ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Δυάδα παράδοσης με Βαλένθια και Λιλ στο 3.35

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ πανηγυρίζει με τον Μπουράκ Γιλμάζ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ πανηγυρίζει με τον Μπουράκ Γιλμάζ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Βγάζουν σημεία οι συντριπτικές παραδόσεις της Βαλένθια και της Λιλ κόντρα σε Ράγιο Βαγιεκάνο και Ναντ αντίστοιχα.

Η Βαλένθια υποδέχεται στο Μεστάγια τη Βαγιεκάνο (17:15 Novasports 1HD, LIVE από το SPORT24) και προσφέρεται φαβορί σε τιμές άνω του 1.95 κατά μέσο όρο, παρότι οι "νυχτερίδες" υπολείπονται πέντε βαθμούς της Ράγιο μετά από 14 παιχνίδια στη La Liga.

Η ομάδα πάντως του Μπορδαλάς βρίσκεται σε καλό μομέντουμ αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια της μάζεψε πέντε βαθμούς παίζοντας με πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως η Βιγιαρεάλ, η Ατλέτικο και η Σοσιεδάδ.

Βαλένθια - Ράγιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ράγιο από την άλλη έρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Μαγιόρκα με 2-0 και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, φιγουράροντας στην έκτη της βαθμολογίας. Εκτός έδρας πάντως, δεν εμφανίζει την ίδια συνέπεια αφού προέρχεται από τρεις σερί ήττες και συνολικά μετράει πέντε σε επτά εξορμήσεις της.

Συν τοις άλλοις, οι Μαδριλένοι θα παραταχθούν απόψε χωρίς τον σημαντικό μεσοεπιθετικό Τρέχο (3 γκολ), ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του σταρ και πρώτου σκόρερ της ομάδας Φαλκάο (5 γκολ). Αν συνυπολογίσουμε επίσης ότι είναι τραυματίας ο χαφ Σις (1 γκολ) και αμφίβολος ο φορ Ντεκά (3 γκολ), η Ράγιο αναμένεται να παίξει στη Βαλένθια χωρίς τα 12 από τα 22 γκολ της.

Στα παραπάνω προσθέστε και την εξαιρετική παράδοση της Βαλένθια όταν υποδέχεται τη Βαγιεκάνο, αφού σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος από τη σεζόν 1988/90, οι "νυχτερίδες" μετρούν 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Ο άσος αγγίζει τον διπλασιασμό.

Λιλ - Ναντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα για τη Ligue 1 η πρωταθλήτρια Λιλ φιλοξενεί τη Ναντ (18:00 LIVE από το SPORT24) με τον άσο να είναι φαβορί σε τιμές άνω του 1.65.

Η Λιλ τρέχει το χειρότερό της σερί στη γαλλική λίγκα με πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση του πουθενά στη βαθμολογία, στο -6 από την πρώτη πεντάδα, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Γκουρβενέκ πάντως έρχεται από σπουδαία νίκη στο Champions League την Τρίτη, καθώς κέρδισε 1-0 τη Ζάλτσμπουργκ με γκολ φυσικά του Ντέιβιντ. Ο εκπληκτικός Καναδός φορ έχει σημειώσει έξι γκολ στα τελευταία έξι επίσημα ματς, βρίσκοντας δίχτυα απέναντι στις Μπρεστ, Παρί Σεν Ζερμέν, Σεβίλλη, Μονακό και φυσικά τη Ζάλτσμπουργκ.

Η άμυνα της Ναντ που έχει δεχθεί γκολ και στα επτά παιχνίδια της φέτος εκτός έδρας δύσκολα θα βάλει στοπ στο πρώτο κανόνι της Λιλ.

Εξάλλου, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας διατηρούν εκπληκτική πρόσφατη παράδοση απέναντι στα "καναρίνια", αφού στα τελευταία 11 παιχνίδια τους για τη Ligue 1 ανεξαρτήτως έδρας, ο απολογισμός είναι 9-2-0! Εντός έδρας, η Λιλ μετράει πέντε σερί νίκες απέναντι στη Ναντ και δέκα στις 13 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους.

Στο 1.70 η νίκη της Λιλ, που έρχεται με φόρα από το Champions League και έχει μεγάλη ανάγκη να τερματίσει το αρνητικό της σερί στο πρωτάθλημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  • Βαλένθια - Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 1.97), 17:15
  • Λιλ - Ναν: 1 (απόδοση 1.70), 18:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ