BET CORNER

EuroLeague: Το ερωτηματικό του Λουίτζι Ντατόμε

Ο Τζίτζι Ντατόμε με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Τζίτζι Ντατόμε με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο OLIMPIA MILANO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Σε Sibur Arena και Audi Dome στρέφεται όλο το ενδιαφέρον στην EuroLeague, με την επιθετική παραγωγικότητα της Μπαρτσελόνα και την ασυνέπεια του Λουίτζι Ντατόμε να έχουν ιδιαίτερη αξία.

Η ώρα για το Game 4 σε Αγία Πετρούπολη και Μόναχο έφτασε, για να μάθουμε σε μερικές ώρες αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αποκτήσει... άμεσα συγκάτοικους στη Lanxess Arena της Κολωνίας, ή θα δοθεί περαιτέρω παράταση στην αγωνία.

ΖΕΝΙΤ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ανέκτησε τον έλεγχο της σειράς, μπαίνοντας στο Game 4 με το σκεπτικό πως μπορεί -επί ρωσικού εδάφους μάλιστα- να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Final Four της EuroLeague. Το έργο των παικτών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μόνο απλό δεν είναι βέβαια, παρά τις σημαντικές απουσίες της Ζενίτ (Ματέους Πονίτκα, Αρτούρας Γκουντάιτις). Η ρωσική ομάδα έχει καταφέρει να κατεβάσει σημαντικά τον ρυθμό στα τρία πρώτα παιχνίδια, κι αυτό θα επιδιώξει να καταφέρει για ακόμη μία φορά. Δεδομένου μάλιστα ότι κι οι μπλαουγκράνα παίζουν σε χαμηλόα αριθμό κατοχών (συνολικά στη διοργάνωση), το under 77.5 πόντοι που προσφέρει η Stoiximan στο 1.78 για την Μπαρτσελόνα είναι μια επιλογή που δικαιολογείται απολύτως.

Για εκείνους βέβαια, που τους αρέσει λίγο παραπάνω το ρίσκο και δεν έχουν πειστεί από την απόδοση της ισπανικής ομάδας μέχρι στιγμής (σ.σ.: η αλήθεια είναι πως κέρδισε δύο αγώνες με πολύ οριακό τρόπο), υπάρχει κάτι ακόμη που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον: η νίκη της Ζενίτ στο 3.10 από τη Stoiximan. Όχι κι άσχημα.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Η Μπάγερν έχει δείξει έως τώρα στη σειρά πως μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Αρμάνι Μιλάνο, κι αυτό δεν αφορά μόνο στο να πάρει έναν ή δύο αγώνες, αλλά πολύ περισσότερο στο να διεκδικήσει και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Final Four. Οι τρεις πρώτοι αγώνες ήταν αρκετά οριακοί, με πολύ έντονες μεταπτώσεις απόδοσης από τις ομάδες ανάμεσα στις περιόδους.

Υπάρχει βέβαια ένα σημαντικό ζήτημα για τον ιταλικό σύλλογο. Παίκτες, όπως ο Τζίτζι Ντατόμε δεν αποδίδουν στο επίπεδο που (μας) έχουν συνηθίσει. Εν προκειμένω μάλιστα, ο "Μούσιας" της Αρμάνι Μιλάνο είναι αυτός στον οποίο θα δώσουμε τη στοιχηματική προσοχή μας.

Πώς; Με την επιλογή των under 6.5 πόντων που δίνει η Stoiximan στο 1.87 εν όψει του Game 4. Η εξήγηση που υπάρχει γι αυτό είναι απλή κι έχει να κάνει με την έως τώρα παρουσία του, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Έχει σημειώσει συνολικά 11 πόντους (2 στο Game 1, 1 στο Game 2, 8 στο Game 3), μετρώντας 3/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 5/7 βολές σε 32'24'' συνολικής παρουσίας στο παρκέ.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: Olimpia Milano Official Twitter Account

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ