TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο άσους

Οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο πανηγυρίζουν το γκολ επί της Ρεάλ | 3 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο πανηγυρίζουν το γκολ επί της Ρεάλ | 3 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε μια δυάδα άσων από Bundesliga και La Liga.

Στη Γερμανία, η Κολωνία έπαθε μεγάλη πλάκα την Πέμπτη, καθώς έχασε 1-2 από την ουγγρική Φέχερβαρ για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Conference League. Και λέμε μεγάλη πλάκα όχι μόνο για την ήττα, αλλά γιατί η Ευρώπη φέτος έχει τεράστια σημασία για την Κολωνία και ο στόχος της εισόδου στους ομίλους είναι αδιαπραγμάτευτος – μιλάμε για μια ομάδα που επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, για τη μόλις 2η φορά παρουσία της εδώ και τρεις δεκαετίες!

Προγνωστικά Γερμανία: Το μυαλό στην Ευρώπη η Κολωνία

Στην Κολωνία βέβαια σαφώς και το ματς της Πέμπτης πήγε πολύ στραβά μένοντας με δέκα από το 20’ και εννοείται ότι οι "τράγοι" του γερμανικού ποδοσφαίρου έχουν την ποιότητα να γυρίσουν την κατάσταση στον επαναληπτικό της Ουγγαρίας. Αλλά μέχρι τότε υπάρχει το σημερινό ματς στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ (16:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Έτσι κι αλλιώς ζόρικο ματς ακόμη και υπό κανονικές συνθήκες, με δεδομένο τώρα τον ευρωπαϊκό αντιπερισπασμό της Κολωνίας η Άιντραχτ έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να σπάσει το ρόδι και να πετύχει την πρώτη της νίκη στην Bundesliga μετά την ήττα από την Μπάγερν στην πρεμιέρα και το 1-1 με τη Χέρτα στο Βερολίνο.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Ισπανία: Για την πρώτη νίκη ο Βαλβέρδε

Στην Ισπανία η σεζόν ξεκίνησε με καλά vibes για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς το καλοκαίρι επέστρεψε στον πάγκο των Βάσκων o Ερνέστο Βαλβέρδε. Στην πρεμιέρα πάντως τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά, με την Μπιλμπάο να μένει στο 0-0 με τη Μαγιόρκα. Λίγο μαγική εικόνα βέβαια το αποτέλεσμα (24-5 οι τελικές, 63-37 η κατοχή, 1,88-0,25 τα xGoals), αλλά σε κάθε περίπτωση η νίκη σήμερα κόντρα στη Βαλένθια γίνεται ακόμη πιο επιτακτική (18:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Βαλένθια, από την πλευρά της, ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν (1-0 τη νεοφώτιστη Χιρόνα), αλλά τα σύννεφα παραμένουν, καθώς οι "νυχτερίδες" δεν έχουν ενισχυθεί ουσιαστικά και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ Φρ. – Κολωνία: 1 (απόδοση 2.10) 16:30
  • Αθλ. Μπιλμπάο – Βαλένθια: 1 (απόδοση 1.80) 18:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ