TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Άνεμος αισιοδοξίας λόγω Φάρκε στην Γκλάντμπαχ

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντανιέλ Φάρκε στη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League | 14 Αυγούστου 2021
Ο προπονητής της Νόριτς, Ντανιέλ Φάρκε στη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League | 14 Αυγούστου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Σάλκε με την Γκλάντμπαχ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της Σάλκε κόντρα στην Γκλάντμπαχ (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας ματς της Σάλκε σε επίπεδο Bundesliga μετά από 455 ημέρες.

Η Veltins Arena θα είναι ασφαλώς κατάμεστη, ωστόσο στον κόσμο των "βασιλικών μπλε" επικρατεί έντονη ανησυχία. Η ομάδα έκανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι, αλλά καμία όμως που κάνει τη διαφορά. Στην πρεμιέρα με την Κολωνία εμφανίστηκε εντελώς ασύνδετη κι ηττήθηκε με 3-1, έχοντας στην 11αδα της επτά νέα αποκτήματα.

Υπάρχει το ελαφρυντικό ότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 35', ωστόσο δεν δικαιολογείται απέναντι σε έναν αντίπαλο στο επίπεδο της Κολωνίας, να επιτρέπει 30 τελικές!

Γερμανία Προγνωστικά: Δεν εμπνέει ο Κράμερ

Οι φίλοι της Σάλκε προσδοκούν απόψε σε καλύτερη εικόνα, είναι όμως ξεκάθαρο ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στον τεχνικό Φρανκ Κράμερ. Η πρόσληψή του, τον περασμένο Ιούλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, διότι δεν είναι ένας προπονητής που δεν κάνει γκελ στον κόσμο.

Η Σάλκε βέβαια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάει σε λύση από το πρώτο ράφι και έτσι ρίσκαρε με την περίπτωση του Κράμερ, ο οποίος πέρυσι δούλεψε στην Αρμίνια, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει τη σεζόν. Απολύθηκε λίγο πριν το φινάλε, με την Μπίλεφελντ πάντως να μην γλιτώνει τον υποβιβασμό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αντίποδα, το κλίμα στην Γκλάντμπαχ είναι πολύ διαφορετικό. Μετά από μία παντελώς αδιάφορη περσινή σεζόν, υπάρχει η αίσθηση φέτος ότι τα "πουλάρια" θα επιστρέψουν πολύ δυναμικά.

Παρότι δεν έχουν γίνει σημαντικές μεταγραφές, με εξαίρεση μόνο τον στόπερ Ιτακούρα, η έλευση του Ντάνιελ Φάρκε (πρώην τεχνικός της Νόριτς) έχει φέρει έναν πολύ διαφορετικό άνεμο.

Ο Φάρκε φαίνεται πως έχει κερδίσει πολύ γρήγορα τους παίκτες της Γκλάντμπαχ και βαριά χαρτιά, όπως ο Πλεά και ο Τιράμ, που πέρυσι ήταν σκιά του εαυτού τους, φέτος έχουν ξεκινήσει πολύ ζεστά τη σεζόν.

Γενικά, υπάρχει εμπιστοσύνη στο πλάνο του Φάρκε και όλοι οι παίκτες μιλούν μέχρι στιγμής με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τους προπονητή.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το ότι η ομάδα δουλεύει καλά αποτυπώθηκε και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της. Στο κύπελλο συνέτριψε με 9-1 την ερασιτεχνική Ομπεράχερν. Στην πρεμιέρα της Bundesliga κέρδισε 3-1 με ανατροπή τη Χοφενχάιμ, σε ένα ματς που είχε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Φυσικά, έπαιξε κομβικό ρόλο για την εξέλιξη του ματς η αποβολή αντιπάλου μόλις στο 19', ωστόσο η Γκλάντμπαχ ήταν πραγματικά σοβαρή και κυριαρχική, επιτρέποντας στη Χοφενχάιμ να κάνει μόλις δύο τελικές σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Γκλάντμπαχ και Σάλκε λοιπόν ξεκινούν από πολύ διαφορετική αφετηρία φέτος. Στα "πουλάρια" υπάρχει θετικό κλίμα, αισιοδοξία και πίστη ότι κάτι καλό χτίζεται. Στη Σάλκε αντίθετα, υπάρχει αμφιβολία και ανησυχία για το αν ο σύλλογος έχει μπει σε σωστή πλεύση ή θα βιώσει ξανά οδυνηρές στιγμές, όπως το 2021, όταν υποβιβάστηκε.

Καθόλου παράξενο λοιπόν, που το διπλό ενώ άνοιξε στο 2.40+ είναι πλέον καθαρό φαβορί οριακά πάνω από το 2.10 στις περισσότερες εταιρίες. Κατά περιπτώσεις μπορεί να βρεθεί και στο 2.20 και φυσικά παίζεται, καθώς η Γκλάντμπαχ έχει απόψε την ευκαιρία να πετύχει κάτι ιστορικό, να ξεκινήσει δηλαδή το πρωτάθλημα με 2/2 νίκες, κάτι που έκανε για τελευταία φορά το 1995/96.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε - Γκλάντμπαχ: 2 (απόδοση 2.20), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ