CHARLIE BETS

Charlie bets: Με το 2.20 στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

Ο Κούρτιτς πανηγυρίζει γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα  για τη Super League Interwetten
Ο Κούρτιτς πανηγυρίζει γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten με την 15η αγωνιστική. Μεγάλες οι τιμές στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος με βάση την πρόσφατη εικόνα. Πληρώνει με ασιατικό χάντικαπ ο Ολυμπιακός. Πιο φρέσκος ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πληρώνουν τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης.

Charlie bets: Με το 2.20 στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, με ασιατικό ο Ολυμπιακός


(Σάββατο 19:30) Ο Παναιτωλικός είχε τη δυνατότητα να πάρει 6 βαθμούς στα δύο του τελευταία παιχνίδια και τελικά πήρε μόλις 1. Κέρδιζε 2-0 τον Ιωνικό στο 75ο λεπτό με το σκορ στο 2-1 πήρε και αριθμητικό πλεονέκτημα όμως ισοφαρίστηκε. Την περασμένη Τρίτη στην Τρίπολη έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Καρέλης όμως σπατάλησε τρεις ευκαιρίες από την μικρή περιοχή και στην τελευταία φάση του αγώνα η ομάδα του Ράσταβατς, χωρίς να έχει καταγράψει κάποια σημαντική στιγμή μέχρις εκείνου του σημείου πήρε τη νίκη. Ασφαλώς και δεν έχει καμία σχέση η εικόνα των δύο ομάδων. Η ομάδα του Παράσχου είναι γεμάτη με αγωνιστικά ζητήματα. Αν ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος αγωνιστούν όπως στα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα του Αναστασίου θα κάνει τις γιορτές που αξίζει. Με βάση αυτά που βγάζουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο ο άσος στο 2.55 Interwetten είναι υπερβολικά υψηλός.

Για τους γηπεδούχους εξέτισε ο σημαντικός εξτρέμ Ντουάρτε (12/2), αμφίβολος δίνεται ο εξτρέμ Μόρσεϊ (13/1), σταθερά λείπουν ο αρχηγός/μέσος Ντίας (5/1) και ο χαφ Βαρόνε (5/1). Για τον Ατρόμητο εξέτισε ο μέσος Σάλομον (13/0), παραμένουν αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Γιαννιώτης (4 συμ.) και ο στόπερ Γκαλβάο (8/0). Σταθερά εκτός ο μέσος Καρτάλης (5/0).

Charlie bets: Με το 2.20 στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, με ασιατικό ο Ολυμπιακός


(Κυριακή 15:00) Χωρίς να πιέζεται, δίχως να πετάει ο Ολυμπιακός τρέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ με 12-2-0. Ασφαλώς δεν είναι σε θέση η Λαμία να του βάλει δύσκολα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς όποτε όσους χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνς θα έχουν και σαν στόχο να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Η καθαρή νίκη του Ολυμπιακού δηλαδή να κερδίσει με ασιατικό χάντικαπ -1,5 δίνεται στο τίμιο 1.55 από την Interwetten. Δίχως προβλήματα ο Ολυμπιακός, μόνο ο Βαλμπουενά δίνεται αμφίβολος. Σημαντική απώλεια για τον Γρηγορίου ο τιμωρημένος αρχηγός της ομάδας κεντρικός χαφ Μπεχαράνο (10/1). Παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Καραμάνος (8/1), Μανούσος (9/1), αμφίβολος ο Μαρτίνεθ (12/0).

Charlie bets: Με το 2.20 στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Κυριακή 19:30) Είναι σοβαρό το πλεονέκτημα που έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς θα πάει πιο φρέσκος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το περασμένο Σάββατο είχε ένα εύκολο απόγευμα με τον Ατρόμητο, ενώ η ομάδα του Μεταξά έδωσε μάχη για να γυρίσει το παιχνίδι με τον Βόλο. Μεσοβδόμαδα είχε ρεπό, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ ο ΠΑΣ έδωσε με απουσίες ένα απαιτητικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα με 4-0. Ειδικά η απουσία του Περέα έβγαζε μάτια. Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να κερδίσει επιτέλους τον ΠΑΣ για να μείνει σε πορεία τετράδας. Καλό νέο για τον Γιοβάνοβιτς η επιστροφή του Σένκεφελντ στη βασική ενδεκάδα. Ο άσος στο 1.70 στην Interwetten.

Πάντα εκτός ο Πούγγουρας (5/0), κανονικά διαθέσιμος ο Σάρλια που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του με τον Απόλλωνα. Έχει δύο καλές επιστροφές ο Μεταξάς, που μπορεί να υπολογίζει στον φορ Περέα (12/3) και στον μέσο Καραχάλιο (13/0).

Charlie bets: Με το 2.20 στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Κυριακή 19:30) Κέρδισε με καθαρό τρόπο ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ, το 4-0 όμως περισσότερο προέκυψε. Απέκτησε χωρίς να έχει δημιουργήσει ευκαιρία να βρει προβάδισμα δύο τερμάτων, επίσης στοίχισε πολύ στον αντίπαλο του η απουσία του Περέα. Ο Λουτσέσκου πάντως για δεύτερο στην σειρά παιχνίδι είδε την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τους Τσιγγάρα - Αουγκούστο μαζί με τον Κούρτιτς στον άξονα να ελευθερώνει τον Σλοβένο. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, όμως εξακολουθεί να έχει αδυναμίες. Ο Αστέρας δεν ήταν καλός με τον Παναιτωλικό, πέτυχε μία σημαντική αλλά και πολύ τυχερή νίκη στις καθυστερήσεις.

Είναι όμως δεδομένο πως έχει ποιότητα στο παιχνίδι του στην Τούμπα θα βρει χώρους ένα αμυντικό δίδυμο που υστερεί σε ταχύτητα και μπορεί να κάνει την ζημιά. Περιμένω να σκοράρει η ομάδα του Ράσταβατς, το Goal/Goal δίνεται στο 2.20 στην Interwetten. Τις απουσίες με τις οποίες πέρασε από τους Ζωσιμάδες εξακολουθεί να μετρά ο Λουτσέσκου, λείπουν ξανά οι Ελ Καντουρί (7/1), Τέιλορ (9/0), Ροντρίγκο (7/0) και Βιεϊρίνια (7/1), μάλλον επιστρέφει ο Μίτριτσα (8/1). Μοναδική αλλαγή πως αποχώρησε ο Κρέσπο με πρόβλημα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αν δεν προλάβει την θέση του θα την πάρει ο Μιχαηλίδης που εξέτισε. Για τον Αστέρα εξέτισε ο στόπερ Καστάνιο (13/0), λείπουν στα τελευταία οι μέσοι Σανταφέ (7/0) και Καπίγια (5/0).

Charlie bets: Με το 2.20 στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Δευτέρα 19:30) Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να κλείσει με νίκη το 2021 και να κάνει καλές γιορτές. Ο Γιαννίκης έχει μία ομάδα με συγκεκριμένες αδυναμίες όμως και με αδιαπραγμάτευτο επιθετικό ταλέντο. Μονάδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και το κυριότερο είναι πως έχουν πολύ καλή τελική εκτέλεση. Ο ΟΦΗ κατέγραψε μία αξιοπρεπή πορεία μέχρι σήμερα. Στάθηκε όρθιος στο ξεκίνημα που είχε απουσίες και η ομάδα επιθετικά ήταν δύσκολη στην δημιουργία χάρη στον κυνισμό του προπονητή του. Ο Νιόπλιας κατάφερε να πάρει η ομάδα του ισοπαλίες σε πολλά παιχνίδια που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Βρίσκεται στη μάχη της εξάδας, προσωπικά πιστεύω πως υπάρχουν καλύτερες ομάδες για αυτόν τον στόχο, όμως ο ΟΦΗ δείχνει πως μπορεί να ελέγξει καλύτερα την κακή του ημέρα.

Θεωρώ υπερβολικό πως ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει ακόμα εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και τρέχει ένα ρεκόρ 2-3-0. Ήρθε η ώρα για να χάσει το πρώτου του παιχνίδι μακριά από το Ηράκλειο. Ο άσος με over 1,5 στο 1.55 από την Interwetten. Σημαντική η επιστροφή του Σιμόες σε σχέση με το παιχνίδι στη Νίκαια, παραμένει εκτός ο Στάνκοβιτς (12/0), λογικά και ο Μοχαμαντί (10/0). Σταθερές οι απουσίες για τον ΟΦΗ, καθώς δεν υπολογίζονται ο στόπερ Διαμαντής (10/1), ο μέσος Νέιρα (9/4), ο φορ Ντουρμισάι (10/2) και ο μπακ Ουές (4/0).

Charlie bets: Με το 2.20 στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Δευτέρα 19:30) Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δυσκολεύεται σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Άρης έχει αφήσει βαθμούς με ομάδες που τον περιμένουν πίσω από την μπάλα. Είναι σημαντικό όμως να βρει τον τρόπο για να κάμψει την αντίσταση του Ιωνικού. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει το γεγονός πως είναι δύσκολο για την ομάδα του Σπανού το να παίζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Ασφαλώς είναι πιο εκπαιδευμένοι σε αυτήν την κατάσταση οι παίκτες του Άρη και επίσης η απουσία του Άοσμαν. Όπως και να το κάνουμε ο Σύριος είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει την διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι. Η απουσία του θα κάνει τον Ιωνικό πιο εύκολα ελεγχόμενο για την ομάδα του Μάντζιου και ακόμα και ένα τέρμα μπορεί να φτάσει για να δώσει την νίκη.

Ο άσος με under 3,5 στο 1.85 από την Interwetten. Όπως αναφέρω και παραπάνω είναι σοβαρή η απουσία του τιμωρημένου μεσοεπιθετικού Άοσμαν (13/4, 4 ασίστ). Εξέτισε ο μέσος Ρομαό (12/0) και ο μπακ Μύγας (13/0). Κοντά στην επιστροφή του ο φορ Τουράμ (10/2). Για τον Άρη συμπλήρωσε κάρτες ο Μπερτόγλιο (9/1).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ