TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Το... τρικ το οποίο ανεβάζει το διπλό της Μπάγερν στο 2.40

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Άιντραχτ | 5 Αυγούστου 2022
Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Άιντραχτ | 5 Αυγούστου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπάγερν στο Μπόχουμ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής στην Bundesliga. Στο Μπόχουμ, η ομάδα των Βασίλη Λαμπρόπουλου και Κώστα Σταφυλίδη (είναι τραυματίας) υποδέχεται την Μπάγερν, σε ένα ματς που οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι ασφαλώς το απόλυτο φαβορί (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Μπόχουμ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την περσινή σεζόν, η Μπάγερν είχε διαλύσει στο Μόναχο με 7-0 την Μπόχουμ. Ωστόσο, στο δεύτερο γύρο η Μπόχουμ πήρε εντυπωσιακή εκδίκηση, επικρατώντας των Βαυαρών με 4-2! Σε εκείνο το ματς οι Βεστφαλοί είχαν σκοράρει τέσσερα γκολ μέσα σε διάστημα μισής ώρας (14'-44'), σοκάροντας την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν.

Φέτος πάντως, το σύνολο του Τόμας Ράις δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Αρχικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα εντός έδρας με 2-1 από τη Μάιντς και εν συνεχεία έχασε 3-2 με ανατροπή από τη Χοφενχάιμ στο Ζινσχάιμ.

Από την άλλη, η Μπάγερν έχει μπει στη νέα σεζόν με 3/3 νίκες. Μετά την επικράτησή της στο Σούπερ Καπ, με 5-3 επί της Λειψίας, συνέτριψε με 6-1 την Αϊντραχτ και κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Βόλφσμπουργκ, την προηγούμενη αγωνιστική.

Το αρνητικό για τους Βαυαρούς είναι ότι τέθηκε νοκ άουτ ο σούπερ φορμαρισμένος Μουσιάλα και ότι είναι αμφίβολος ο Γκνάμπρι. Αυτό σημαίνει ότι ο Νάγκελζμαν θα αλλάξει την επιθετική του τετράδα και κόντρα στην Μπόχουμ θα παίξει με Μανέ, Μίλερ, Κομάν και Σανέ.

Είναι προφανές ότι ακόμη και με αυτή τη σύνθεση η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι χαοτική και οτιδήποτε πέρα από το διπλό θα προξενήσει μεγάλη έκπληξη. Άλλωστε, στην Μπάγερν θυμούνται πολύ καλά την ήττα τους στο ίδιο γήπεδο τον περασμένο Φεβρουάριο και λογικά θα θελήσουν απόψε να δώσουν απαντήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά, το "αιώνιο" ερώτημα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις είναι αν μπορεί ο "μικρός" να σκοράρει. Εκεί ουσιαστικά κρίνεται αν θα πάρουμε μία αξιοπρεπή απόδοση.

Με βάση την εικόνα της Μπόχουμ στα πρώτα δύο ματς, είναι αρκετά πιθανό η Μπάγερν να κρατήσει το μηδέν για δεύτερο σερί παιχνίδι. Στην πρεμιέρα με τη Μάιντς, η Μπόχουμ σκόραρε κατά τύχη με μία σέντρα-σουτ του χαφ Στέγκερ, έχοντας συνολικά xGoals 0,82. Τη δεύτερη αγωνιστική, οι Βεστφαλοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό κόντρα στη Χοφενχάιμ, σημειώνοντας δύο γκολ μέχρι το 12'. Στη συνέχεια πάντως ήταν παντελώς ακίνδυνοι και δημιούργησαν φάσεις μόνο για 0,41 xGoals.

Οκ, η Μπάγερν πολλές φορές δεν είναι συγκεντρωμένη αμυντικά, διότι ξέρει ότι μπορεί να κερδίζει μέσα από την επίθεσή της. Αν πάντως παίξει όπως κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, όπου απειλήθηκε ελάχιστα και τα xGoals ήταν 1,40-0,44 το πιθανότερο είναι ότι θα κερδίσει ξανά με καθαρό σκορ. Με καθαρό σκορ θα μπορούσε να κερδίσει και την Αϊντραχτ (xGoals 0,76-4,56), αλλά εκεί πλήρωσε ένα σπάνιο λάθος του Νόιερ.

Το διπλό από το 1,20 ανεβαίνει στο 2,40 αν η Μπάγερν κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ – Μπάγερν: 2 & No/Goal (απόδοση 2.40), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ