TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Με παράδοση και πιο γεμάτη εικόνα η Χέρτα

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο στην αναμέτρηση της Χέρτα απέναντι στην Χόφενχαϊμ
Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο στην αναμέτρηση της Χέρτα απέναντι στην Χόφενχαϊμ 2019 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Αουγκσμπουργκ - Χέρτα για την πέμπτη αγωνιστική της Bundesliga.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζει απόψε το πρόγραμμα στην Bundesliga. Στη Βαυαρία, η Αουγκσμπουργκ υποδέχεται τη Χέρτα σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως βασικό στόχο την παραμονή (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Αουγκσμπουργκ - Χέρτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Άουγκσμπουργκ έχει μία νίκη και τρεις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Είναι η ομάδα που παίζει το πιο παθητικό ποδόσφαιρο στην κατηγορία μαζί με τη Σάλκε.

Ξεκίνησε τη σεζόν με συντριβή εντός έδρας (4-0) από τη Φράιμπουργκ. Εν συνεχεία έβγαλε ανέλπιστο διπλό (2-1) στο Λεβερκούζεν σε ένα ματς που δέχθηκε σφυροκόπημα με 24-6 τελικές και 2,78-0,75 xGoals.

Ακολούθησαν οι ήττες από τη Μάιντς με 2-1 εντός έδρας και τη Χοφενχάιμ με 1-0 εκτός έδρας. Και στα δύο παιχνίδια έκανε ελάχιστα πράγματα επιθετικά (0,31 και 0,46 xGoals υπέρ αντίστοιχα) και ηττήθηκε δίκαια,

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει τις λιγότερες τελικές (8,8 ανά ματς) στην κατηγορία και κατ' επέκταση τα λιγότερα xGoals υπέρ (2,10).

Από την άλλη, η Χέρτα έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό στα πρώτα τέσσερα ματς, ωστόσο η εικόνα της είναι πολύ πιο ενθαρρυντική, βγάζοντας σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα (Ουνιόν, Αϊντραχτ, Γκλάντμπαχ, Ντόρτμουντ), απ' ότι η Αουγκσμπουργκ.

Έχοντας αλλάξει το καλοκαίρι σε πολύ μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα της, αλλά και τον προπονητή της, προσπαθεί να περάσει σε μία πιο επιθετική και ενεργητική φιλοσοφία, αφήνοντας στην άκρη το reactive στιλ παιχνιδιού, που είχε τα τελευταία χρόνια.

Απόψε, οι Βερολινέζοι θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος με έναν αντίπαλο στα μέτρα τους και βέβαια φιλοδοξούν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. "Ήρθε η ώρα να επιβραβευτούμε για το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε. Δεν μας αρκεί πλέον να παίρνουμε μόνο τα εύσημα των αντιπάλων", ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής, Φρέντι Μπόμπιτς.

Φυσικά, το παιχνίδι στο Αουγκσμπουργκ δεν θα είναι εύκολο, καθώς έχει χαρακτήρα εξάποντου, αφού κοντράρονται δύο ομάδες με ίδιους στόχους. Παρόλα αυτά, τα μηνύματα που στέλνει η Χέρτα είναι πιο ενθαρρυντικά και με σύμμαχο την παράδοση, αξίζει να ρισκάρουμε στο καλοπληρωμένο διπλό, σε απόδοση 2.90.

Σημειώνεται, ότι η Χέρτα έχει ρεκόρ 10-9-3 σε 22 ματς κόντρα στην Αουγκσμπουργκ ανεξαρτήτως έδρας και ειδικά στις τελευταίες 15 συναντήσεις τους, οι Βερολινέζοι έχουν χάσει μόλις μία φορά (8-6-1) από τους Βαυαρούς. Επίσης, είναι αξιοσημείωτο ότι η Χέρτα στα 14 προηγούμενα παιχνίδια της εκτός έδρας στην Bundesliga (1-3-10), έβγαλε διπλό μόνο στο Αουγκσμπουργκ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αουγκσμπουργκ – Χέρτα: 2 (απόδοση 2.90), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ