TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Γύρισε το διακόπτη η Λεβερκούζεν και ψάχνει ξέσπασμα

Ο Μούσα Ντιαμπί της Λεβερκούζεν, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ σε παιχνίδι για την Bundesliga
Ο Μούσα Ντιαμπί της Λεβερκούζεν, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Βέρντερ Βρέμης για την έβδομη αγωνιστική της Bundesliga.

Η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Βέρντερ στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Bundesliga και ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα (16:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Λεβερκούζεν - Βέρντερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπάγερ έχει πραγματοποιήσει προβληματικό ξεκίνημα, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της χάνει τα πρώτα τρία παιχνίδια της εντός έδρας. Παρόλα αυτά, το κλαμπ διατήρησε την ψυχραιμία του και συνέχισε να περιβάλλει τον τεχνικό, Χεράρδο Σεοάνε με εμπιστοσύνη.

Τα πρώτα δείγματα αντίδρασης ήρθαν την Τρίτη μέσω του Champions League. Η Λεβερκούζεν έψαχνε απεγνωσμένα μία μεγάλη νίκη για να αλλάξει την ψυχολογία της και να γυρίσει το διακόπτη. Τη βρήκε κερδίζοντας με 2-0 (84', 87') την Ατλέτικο.

Το σύνολο του Σεοάνε έκανε μία πολύ σοβαρή εμφάνιση (xGoals 2,62-1,30). Δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τους "ροχιμπλάνκος", με εξαίρεση μόνο τη φάση του 22ου λεπτού, όπου θα μπορούσε να είχε δοθεί πέναλτι στο χέρι του Ταπσόμπα.

Από εκεί και πέρα, η Λεβερκούζεν έλεγξε το ρυθμό, έψαξε περισσότερο το γκολ, είχε τεράστια φάση στο 49' με δύο δοκάρια και με υπομονή άνοιξε το σκορ στο 84'. Τρία λεπτά μετά, με υποδειγματική αντεπίθεση καθάρισε οριστικά την μπουγάδα και τόνωσε την αυτοπεποίθησή της εν όψει Βέρντερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Βέρντερ από την πλευρά της, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Bundesliga, ωστόσο έρχεται από τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση. Έχασε 1-0 εντός έδρας από την αδύναμη Αουγκσμπουργκ σε ματς που ήταν φλύαρη. Μοιραίος ο φορ Μάρβιν Ντουκς, που έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η 17η θέση, στην οποία βρίσκεται η Λεβερκούζεν αυτή τη στιγμή, δεν αρμόζει στην ποιότητά της. Με παίκτες όπως ο Σικ, ο Ντιαμπί, ο Αζμούν, ο Χλόζεκ, ο Αντριχ και ο Ντεμιρμπάι, οι "ασπιρίνες" έχουν ρόστερ μίνιμουμ για εξάδα και όχι για να βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Η λογική λέει ότι η Μπάγερ είναι θέμα χρόνου να βελτιώσει τη θέση της. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν και τα xGoals, καθώς με 10,09 υπέρ έχει την πέμπτη καλύτερη επίδοση στην Bundesliga. Επίσης, τα xPoints της Λεβερκούζεν είναι 7,35, δηλαδή με βάση τα xGoals (υπέρ-κατά) θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον μαζέψει τρεις βαθμούς παραπάνω.

Γερμανία Προγνωστικά

Η Βρέμη δεν είναι απλός αντίπαλος και έχει αποδείξει με το διπλό στο Ντόρτμουντ ότι μπορεί να κάνει ανά πάσα στιγμή τη ζημιά σε πιο ποιοτικούς αντιπάλους. Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι έχει βάλει φέτος 7 γκολ από το 86' και μετά, κάτι που σημαίνει ότι έχει και μπόλικη ρέντα στα προηγούμενα ματς.

Επίσης, το γεγονός ότι η Βέρντερ δεν είναι μία ομάδα που κλείνεται, αλλά παίζει ποδόσφαιρο, αναμένεται να ευνοήσει τη Λεβερκούζεν, η οποία για να εκμεταλλευτεί τις αρετές της και την ταχύτητά της χρειάζεται χώρους. Τακτικά λοιπόν, η Βέρντερ θεωρητικά ταιριάζει στην Μπάγερ και ο άσος δικαιολογημένα έχει το προβάδισμα.

Τα 1.65 βέβαια είναι αρκετά χαμηλά, αλλά σε συνδυασμό με το πιθανό Over 2,5 φτάνουμε στο 2.20. Η Λεβερκούζεν των 5/6 Over 2,5, αν βρεθεί σε καλή ημέρα, μπορεί να το βγάλει και μόνη της. Το πιθανότερο πάντως είναι να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και η Βέρντερ, η οποία μετράει 4/6.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν – Βέρντερ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ