ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (5/5). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

100. ΑΣΙΡΙΣΚΑ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ

Αήττητες, με ρεκόρ 3-2-0 και 1-3-0 αντίστοιχα, ποιοτικότερη δείχνει η Ασιρίσκα αλλά η νεοφώτιστη ΑΦΚ Γιουνάιτεντ είναι ομάδα που δύσκολα κερδίζεις.

101. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

3-1-1 το ρεκόρ της Βάρμπεργκς, 5/5 νίκες μετράει η πρωτοπόρος Γιόνσεπινγκ, όλες στο γκολ, όλες στα “κλασσικά” σκοράκια. Λογικά το σκορ θα μείνει χαμηλά, περιμένουμε οι ομάδες να συνεχίζουν στους ως τώρα ρυθμούς τους, under και (X)2, δηλαδή 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1).

102. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Η Σιριάνσκα δεν έχει χάσει σε κανένα παιχνίδι με πάνω από ένα γκολ διαφοράς. Η Έστερσουντ έχει καλή επιθετική γραμμή, αλλά αμυντικά πάσχεικαι παρότι η αντίπαλος δεν βρίσκει δίχτυα με ευκολία, θεωρείται σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα η Σιριάνσκα θα γίνει πιο αποτελεσματικήστην τελική προσπάθεια. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, η άμυνά της είναι αρκετά καλή για να αναχαιτίσει την Έστερσουντ και το ασιατικό διπλό +1 στο 1,775 της Bet365 δείχνει υπερβολικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

103. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ - ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

0-1-4 μετράει στην επιστροφή της στη Σουπερέταν η Μπρομαποϊκάρνα, μετά τις 2/2 ήττες στην αρχή η Ντέγκερφορς σαν μα βρήκε πατήματα, 2-1-0 μετράει στα τρία τελευταία με 2/2 διπλά. Ξεκάθαρα προς τα δεξιά δείχνει η φόρμα, σε μοιρασμένο σετ βρίσκουμε αξία.

104. ΦΡΕΪ - ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Νo Bet.

105. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Οι δύο ομάδες έχουν πολλά να κερδίσουν με μία νίκη, αλλά και πολλά να χάσουν με ήττα. Έρχονται από κακό σερίκαι δείχνουν ότι δεν θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα. Η Ινβερνές έχει πάρει τον αέρατης Νταντί Γιουνάιτεντ φέτος, αλλά έρχεται από πολύ κακό σερί. Η φιλοξενούμενη δεν έχει κερδίσει εκτός έδραςαπό τον Ιανουάριο. Θεωρούμε ότι θα δούμε συντηρητική τακτική από τους αντιπάλους και επιλέγουμε το under 2,5 στο 1,87 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

400. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πανηγύρια τέλος για τη Γιουβέντους (με το διπλό στη Γένοβα το Σάββατο κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο) αφού ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός στο Τορίνο με τη Ρεάλ. Κρίνονται πολλά πλέον αφού βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό, το θέαμα συνήθως θυσιάζεται σε αυτές τις φάσεις. Αναμενόμενα σε χαμηλά επίπεδα τοunder, μία καλή σκέψη αποτελεί η ισοπαλία στο ημίχρονο (2,00) καθώς και το να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 2,12 του Stoiximan . Στην Bet365 υπάρχει δωρεάν live στοίχημα για το ματς αξίας μέχρι και 25€, με μοναδική προϋπόθεση αντίστοιχο pregame ποντάρισμα. Τους όρους της προσφοράς μπορείτε να τους δείτε εδώ . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

106. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Υποτιμάται ξανά η Σάντα Φε στο πρώτο ματς της φάσης των 16 του Λιμπερταδόρες με την Εστουδιάντες που έχει καθοδική πτώση τα τελευταία χρόνια. Οι Κολομβιανοί έχασαν μόνο από την Ατλ. Μινέιρο στον όμιλο τους (4-0-2) βγάζοντας διπλό στο Μεξικό με την Άτλας και στη Χιλή με την Κόλο Κόλο. Μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Αργεντινή ενόψει της ρεβάνς, στο 1,97 το Χ2 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

107. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Πολλές οι επιθετικές αρετές του Χιούστον, όπως και τα αμυντικά του κενά που σίγουρα θα ξέρει να εκμεταλλευτεί ο επί εννέα χρόνια πρώην –πλέον- προπονητής του που επιστρέφει ως αντίπαλος. Στο 1,83 βρίσκουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

108. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΟΥΝ. ΣΟΥΚΡE

Η Τίγκρες είναι μία από τις δύο αήττητες ομάδες του Λιμπερταδόρες(μαζί με τη Μπόκα Τζούνιορς) φέτος. Θέλει να συνεχίσει το σερί της και εντός έδρας είναι ακτύπητη σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ουνιβερσιτάριο Σούκρε χρειάζεται να επιτεθείκαι χρειάζεται γκολ. Δεν είναι δυνατή εκτός έδρας, αλλά η πρόκριση περνάει μόνο μέσα από τη νίκη. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει, όμως ελπίζουμε ότι θα δούμε γκολ για να επιβεβαιωθεί η εξαιρετική απόδοση (μεγαλύτερη από κάθε άλλη) του 1,75 στον Stoiximan για τον συνδυαστικό «άσο & over 2,5». Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ