CHARLIE BETS

Charlie bets: Το μομέντουμ οδηγεί στο 1.83 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός

Αϊτόρ, Καρλίτος και Βιτάλ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κύπελλο
Αϊτόρ, Καρλίτος και Βιτάλ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού INTIME

Ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τις αναμετρήσεις ΟΦΗ - Παναιτωλικός και Ιωνικός - Παναθηναϊκός και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

Charlie bets: Το μομέντουμ οδηγεί στο 1.83 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός

(17:15) Η ομάδα του Αναστασίου την Κυριακή κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ, μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό και παρέμεινε στην μάχη της πρόκρισης για τον θεσμό του Kυπέλλου. Είναι δεδομένο πως έχει γίνει σπουδαία δουλειά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όμως τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια αναμένεται να φέρουν και μία κόπωση. Ο ΟΦΗ βράζει για τον Φωτιά, που μετέτρεψε το 0-1 σε 1-0 στην Τούμπα.

Η ομάδα του Νιόπλια είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αν παίξει όπως στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ, που άδικα δεν το κέρδισε θα μπορέσει να αξιοποιήσει την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια του αντιπάλου. Είναι πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους που είχαν κενή εβδομάδα ώστε να δουλέψουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο άσος στο 1.95 στην Interwetten.

Επιστρέφει ο φορμαρισμένος εξτρέμ Λάμπρου (16/4), τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Πασαλίδης (16/1) και ο χαφ Γκαγιέγος (16/2), στο Κόπα Άφρικα ο κίπερ Επασί (13 συμ). Δεν είναι απίθανο να προσπαθήσει να φρεσκάρει ποδοσφαιριστές ο Αναστασίου. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο στόπερ Βργκοτς (9/0).

Charlie bets: Το μομέντουμ οδηγεί στο 1.83 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός

(19:30) Ήρθε η ώρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού. Μόνο κέρδη είχαν οι πράσινοι από το πρώτο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Μπήκαν δυνατά, καθάρισαν από νωρίς την πρόκριση και πήρε ψυχολογία ο ανεβασμένος Βιτάλ που σημείωσε δύο τέρματα.

Πηγαίνουν διψασμένοι για την πρώτη κανονική εκτός έδρας νίκη τους (υπάρχει το διπλό με τη Λαμία σε ουδέτερο) απέναντι σε έναν αντίπαλο που από την αρχή της σεζόν βρίσκεται στην χειρότερη του φάση. Προέρχεται από 4 ήττες στην σειρά στο ένα γκολ σε παιχνίδια που έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα. Η εικόνα των δύο ομάδων οδηγεί προς το διπλό. Πιέστηκε η τιμή και από το 1.95 πλέον τιμάται στο 1.83 στην Interwetten.

Τιμωρημένος o μεσοεπιθετικός Καμπράλ (15/0), παραμένει εκτός ο χαφ Γκοτσούλιας (10/0). Επιστρέφουν οι μέσοι Ντάλσιο (15/1) και Κιάκος (11/0). Σ' ένα ακόμα παιχνίδι εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό ο Χατζηγιοβάνης (14/1).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ