TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Δύο καλοπληρωμένοι άσοι βαθμολογικής διόρθωσης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο Κεράμικα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο Κεράμικα © 2021 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε δύο δυνατές επιλογές.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς να μεταμορφωθεί στη μετά-Σόλσκιερ εποχή κέρδισε τη Βιγιαρεάλ και πήρε την ισοπαλία στο Στάμφορντ Μπριτζ. Δεν ήταν καλή σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Αμύνθηκε με μεγαλύτερη συγκέντρωση, κέρδισε από το ανέβασμα που έφεραν οι αλλαγές στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα την Βιγιαρεάλ και πήρε τυχερά τον βαθμό στο Στάμφορντ Μπριτζ. Μονόλογος της Τσέλσι ήταν το παιχνίδι 2,35 - 0,56 τα xG.

Τα πρώτα κέρδη από την απομάκρυνση Σόλσκιερ

Από αυτά τα δύο αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία η Γιουνάιτεντ κέρδισε σε ψυχολογία. Η Άρσεναλ φαντάζει ένας καλός αντίπαλος για μία σημαντική εντός έδρας νίκη, για να γυρίσει οριστικά το κλίμα και να παραλάβει σε καλύτερη κατάσταση την ομάδα ο Ραλφ Ράνγκνικ. Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ άργησε πολύ να απαλλαχτεί από τον Σόλσκιερ και με την επιλογή του Ραλφ Ράνγκνικ έδειξε πως επιτέλους ψάχνει ένα πιο μακροχρόνιο πλάνο.

Ο Γερμανός θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο την Κυριακή στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Γράφεται πως με τις δικές του ιδέες παρατάχθηκε η ομάδα στο Στάμφορντ Μπριτζ, το ίδιο θα γίνει και σήμερα με το 4-3-1-2 να διατηρείται σαν βασικό σχήμα και τον Ρονάλντο να ξεκινά σαν βασικός δεν αποκλείεται στην τριάδα του άξονα να αγωνιστεί και ο Φαν ντε Μπέεκ. Τα μέχρι στιγμής αγωνιστικά κέρδη από την απομάκρυνση Σόλσκιερ είναι η καλύτερη αμυντική συμπεριφορά που δείχνει η ομάδα στο γήπεδο το γεγονός πως υπολογίζει ο Φαν ντε Μπέεκ και η αγωνιστική άνοδος του Σάντσο.

Ο Ράνγκνικ ανέλαβε ένα μακροχρόνιο πλάνο, θα πρέπει να βρει τον επόμενο προπονητή, όμως μέχρι να έρθει αυτή η ώρα θα πρέπει να σώσει την φετινή χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να βγάλει την Γιουνάιτεντ στο επόμενο Champions League. Είναι ακραίο να βρίσκεται η Γιουνάιτεντ 5 πόντους κάτω από την Άρσεναλ, ακόμα πιο ακραίο να βρίσκεται στη 10η θέση. Έχει μεγάλη ανάγκη να πάρει το παιχνίδι (22:15 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) η Άρσεναλ, λυγίζει όταν ανεβαίνει το επίπεδο του ανταγωνισμού. Ο άσος βρίσκεται οριακά πάνω από το 2.05 στον μέσο όρο των εταιριών.

Έχει γίνει αξιόπιστη στο γήπεδο της η Τορίνο

Η Τορίνο πέρυσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Η αγωνιστική της όμως πρόοδο με τον Γιούριτς είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι δείχνει η 13η θέση που βρίσκεται στη βαθμολογία. Έχει χάσει πολλούς βαθμούς στο όριο, όπως έγινε και την περασμένη Κυριακή στο Ολίμπικο, που σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι ηττήθηκε με 1-0. Υποδέχεται την Έμπολι (19:30 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24) που με την εντυπωσιακή ανατροπή που πέτυχε στο ντέρμπι με τη Φιορεντίνα ανέβηκε στην 11η θέση. Από τις τρεις νεοφώτιστες η Έμπολι, είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα έχει κάνει σοβαρά βήματα προς τη σωτηρία, όλα δείχνουν πως δεν θα κινδυνέψει όμως δεν είναι καλύτερη από την Τορίνο και στο τέλος δεν θα βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία όπως γίνεται σήμερα.

Ο Μπελότι που βγήκε τραυματίας στο Ολίμπικο και θα λείψει για τους επόμενους μήνες, τα προηγούμενα χρόνια θα ήταν σοβαρή απώλεια, όμως φέτος έχει χάσει πολλά παιχνίδια και η Τορίνο έχει μάθει να παίζει χωρίς αυτόν. Έχει βελτιωθεί σημαντικά στον τρόπο που αναπτύσσεται και αυτός είναι ο λόγος που έχει γίνει αξιόπιστη εντός έδρας με μικρομεσαίους αντιπάλους. Στο γήπεδο της έχει ηττηθεί στο όριο από Αταλάντα και Γιουβέντους, έφερε ισοπαλία με τη Λάτσιο σ’ ένα παιχνίδι που κυριάρχησε και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έχει επικρατήσει απέναντι στη Σαλερνιτάνα, στη Τζένοα, στη Σαμπντόρια και στην Ουντινέζε. Ο άσος βρίσκεται ανάμεσα στο 1.75 και στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο - Έμπολι: 1 ( απόδοση 1.75 -1.80), 19:30
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: 1 (απόδοση 2.05), 22:15

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ