ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Η ώρα της κρίσης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Η ώρα της κρίσης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρωτιά στον όμιλό του στο Europa League και ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στο Europa Conference League, στο τελευταίο τριήμερο της φάσης ομίλων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με έξι παιχνίδια με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Μέχρι, βεβαίως, την επόμενη, στα νοκ άουτ! Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παίξουν τα ρέστα τους, ο καθένας με διαφορετικό στόχο, στο τελευταίο τριήμερο της φάσης ομίλων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, πάντα με ιδανική συμπαίκτρια την Interwetten.gr.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι οδηγούν σταθερά την κούρσα της Super League Interwetten, ψάχνουν νίκη στο Βέλγιο επί της Ανβέρπ (Πέμπτη 09/12, 19:45) και περιμένουν ταυτόχρονα ήττα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλό τους για να πάρουν απευθείας πρόκριση στους «16», αποφεύγοντας τον (πολύ επικίνδυνο) σκόπελο της φάσης των «32».

Στο 2,15 το «διπλό» της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει με 0% γκανιότα την συγκεκριμένη αναμέτρηση, μαζί με 187 ειδικά στοιχήματα, με σκόρερ, κόρνερ και ξεχωριστά Combo bets.

Λίγη ώρα μετά τον Ολυμπιακό (09/12, 22:00), ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην Τούμπα τη νίκη με πολλά γκολ επί της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, ώστε να ξεπεράσει στην βαθμολογία την Σλόβαν Μπρατισλάβας, προκειμένου να συνεχίσει στους «32» του Europa Conference League.

Στο ευρωπαϊκό τριήμερο, όπου κρίνεται η τύχη και ομάδων – θρύλων όπως η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν, η Interwetten.gr προσφέρει εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα, καθώς και άλλα πέντε παιχνίδια με 0% γκανιότα.

Πρόκειται για τους εξής αγώνες: Μίλαν – Λίβερπουλ (Τρίτη 07/12, 22:00), Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ (07/12, 22:00), Αταλάντα – Βιγιαρεάλ (Τετάρτη 08/12, 22:00), Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα (08/12, 22:00) και Νάπολι – Λέστερ (Πέμπτη 09/12, 19:45).

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ