BIG GAMES BET

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση - Η λύση στα γκολ

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Εσπανιόλ
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Εσπανιόλ © 2021 JOAN MONFORT/ AP IMAGES

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στη Χώρα των Βάσκων για ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Ποντάρισμα στο 1.76.

Για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας τίθενται αντιμέτωπες Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές (22:30 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ). Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Φέτος στο πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο το ματς ματς έληξε 1-1.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Αήττητο σερί ήταν και πάει για την Αθλέτικ Μπιλμπάο που μετά από τέσσερα ματς (3-1-0) έχασε. Υποτάχθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ που έγινε στο Ριάντ (στον ημιτελικό κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 (Μόντριτς 38’, Μπενζεμά 52’ με πέναλτι). Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και αφυπνίστηκε μετά το δεύτερο γκολ, είχε και την ευκαιρία να μειώσει στο 88’ με πέναλτι αλλά δεν τα κατάφερε και ενώ σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε ο Μιλιτάο. Όπως και να έχει έδωσε τη μάχη της, ενώ ο Μαρθελίνο προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του για την απόδοσή τους, έτσι και αλλιώς οι Βάσκοι κατάφεραν να βρεθούν για άλλη μια φορά σε τελικό διοργάνωσης. Θα κάνε αλλαγές απόψε ο πολύπειρος τεχνικός, καθώς κάποιοι παίκτες έχουν… σκάσει. Χωρίς κάποιο φρέσκο πρόβλημα.

Θύμισε κάτι από τα παλιά η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ. Γνώρισε μεν την ήττα στο clasico, αλλά το τελικό 3-2 ήρθε στην παράταση. Υπάρχουν αρκετά θετικά από την εμφάνιση, ωστόσο για άλλη μια φορά η ανασταλτική λειτουργία της ήταν ευάλωτη. Τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στο δρόμο έληξαν Goal/Goal. Χτύπησε και τέθηκε εκτός ο Ντεπάι, εκτός ο Λουκ Ντε Γιονγκ λόγω τιμωρίας. Τραυματίες οι Σέρτζι Ρομπέρτο και Ουμτιτί. Κόπηκε από την αποστολή ο Ουσμάν Ντεμπελέ, την ώρα που η διοίκηση βρίσκει τοίχο σε ό,τι αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπιλμπάο ζει και αναπνέει για τα μεγάλα ματς, αλλά μέσα σε μια εβδομάδα η ομάδα θα δώσει τρίτο ζόρικο ματς. Καθόλου εύκολα τα πράγματα και ενώ ο Μαρθελίνο θα πάει να κάνει ροτέισον αναγκαστικά για να έχει κάποιους βασικούς έτοιμους για το πρωτάθλημα. Στην Μπαρτσελόνα το κλίμα είναι περίεργο λόγω Ντεμπελέ (όχι πως δεν ήταν ήδη αρκετό), αλλά δείχνει να γυρνάει ο διακόπτης βάσει των όσων είδαμε στο clasico. Βέβαια, δεν παύει να είναι ευάλωτη ανασταλτικά, ενώ παραδοσιακά οι Λέοντες τη δυσκολεύουν. Αναμένεται ματς για γερά νεύρα. Το Goal/Goal στο 1.76 είναι αποδεκτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.76), 22:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ