CHARLIE BETS

Charlie bets: Υποχρέωση νίκης για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σόνι του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο για τη Super League Interwetten
Ο Σόνι του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο INTIME

Ολοκληρώνεται η έβδομη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Κυριακής.

Charlie bets: Υποχρέωση νίκης για τον Αστέρα Τρίπολης

(19:30) Έχει φέρει μια γκρίνια η κακή πορεία του Αστέρα στα playoffs, οπότε η απογοήτευση που υπάρχει στον Απόλλωνα από την επικύρωση του υποβιβασμού μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να κλείσει με νίκη τις φετινές του υποχρεώσεις. Για αγγαρεία πηγαίνει η ομάδα του Τεννέ στην Τρίπολη, ο Αστέρας θέλει μία νίκη για να κλείσει με χαμόγελα τη φετινή σεζόν. Ο άσος στο 1.50 στην Interwetten.

Αναμένεται να επανέλθουν για τον Αστέρα ο εξτρέμ Κρέσπι (28/5), Καστάνιο (20/0) και ο μέσος Βαλιέντε (29/1). Δύσκολα ο εξτρέμ Τιλίκα (18/1). Δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Ερωτηματικό για τους φιλοξενούμενους ο μέσος Φατιόν (24/2) και ο στόπερ Άλβες (19/0). Φρέσκια απώλεια ο στόπερ Ρόγκνε (15/0) και ο μπακ Ντεντάκης (27/0). Εκτός και ο χαφ Τσίμπσα (13/1).

Charlie bets: Υποχρέωση νίκης για τον Αστέρα Τρίπολης

(19:30) Σπουδαία η σεζόν και για τους δύο, με την ομάδα του Σπανού να εντυπωσιάζει με 4 νίκες στη σειρά και στα playouts. Τρομακτικό το αήττητο σερί του Ιωνικού σε αυτό μίνι πρωτάθλημα με ένα ρεκόρ 5-1-0 σε παιχνίδια που στην πλειοψηφία τους το κίνητρο το είχαν οι αντίπαλοι τους.

Και η ομάδα του Αγρινίου φέτος τα πήγε υπέροχα. Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να μην σταμάτησε ποτέ να γκρινιάζει, να δείχνει σκασμένος μετά και από μεγάλες νίκες της ομάδας του, όμως μέσα από αυτό τον τρόπο κατάφερε να φέρει πίεση και να σώσει πολύ εύκολα τον Παναιτωλικό. Δεν υπάρχει κίνητρο στο παιχνίδι της Νίκαιας και έχουμε δύο ομάδες που οι προπονητές τους τις έχουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Αμφίβολος ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (26/1) για τους γηπεδούχους. Καλές απουσίες έχει ξανά ο Παναιτωλικός, καθώς λείπουν ο μεσοεπιθετικός Μεντόσα (25/4), οι μέσοι Ντίαζ (14/3), Τσιγγάρας (19/0), Βργκοτς (15/0), o αναπληρωματικός γκολκίπερ Μελίσσας (16/0), ο αμυντικός Μαλής (20/0), εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Κορνέλιους (28/2).

Charlie bets: Υποχρέωση νίκης για τον Αστέρα Τρίπολης

(19:30) Η Λαμία πήρε την ισοπαλία στη Ριζούπολη και κέρδισε το δικαίωμα να παίξει την παραμονή στην κατηγορία στα μπαράζ. Ο Φέστα γνωρίζει πως η ομάδα του πρέπει να μείνει φρέσκια για τα απαιτητικά παιχνίδια μπαράζ που θα κρίνουν την παραμονή της Λαμίας στην κατηγορία. Τεράστιο το διακύβευμα, δεν μπορεί να παρθεί οποιοδήποτε ρίσκο.

Αυτή η πραγματικότητα θεωρητικά βολεύει τον Ατρόμητο όμως και για την ομάδα του Κόλμαν που πέρασε φέτος περιπέτεια και σώθηκε στα playouts το παιχνίδι είναι μία μεγάλη αγγαρεία. Στοιχηματικά δεν γίνεται να ασχοληθεί κανείς με αυτό το παιχνίδι.

Ξανά εκτός ο στόπερ Αντέτζο (24/0), ο Τζανετόπουλος (21/0), ο χαφ Μπεχαράνο (25/1), ο επιθετικός Καραμάνος (22/1), όλοι βασικοί. Για τους γηπεδούχους, εκτός οι εξτρέμ Κλωναρίδης (19/2) και Σπιριντόνοβιτς (20/2), ίσως επιστρέψει ο μεσοεπιθετικός Ναμπί (8/0) για τους φιλοξενούμενους. Εκτός ο επιθετικός ο Αλίμπεκ (13/2).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ