ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Η Λίβερπουλ τα θέλει όλα

Liverpool's manager Jurgen Klopp applauds after the English Premier League soccer match between Aston Villa and Liverpool at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, May 10, 2022. Liverpool won the game 2-1. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's manager Jurgen Klopp applauds after the English Premier League soccer match between Aston Villa and Liverpool at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, May 10, 2022. Liverpool won the game 2-1. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Δυνατότητα πονταρίσματος στο ποια ομάδα θα πάρει την δεύτερη θέση στα playoffs.

Τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι, στον δρόμο των Κόκκινων για ένα ιστορικό καρέ - Με 0% γκανιότα ο τελικός του FA Cup από την Interwetten.gr, όπως και το καθοριστικό Άρης - ΑΕΚ στα playoffs της Super League Interwetten, αλλά και ακόμα δέκα ματς, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Η Λίβερπουλ κυνηγάει φέτος κάτι που καμία αγγλική ομάδα δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Να κατακτήσει, δηλαδή, ΚΑΙ τα τέσσερα τρόπαια που διεκδικεί: Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League και Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Τον Φεβρουάριο οι Κόκκινοι, με τους οποίους πρόσφατα η Interwetten σύναψε συνεργασία, κατέκτησαν το Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, την οποία αντιμετωπίζουν εκ νέου στο «Γουέμπλεϊ» (Σάββατο 14/05, 18:45), αυτή την φορά με έπαθλο το Κύπελλο Αγγλίας.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα τον μεγάλο τελικό του FA Cup, μαζί βεβαίως με πάνω από 220 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε τη δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την δυνατότητα υψηλότερων κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από την σούπερ αναμέτρηση Τσέλσι - Λίβερπουλ, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα την μονομαχία Άρης - ΑΕΚ (14/05, 20:00) για τα playoffs της Super League Interwetten, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Συν τοις άλλοις, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα και τις εξής αναμετρήσεις: Μπάγερ Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ (Σάββατο 14/05, 16:30), Στουτγκάρδη - Κολωνία (14/05, 16:30), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (14/05, 20:00), Λιντς - Μπράιτον (Κυριακή 15/05, 16:00), Μίλαν - Αταλάντα (15/06, 19:00), Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη (15/05, 20:30), Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ (15/05, 20:30), Λεβάντε - Αλαβές (15/05, 20:30), Γιουβέντους - Λάτσιο (Δευτέρα 16/05, 21:45) και Νιούκαστλ - Άρσεναλ (16/05, 22:00).

Μετά τα αποτελέσματα των playoffs της Super League Interwetten, η μάχη για την δεύτερη θέση πήρε «φωτιά» και η Interwetten.gr προσφέρει τη δυνατότητα πονταρίσματος στο ποια ομάδα θα την κάνει δική της, με φαβορί τον ΠΑΟΚ (1,25), αουτσάιντερ τον Παναθηναϊκό (4,50), με Άρη (20,00) και ΑΕΚ (30,00) να ακολουθούν.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Το μέλλον της Interwetten είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

  • Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).
  • Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.
  • Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).
  • Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.
  • Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.
  • Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.
  • Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ