ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (27/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

554. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Αν και πρακτικά αδιάφορος, ο Κισσαμικός συνεχίζει να κάνει ζημιές σε ομάδες που καίγονται για βαθμούς, απέσπασε το 0-0 από τον Πανελευσινιακό και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία, δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανένα από τα τελευταία πέντε ματς στην έδρα του (2-3-0, 5/5 NG & under 2,5). Απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη ο Αγροτικός Αστέρας, τελευταίο του παιχνίδι το διπλό επί του Απόλλωνα με 0-2, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Ανεβασμένες οι δυο ομάδες, δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, πιθανά τα λίγα τέρματα.

----. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Με την ήττα στα Χανιά (0-1), η Ζάκυνθος απέτυχε να απομακρυνθεί και άλλο από τη γραμμή του υποβιβασμού (+5), στο γήπεδό της πάντως κέρδισε τα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ σε καμία από τις νίκες της (4-0-1, 3/5 under 2,5, 4/5 NG). Ο Αχαρναϊκός είναι στην ουσία αδιάφορος βαθμολογικά και έρχεται από 3/3 ήττες στις τελευταίες εξόδους του. Μονόπλευρο το κίνητρο, η Ζάκυνθος είναι αξιόπιστη στην έδρα της και μπορεί να φτάσει στη νίκη.

----. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Τρεις κολλητές ήττες και πέντε ματς χωρίς να σκοράρει συμπλήρωσε η Καρδίτσα με το 0-3 από την ΑΕΛ (0-1-4, 4/5 under 2,5, 5/5 NG), διατηρεί πάντως ένα αρκετά ασφαλές +8 από τη γραμμή. Ο Παναιγιάλειος έρχεται από δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες και έχει ξεμείνει στο μέσο της κατάταξης, δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι στόχοι για το φινάλε της σεζόν. Σε κακή κατάσταση αμφότερες, δεν θα μπλέξουμε.

----. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα έπειτα από δυο αγωνιστικές με το 1-0 στην Καλλιθέα, έχει χάσει ωστόσο αρκετό έδαφος από την πρώτη δυάδα και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Η Παναχαϊκή των πολλών προβλημάτων παλεύει με όλες της τις δυνάμεις για να αποφύγει το μοιραίο, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της μάλιστα πέρασε από Αίγιο με 1-0 αν και είχε διαθέσιμους μόλις 12 παίχτες, εξακολουθεί πάντως να έχει πολύ δύσκολο έργο προκειμένου να κατορθώσει να σώσει την κατηγορία (-6 από τη σωτηρία, έστω και με δυο ματς λιγότερα). Ο άσος έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, οριακά συμπληρώνουν ενδεκάδα για ακόμα ένα ματς οι φιλοξενούμενοι.

----. ΧΑΝΙΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισαν τα Χανιά με 1-0 επί της Ζακύνθου, μετρούσαν τέσσερις σερί ισοπαλίες και οχτώ ματς χωρίς νίκη προηγουμένως (0-5-3). Ο Πανελευσινιακός κόλλησε στο 0-0 με τον Κισσαμικό και απέτυχε να μειώσει τη διαφορά του από τη σωτηρία (-5), τα εναπομείναντα παιχνίδια του έχουν χαρακτήρα τελικού. Η ομάδα της Ελευσίνας εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του προηγούμενου αγώνα της και ανακοίνωσε ότι δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά, απόφαση η οποία όπως όλα δείχνουν είναι οριστική και επομένως το παιχνίδι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα διεξαχθεί.

----. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜ.

Την πέμπτη της ήττα στα πλέι-οφ γνώρισε η Ανόρθωση (1-1-5) με το 2-3 από την ΑΕΚ στη Λάρνακα, πολύ δύσκολα θα καταφέρει πια να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Απόλλων είχε εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη Σαλαμίνα (3-0) και βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της συμμετοχής του στο Γιουρόπα Λιγκ, αν δεν χάσει από την Ανόρθωση θα έχει σχεδόν κλειδώσει το στόχο του. Καλά ζυγισμένα τα σετ που κυκλοφορούν με ελαφρύ μόνο αουτσάιντερ των Απόλλων, φοβόμαστε την κόπωση των φιλοξενούμενων από τα συνεχή ματς, γι αυτό και αποφεύγουμε να τους στηρίξουμε.

----. ΑΡΗΣ ΛΕΜ. - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Από ήττα στην Πάφο έρχεται ο Άρης, μετράει μόλις 1-2-4 στα πλέι-άουτ, αλλά φαίνεται δύσκολο να κινδυνέψει (+6 από τη γραμμή). Η ΑΕΛ έχει ξενοιάσει και μπορεί να σκέφτεται από τώρα τις διακοπές της, ενδεικτικό της χαλάρωσης που επικρατεί στις τάξεις της οι δυο κολλητές ήττες από Εθνικό και Δόξα, αφού έχουν αρχίσει να παίρνουν ευκαιρίες νεαροί ποδοσφαιριστές προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες. Ντέρμπι της Λεμεσού είναι το παιχνίδι, ο Άρης το χρειάζεται περισσότερο αλλά δεν δείχνει και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

----. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια, παρόλα αυτά δεν υποχώρησε από την τρίτη θέση και έχει την ευκαιρία να παραμείνει εκεί με νίκη απέναντι στον σάκο του μποξ των πλέι-οφ, δηλαδή τη Σαλαμίνα των 7/7 ηττών. Σε τοκογλυφικά επίπεδα κινείται ο άσος, δεν θα μπλέξουμε.

----. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Με το 1-0 στην έδρα της ΑΕΛ, η Δόξα βρέθηκε στον +8 από τον υποβιβασμό και ουσιαστικά ξεμπέρδεψε με την υπόθεση παραμονή, τρέχει μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0). Ο Εθνικός Άχνας βρέθηκε στο -3 από τη σωτηρία μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, έχει βελτιωθεί πάντως εσχάτως καθώς δεν χάνει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του (2-2-0). Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που καίγονται για τη νίκη στο ζευγάρι αυτό, αναλόγως που θα ανοίξουν τα σετ θα αποφασίσουμε για το αν αξίζει να τους στηρίξουμε.

----. ΠΑΦΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔ.

Πολύτιμη νίκη που την έφερε εκτός της επικίνδυνης ζώνης πήρε η Πάφος στο ματς με τον Άρη (1-0), δεν κέρδιζε στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές (0-2-3). Ο Ερμής έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη (0-1-2) έπειτα από το 1-1 με τον Εθνικό Άχνας, διατηρεί προβάδισμα από τον υποβιβασμό (+5), αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται πλήρως εξασφαλισμένος. Τους βαθμούς της νίκης ψάχνουν και οι δυο ομάδες για να ξεμπερδεύουν με την παραμονή, αρκετά ισορροπημένο μας φαίνεται το ματς, δεν θα πάρουμε θέση.

575. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Δεύτερος ημιτελικός για το κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχει διευκρινίσει ακόμα αν θα κατέβει να αγωνιστεί, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του πρώτου ημιτελικού μεταξύ των δυο ομάδων. Σε κάθε περίπτωση το ματς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα έπειτα από την κατακύρωση του πρώτου ημιτελικού με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, προχωράμε παρακάτω.

564. ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Τοπικό ντέρμπι. Αήττητο σερί επτά αγωνιστικών τρέχουν τα Τρίκαλα (6-1-0), τα οποία καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να πλασαριστούν στην τρίτη θέση, στο γήπεδό τους μάλιστα έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες νίκες. Η ΑΕΛ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με το άνετο 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, μετράει και εκείνη 6-1-0 στα τελευταία επτά ανεξαρτήτως έδρας. Σε καλό φεγγάρι αμφότερες, στοχεύουν ψηλά, ιδιαίτερο το ματς και σε κάθε περίπτωση δύσκολο για οποιαδήποτε εκτίμηση, μένουμε μακριά.

----. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο Τσεχίας, σε μια εβδομάδα η ρεβάνς. Από νίκη στο πρωτάθλημα έρχεται η Γιάμπλονετς (3-1 τη Σλοβάτσκο), έχει πάντως ξεμείνει στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς ιδιαίτερους στόχους, με το κύπελλο να αποτελεί τη χρυσή της ευκαιρία για διάκριση. Η Σπάρτα ηττήθηκε καθαρά στο ντέρμπι κορυφής από την Πλζεν με 0-3 και αποχαιρέτησε και τις τελευταίες της ελπίδες για τον τίτλο, στρέφει την προσπάθεια της στη διατήρηση της δεύτερης θέσης και στο κύπελλο. Τα ματς της χρονιάς είναι για τις δυο ομάδες οι δυο ημιτελικοί, σφιχτά και καλά ζυγισμένα τα σετ, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

611. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Με το βαθμό έφυγε η νεοφώτιστη Έστερσουντ από την έδρα της Γκέφλε (0-0), θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν έκανε γκολ κάποια από τις αρκετές ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις μια ήττα για την ώρα (2-2-1). Η Έρεμπρο έρχεται από σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Γκέτεμποργκ, αριθμεί ως τώρα 3-0-2 στο πρωτάθλημα, με τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της να επαληθεύουν το over 3,5. Σε καλή φάση δείχνουν αμφότερες, δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα κρατήσουμε το over 2,5 στο 1,925 της Bet365, για δυο ομάδες που αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά και που δεν δείχνουν ιδιαίτερη σταθερότητα στην άμυνα.

609. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Εντυπωσιάζει με τη μέχρι τώρα πορεία της η νεοφώτιστη Γιόνσεπινγκ, έχοντας ήδη πιάσει κορυφή, εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην ουραγό Φάλκενμπεργκ, η οποία όμως εμφάνισε σημάδια ζωής στην πρόσφατη παλικαρίσια επικράτηση επί της πρωταθλήτριας, Νόρκεπινγκ (2-1). Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αμυντικά οι δύο ομάδες, πόσο μάλλον οι φιλοξενούμενοι, με τα 13 γκολ παθητικό να καθιστούν την άμυνα τους την πιο αδύναμη του πρωταθλήματος. Την τιμητική τους έχουν ταGGεσχάτως στα ματς αμφότερων (μετρούν 3/4 και 3 σερί στα τελευταία), ενώ παραδοσιακά τα μεταξύ τους έχουν γκολ εκατέρωθεν (GGστα 4/5 πιο πρόσφατα, καθώς και στα 6/9 στη συγκεκριμένη έδρα). 1,80 πληρώνει στηνBet365 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

610. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΜΑΛΜΕ

Μεγάλο ντέρμπι στη Σουηδία ανάμεσα σε Γκέτεμποργκ & Μάλμε, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Από τη μία η IFK που αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα και δεν κερδίζει για τρεις σερί αγωνιστικές (0-2-1 με επτά γκολ παθητικό) και από την άλλη η Μάλμε που μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Σούντσβαλ, διόρθωσε την άμυνά της μαζεύοντας έξι πόντους και κοιτάει προς την κορυφή. Μάλλον σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25 (1,85/Βet365), σύμμαχός μας και η προϊστορία που θέλει την Γκέτεμποργκ να μην κερδίζει σε ντέρμπι τη Μάλμε εντός έδρας από το 2009 (0-3-3 έκτοτε). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

604. ΛΙΛ – ΑΝΖΕ

Δεν τα κατάφερε η Λιλ στον τελικό του Λιγκ Καπ με την Παρί αφού δέχτηκε γκολ από ολέθριο λάθος της άμυνας της και ενώ εκείνη τη στιγμή αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω και το σκορ ήταν ισόπαλο. Στο πρωτάθλημα έρχεται από έξι διαδοχικές νίκες (6-0-0) και με αυτό το πολύ θετικό σερί θέτει υποψηφιότητα για την 4η θέση (-5 από Νις αλλά με ένα ματς λιγότερο). Η Ανζέ παίζει απαλλαγμένη από το άγχος εδώ και καιρό αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να κάνει ζημιές. Όπως στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της όπου κέρδισε εκτός έδρας τη Μπορντό παρότι έπαιζε από νωρίς με 10 παίκτες. Άσος κινήτρου για τη Λιλ που η αλήθεια είναι πως θα το θέλαμε κάπως ψηλότερα από το 1,70 ( Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

619. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Σε πολύ καλό φεγγάρι η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στους βαυαρούς. Οι δύο ομάδες με όπλο τις αποτελεσματικές τους άμυνες έχουν καταφέρει και φέτος να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους, φυσικά σε αυτές θα στηριχθούν και στα ημιτελικά του θεσμού. Γνωστό το στυλ με το οποίο αναμένεται να προσεγγίσει την αναμέτρηση ο Σιμεόνε, υποψιασμένος ο Πεπ δεν πρόκειται να πάρει μεγάλα ρίσκα, 1,93 πληρώνει ο συνδυασμός του nogoalμε τοunder2,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

630. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Από ήττα στην έδρα της Πατριότας με 0-2 έρχονται οι γηπεδούχοι, συνεχίζουν να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να αξιοποιήσουν περισσότερο την έδρα τους από εδώ και στο εξής (1-4-2). Η Σάντα Φε μετά τον αποκλεισμό από το Λιμπερταδόρες γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ από την Αλιάνσα Πετρολέρα με 0-1, μετρούσε πέντε σερί νίκες εντός των συνόρων πριν από το ματς αυτό. Δεν είναι για 1,90 το διπλό για μια Σάντα Φε που έρχεται από συνεχόμενες υποχρεώσεις, απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που παλεύει όλα της τα παιχνίδια.

2824. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Βρίσκοντας δίχτυα με σχετική άνεση, η Ράσινγκ κατάφερε έστω και με το ζόρι να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Με μεγάλο όπλο την επιθετική της γραμμή πορεύτηκε και η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία όμως -σε αντίθεση με την αντίπαλό της- έχει το μυαλό και στις εγχώριες διοργανώσεις. Με 4/6 αμφίσκορα ολοκλήρωσαν τον όμιλο οι γηπεδούχοι, 4/6 over 2,5 είχαν οι φιλοξενούμενοι και φυσιολογικά θα ασχοληθούμε με τα γκολ στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σε απόδοση 1,88 προσφέρει ο Stoiximan το GG, το οποίο κρίνουμε πιο «ασφαλές» από το over 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

639. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ

Να σπάσει τη… γκίνια θέλει απέναντι στο Μόντρεαλ η Νέα Υόρκη Σίτι η οποία αγνοεί τη νίκη έξι σερί αγωνιστικές. Θετικό για τους γηπεδούχους η επιστροφή των Πίρλο, Μακναμάρα και Ντίσκερουντ, όλοι τους βασικοί και αναντικατάστατοι στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μέτριοι οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία τους παιχνίδια και παρά τις νίκες που πέτυχαν οι εμφανίσεις τους δεν ήταν πειστικές. Στην απόδοση 2,025 ο ασιατικός άσος -0,25 της Bet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

641. ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Το σερί των τριών νικών της Ριονέγρο έλαβε τέλος στην έδρα της Μεντεγίν (0-2), εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς αξιοποιεί ιδανικά για την ώρα το γήπεδό της (5-2-0 εντός, 5/7 over 2,5, 7/7 GG). Η Πατριότας ανεβάζει στροφές, έρχεται από τρία κολλητά τρίποντα, πλησιάζοντας έτσι την πρώτη οχτάδα, αν και μακριά από το σπίτι της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (1-1-5 εκτός, στα 5/7 δεν βρήκε δίχτυα). Εξαιρετική η ως τώρα πορεία της γηπεδούχου, ανεπαρκές όμως το 1,60 του άσου, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο πρώτος της σκόρερ, Πάες (13 συμ./9 γκολ).

640. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Σπουδαίο διπλό για την Αλιάνσα Πετρολέρα στην ισχυρή έδρα της Σάντα Φε με 1-0, διέκοψε έτσι αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-2-4), θέλει τώρα να πανηγυρίσει για πρώτη φορά και μπροστά στο κοινό της (0-2-5 εντός). Η Πάστο συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες με το 0-1 από την Ντεπορτίβο Κάλι, ενώ εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη μακριά από το σπίτι της (0-4-3 εκτός). Κακό σταύρωμα, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμία από τις δυο, το πάσο είναι μονόδρομος εδώ.

643. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Αήττητοι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους γενικότερα φέτος, ειδικά στα μετόπισθεν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Με ανεβασμένη ψυχολογία το Πόρτλαντ το οποίο πρόσφατα πανηγύρισε νίκη μετά από αρκετό καιρό, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως θα έχει κάποιες κομβικές απουσίες που ενισχύουν το σενάριο του άσου, ωστόσο προτιμότερο να πάμε με τα γκολ και τον αγαπημένο συνδυασμό των φιλοξενούμενων οι οποίοι τον έχουν επιβεβαιώσει στα περισσότερα φετινά τους παιχνίδια, 2,10 πληρώνει στη Βet365 το οver 2,5 συνοδευόμενο από το goal-goal. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1329. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Κλάσικο «Μπάνκο-Νέγκρο», θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο. Από τρεις συνεχόμενες νίκες έρχεται η Λιμπερτάδ και διατηρείται έτσι ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Χωρίς φρένα η Ολίμπια, έχει συμπληρώσει εννέα συνεχόμενες νίκες, σε καμία από αυτές δεν σκόραρε λιγότερες από δυο φορές (8/9 over 2,5, 6/9 GG). Σε καλή κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, αλλά με το ρυθμό που τρέχει η Ολίμπια, δεν γίνεται να μην της δώσουμε το προβάδισμα για τη νίκη.

2825. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Ματς για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, σε μια εβδομάδα η ρεβάνς. Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα εξασφάλισε την πρόκριση από τους ομίλους η Νασιονάλ, είχε καθαρίσει από την πέμπτη αγωνιστική, με την ήττα από τη Ροζάριο στην τελευταία να της στερεί την πρωτιά του ομίλου. Καλή η πορεία της και στο πρωτάθλημα, έπειτα από εννέα αγωνιστικές βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και θα δώσει και εκεί τη μάχη για τον τίτλο. Η Κορίνθιανς έκανε περίπατο στον όμιλο (4-1-1) και κατέλαβε άνετα την πρώτη θέση, την Κυριακή πάντως υπέστη αποκλεισμό-σοκ από την Οσάσκο Άουνταξ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Παουλίστα. Αμφίρροπη η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η ποιότητα της Κορίνθιανς αντισταθμίζεται από τον παράγοντα έδρα, δεν θα πάρουμε θέση.

2826. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Με όπλο τη δυνατή της έδρα (2-1-0), η Γκρέμιο κατάφερε να πάρει την πρόκριση από έναν πολύ δύσκολο όμιλο, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, με συγκομιδή τέτοια, ώστε να αποφύγει έναν πολύ πιο ζόρικο αντίπαλο στους «16». Η Ροζάριο είναι μεν καλή ομάδα, αλλά σίγουρα όχι κάποιο μεγαθήριο και η πρόσφατη πορεία της στο πρωτάθλημα, όπου χάνει όλο και περισσότερο έδαφος στη μάχη του τίτλου, δείχνει πως βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Ικανή να κάνει το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά είναι η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο της, μπροστά στον οποίο δεν έχασε κανένα από τα τελευταία δέκα ματς για το Κόπα Λιμπερταδόρες (7-3-0). Σε απόδοση 1,825 προσφέρει τον -0,25 ασιατικό άσο η Bet365 και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

653. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Από δυο κολλητές ισοπαλίες έρχεται η Μιγιονάριος, συμπληρώνοντας έτσι αήττητο έξι αγωνιστικών (4-2-0), μάλιστα στο γήπεδό της είναι σχεδόν αλάνθαστη (6-1-0 εντός). Η Τζούνιορ επίσης μετράει 3/3 ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, δεν έχει χάσει ωστόσο την επαφή της με την κορυφή (-2). Σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που κάνουν καλό πρωτάθλημα, φαβορί για τη νίκη η Μιγιονάριος με όπλο το υψόμετρο της Μπογκοτά, όμως το 1,60 του άσου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

655. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Επαναληπτικός τελικός για το Τσάμπιονς Λιγκ Βόρειας Αμερικής, ισχύει το εκτός έδρας γκολ (μόνο για την κανονική διάρκεια και όχι στην παράταση). Ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τίτλο έχει πάρει η Αμέρικα έπειτα από το τυχερό 2-0 στην έδρα της Τίγκρες, σε ματς που δεν είχε τον έλεγχο και απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα ηττήθηκε από την Τολούκα με 0-1 καθώς ξεκούρασε ορισμένους βασικούς, έχει πάντως εξασφαλίσει την παρουσία της στη Λιγκίγια. Η Τίγκρες έχει δύσκολη αποστολή προκειμένου να κατακτήσει το τρόπαιο, ζόρικα τα πράγματα και στο πρωτάθλημα, με την ήττα από τη Σάντος Λαγκούνα (1-2), βρέθηκε εκτός οχτάδας δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, έστω και οριακά (-1). Δύσκολα γίνονται εκτιμήσεις σε παιχνίδια τέτοιας κρισιμότητας, θεωρούμε πάντως ότι η Τίγκρες είναι καλύτερη ομάδα σε σχέση με αυτό που δείχνουν τα αποτελέσματα της και το διπλό-αουτσάιντερ κρύβει αξία, ειδικά από τη στιγμή που η Αμέρικα παίζει στην ουσία για τρία αποτελέσματα.

656. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Από την πιο ευρεία του νίκη έρχεται το Βανκούβερ, το οποίο διέσυρε με 3-0 το Ντάλας, μαγική εικόνα πάντως το αποτέλεσμα αυτό, καθώς είδε την αντίπαλο να σπαταλά πολλές ευκαιρίες, ενώ το ίδιο βρήκε τα δυο πρώτα του τέρματα από αυτογκόλ και στημένη φάση. Είχε να βρει δίχτυα εδώ και τρεις αγωνιστικές, εμφανές το πρόβλημα στο σκοράρισμα ως τώρα, ωστόσο στο γήπεδο του κρατάει την εστία του απαραβίαστη μετά την πρεμιέρα (2-1-1 εντός, 2/4 under 2,5, 3/4 NG). Το Κάνσας μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα που πραγματοποίησε, συμπλήρωσε τρεις κολλητές ήττες με το 0-1 από το Σαν Χοσέ, αν και θα μπορούσε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι αυτό. Μεγάλη η ψαλίδα των αποδόσεων, μια τόσο δυσκοίλια στο σκοράρισμα ομάδα όπως το Βανκούβερ δεν μπορεί να σηκώσει εύκολα τιμές της τάξης του 1,90, στο Χ2 βρίσκεται η αξία, αν και αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς του Κάνσας στο δρόμο και ο παράγοντας κούραση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Τετάρτης

3308. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προετοιμασμένος για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει παρουσιάστηκε στο ΟΑΚΑ ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος κόντρα στον κλάσεις ανώτερο, Παναθηναϊκό, στάθηκε απλά όσο πιο αξιοπρεπέστατα μπορούσε. Αντίδραση για τον εύκολο αποκλεισμό από τη Λαμποράλ Κούτσα έψαχναν οι «πράσινοι», με τους Ροδίτες να αποτελούν το ιδανικό θύμα. Στο ντεμπούτο του Αργύρη Πεδουλάκη, το «τριφύλλι» έτρεξε στο παρκέ, πίεσε στην άμυνα κι ευτύχησε να σουτάρει με 48% ευστοχία πίσω από τη γραμμή των 6,75, με το τελικό 91-63 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Την επιστροφή του Νίκου Παππά επισκίασε βέβαια ο σοβαρός τραυματισμός του Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Να χτίσουν ένα καλό σερί εμφανίσεων θα προσπαθήσουν οι φιλοξενούμενοι, έτσι ώστε να τονωθεί το ηθικό τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, τεράστια η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο πλευρών, παίζεται το διπλό με -16,5 χάντικαπ (1,91 / Stoiximan), χωρίς όμως να αποτελεί κάποιου είδους στοιχηματική ευκαιρία.

----. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ΑΕΚ με την εντός έδρας ήττα (78-83) που γνώρισε στο πρώτο ματς της σειράς με τον ΠΑΟΚ, όμως με μια μεστή εμφάνιση στον επαναληπτικό της «Πυλαίας» (59-68), κατάφερε να ισοφαρίσει τις νίκες (1-1). Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς πραγματοποίησε τρομερή δεύτερη περίοδο (12-29 επιμέρους σκορ), βάζοντας έτσι από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, ενώ αυτή τη φορά, διαχειρίστηκε σωστά το μεγάλο προβάδισμα που πήρε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ επλήγησαν από την εκκωφαντική αστοχία τους σε όλες τις γραμμές του γηπέδου (16/26 βολές, 17/42 δίποντα, 3/13 τρίποντα). Πλέον, το πλεονέκτημα το έχει ξεκάθαρα η «Ένωση», η οποία θεωρούμε πως θα υπερασπιστεί την έδρα της και θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα επιλέξουμε το υπερβολικό -7,5 χάντικαπ. Σκέψεις για over 147,5 (1,87 / Stoiximan), με δεδομένο πως οι «κιτρινόμαυροι» ανεβάζουν το ρυθμό στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους.

3347. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Στο πρώτο ματς μας πλήρωσε το Στρασβούργο και «μίλησε» τελικά η έδρα που μοιάζει βέβαια με…. εκκλησία αν μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης του κόσμου του Στρασβούργου με το φίλαθλο κοινό της Τουρκίας στο «Abdi Ipekci». Η Γαλατάσαραϊ στο γήπεδο της ήταν σαρωτική απέναντι σε δύσκολες ομάδες όπως την Καρσίγιακα την οποία διέλυσε με 93-65, τη Μπάγερν την οποία κέρδισε με 13 πόντους διαφορά και στον ημιτελικό τη Γκραν Κανάρια με +14 πόντους διαφορά. Θεωρούμε δεδομένο πως θα κυνηγήσει ένα πιο γρήγορο τέμπο -ειδικά σε σχέση με το πρώτο ματς- το οποίο δεν θα είναι εύκολο να ακολουθήσουν οι Γάλλοι. Για να κατακτήσει το τρόπαιο άλλωστε και να παίξουν την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα θα χρειαστεί μία νίκη με 5 ή περισσότερους πόντους διαφορά. Εφικτό δείχνει να το καταφέρει όταν έχει 10-1 ρεκόρ στο γήπεδο της με τις επτά τελευταίες επιτυχίες της να έρχονται με 23,3 πόντους μ.ο. διαφορά. Θα αποφύγουμε όμως το -8,5 χάντικαπ αφού δεν βρίσκουμε αξία και θα στραφούμε στο -3,5 χάντικαπ του πρώτου ημιχρόνου που πληρώνει 1,73 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ