούργημα μια πολυεθνικής χωρίς οπαδική βάση, αποτελεί κόκκινο πανί για τους παραδοσιακούς οπαδούς των Βερολινέζων. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που μας οδηγεί στην κόντρα.

Οι "ταύροι" συνεχίζουν να έχουν προβλήματα με τον κορονοϊό, που τους έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα, ενώ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα είναι χωρίς νίκη εννιά ματς. Από την άλλη, η Ουνιόν έχει μετατρέψει το Άλτεν Φερστεράι κυριολεκτικά σε κάστρο, έχοντας μόνο μια ήττα στα τελευταία 23 παιχνίδια της, κι αυτή… δικαιολογημένη, από την Μπάγερν.

Ούνικς - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Καζάν ο Ολυμπιακός παίζει με την Ούνικς για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague (18:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι "ερυθρόλευκοι" ξεπέρασαν άμεσα το σοκ της ήττας από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μέσα στο ΣΕΦ για την Basket League επικρατώντας με επιβλητικό τρόπο, στο Μιλάνο.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέθεσαν μία τρίποντη ραψωδία, πραγματοποιώντας νέο ρεκόρ συλλόγου με 18 εύστοχα τρίποντα!

Από την άλλη, η Ούνικς είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της EuroLeague μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες. Μάλιστα στις τρεις τελευταίες, σημείωσε 97 πόντους απέναντι στην Αρμάνι, 85 κόντρα στην Αλμπα και 98 με τον Ερυθρό Αστέρα!

Γενικά, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο και τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμών πόντων (Λορέντσο Μπράουν, Κάνααν, Χεζόνια). Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έφτασε τους 93 πόντους με το Μιλάνο και τους 90 με τη Μακάμπι στα δύο τελευταία παιχνίδια του στη διοργάνωση.

Με βάση λοιπόν τη φόρμα των δύο αντιπάλων, στο Match Money εκτιμούμε ότι το πιθανότερο είναι πως ο νικητής απόψε θα κριθεί πάνω από τους 75 πόντους, άρα το over 149,5 στο 1.72 μοιάζει αρκετά βατό όριο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ούνικς - Ολυμπιακός: Over 149,5 (απόδοση 1.72), 18:00
  • Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία: 1 DNB (απόδοση: 2.50), 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ