BET CORNER

EuroLeague: MatchCombo στο 4.70 για Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοβ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη EuroLeague
Ο Σάσα Βεζένκοβ INTIME

Η μονομαχία του Ολυμπιακού με... τον Μάριο Χεζόνια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας στη EuroLeague, με το MatchCombo να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Ούνικς Καζάν του Μάριο Χεζόνια, σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή μονομαχία για τους ερυθρόλευκους, που ψάχνουν το δεύτερο σερί διπλό στην EuroLeague. Αυτό δεν είναι όμως το μοναδικό παιχνίδι της βραδιάς που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικά στοιχηματικά...

Ούνικς Καζάν - Ολυμπιακός (18:00): Η περιπλάνηση των ερυθρολεύκων μακριά από το ΣΕΦ συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με το παιχνίδι της Ρωσίας. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το σπουδαίο -σε σημασία και έκταση- διπλό επί της Αρμάνι Μιλάνο, την ίδια ώρα όμως συναντά την Ούνικς Καζάν των τεσσάρων διαδοχικών νικών. Βάσει συνολικής φετινής απόδοσης, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, κάτι που βέβαια θα πρέπει να αποδείξει στην πράξη. Πάνω σε αυτό το κομμάτι στηρίζεται κι η στοιχηματική επιλογή της αναμέτρησης. Με έμφαση στην ερυθρόλευκη νίκη, αλλά και το ταλέντο του Μάριο Χεζόνια. Το MatchCombo της Stoiximan αποδεικνύεται για πολλοστή φορά φέτος μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παράμετρος, δεδομένου ότι προσφέρει μια τριάδα με συνολική απόδοση στο 4.70. Αυτή αφορά σε νίκη του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τους Over 13.5 πόντους και τις 0ver 0.5 ασίστ του Μάριο Χεζόνια. Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει άλλωστε να πάρει πρωτοβουλίες και να πληγώσει τον... αιώνιο αντίπαλο της αγαπημένης του ομάδας.

Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα (19:30): Το remake του περσινού τελικού πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, με δύο ομάδες που καίγονται -για διαφορετικούς λόγους- για τη νίκη. Τη μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη την έχει η Αναντολού Εφές, δεδομένου ότι προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος του πρώτου ενάμιση μήνα. Την ίδια ώρα βέβαια, η Μπαρτσελόνα έχει δύο πάρα πολύ σημαντικές απουσίες. Ο Νικ Καλάθης και ο Κόρι Χίγκινς θα παραμείνουν στα "πιτς" για αρκετές ακόμη εβδομάδες, γεγονός που περιορίζει αισθητά τις επιλογές του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και τον τρόπο απειλής από την περιφέρεια. Είναι σαφές πως ο Νικολάς Λαπροβίτολα θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος σε οργάνωση και εκτέλεση. Γι αυτό λοιπόν, στρεφόμαστε στους Over 9.5 πόντους του έμπειρου περιφερειακού στο 1.87 στη Stoiximan.

Ζενίτ - Ερυθρός Αστέρας (20:00): Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, η Ζενίτ επιστρέφει στη Sibur Arena, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ είναι ανώτερης ποιότητας σε σχέση με τους αντιπάλους τους, κάτι που βέβαια οφείλουν να δείξουν στο παρκέ. Τα "συν" για τη Ζενίτ είναι πολλά: περισσότερες επιλογές, ισχύς κοντά στο καλάθι, κοντοί που σκοράρουν και δημιουργούν. Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι ξέρουν πως για να έχουν ελπίδες αφενός θα πρέπει να βάλουν πολλά περιφερειακά σουτ (σ.σ.: δεν το έχουν κάνει με επιτυχία πολλές φορές φέτος) και να μη δώσουν δεύτερες επιθέσεις στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Γι αυτό, η επιλογή μας από το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά σε νίκη της Ζενίτ στους -8.5 πόντους στο 1.87 από τη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ