ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (24/5). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

312. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ- ΜΠΟΥΣΑΝ

No Bet.

315. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Ντεφορμέ η Λιαονίνγκ (3-4-3) που μετράει μια νίκη στα τελευταία εννιά, εντός έδρας πάντως συνεχίζει αήττητη (2-2-0 με 3/4 over), ένα γκολ το έχει απέναντι στην Τσονγκίνγκ (2-3-5, 8/10 over) που με τη σειρά της σπάνια μένει στο μηδέν επιθετικά (σκόραρε σε 8/9 πιο πρόσφατα), GG.

316. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ -ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Οκτώ σερί GG (τα έξι ήταν και over) μετράει η Τσανγκτσούν (1-4-4), σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση η Χενάν (3-3-4) που είναι αναιμική εκτός (0-1-3 με 1-6 γκολ). Στο 1,75 το DNB των γηπεδούχων φαντάζει ασφαλές.

318. ΕΜΠΟΛΙ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Παιχνίδι ανάμεσα στην χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Έμπολι και στη Σαμπντόρια που ψάχνει βαθμούς για να κλειδώσει τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Με πολλά γκολ οι τελευταίοι αγώνες των γηπεδούχων, σκοράρουν με μεγάλη συχνότητα μακριά από το σπίτι τους και οι φιλοξενούμενοι. Δεν περιμένουμε να κάνει χάρες η Έμπολι, θα επιδιώξει να φτάσει στη νίκη για να ικανοποιήσει το κοινό της και σε συνδυασμό με την ανάγκη της Σαμπντόρια για θετικό αποτέλεσμα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε παιχνίδι με γκολ, το over 2,5 στο 1,75 του Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

319. ΦΙΤΕΣΕ - ΤΣΒΟΛΕ

Δεύτερος ημιτελικός για τα πλέι-οφ Ευρώπης στην Ερεντιβίζιε, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σαφέστατο το προβάδισμα της Φίτεσε μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα, 8-8-1 ο εντός έδρας απολογισμός της στην κανονική διάρκεια, η Τσβόλε είναι ομάδα έδρας (5-1-11 εκτός) και σίγουρα υποδεέστερη ποιοτικά.

320. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΡΟΣΤΟΦ

Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον παραμονής, βαθμούς σε ανάλογου ύφους παιχνίδια (1-1 Άμκαρ, 2-2 Τορπέντο Μόσχας) πέταξε τις τελευταίες αγωνιστικές η Κράσνονταρ (8-4-2 εντός), φοβόμαστε μην τριτώσει το κακό… Μπάζο η Ροστόφ (1-5-9 εκτός με 11-30 γκολ), έχει να σκοράρει τρία ματς, όμως το ένστικτο της αυτοσυντήρησης πολλές φορές αποδεικνύεται πιο δυνατό σε τέτοιες περιπτώσεις.

321. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Παντελώς αδιάφορο, η Εσκισεχίρ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση τώρα στο φίνις της σεζόν, δικαίως της δίνεται ένας λόγος παραπάνω.

322. ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡ. - ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Υποβιβάσθηκε η Καραμπούκ (5-4-7 εντός), σφυρίζει αδιάφορα εδώ και καιρό η Σίβας (5-3-8 εκτός), μόνο over υπάρχει και εδώ, έχουν γκολ εκατέρωθεν τα παιχνίδια τους.

323. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

12-3-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Αμπερντίν, συμπλήρωσε πάντως τρια ματς χωρίς νίκη, δείχνοντας διάθεση για πειραματισμούς και ξεκούραση. Η Σεντ Τζόνστον (7-4-7 εκτός) θέλει να κρατήσει την 4 θέση, αφού αν το κύπελλο καταλήξει στην Ινβερνές θα δώσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Ένα βαθμό πίσω της η Νταντί Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο συντελεστή τερμάτων και καλύτερη επίθεση, αν κερδίσει το ντέρμπι της πόλης θα αναγκάσει τους φιλοξενούμενους να ψάξουν επίσης για νίκη στο “Pittodrie”. Μόνο για live φυσικά.

324. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΝΤΑΝΤΙ

Καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σεντ Τζόνστον θέλει η Νταντί Γιουνάιτεντ (11-2-5 εντός) για να καπαρώσει την 4 θέση, βέβαια με την εικόνα της το 2015 δεν φοβίζει κανένα. Ντέρμπι μίσους αυτό με τη Νταντί (6-4-7 εκτός), σίγουρα θα θέλει να τη χαλάσει στους άσπονδους γείτονες της. Και εδώ μόνο για live, ανάλογα και με το πώς θα διακυμανθεί το άλλο ματς.

325. ΣΕΛΤΙΚ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Νο Bet.

326. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Από την πρώτη της νίκη προέρχεται η αδύναμη Σανγκάη Σενξίν (1-1-8), σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία εκτός η Τιανζίν (2-0-4, 10-13 γκολ, 4/6 over). Με το οver 2,25 θα πάμε, μπορούν να βοηθήσουν οι γηπεδούχοι που έχουν ανεβασμένο ηθικό.

Πάμε στοίχημα LIVE

328. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΓΑΝΔΗ

Πρωταθλήτρια η Γάνδη μετά το μεσοβδόμαδο 2-0 επί της Σταντάρ Λιέγης, η αστεία Άντερλεχτ ισοφαρίστηκε από 0-2 στο Κόρτραϊκ και πλέον το Τσάμπιονς Λιγκ δεν εξαρτάται από τα πόδια της. Ένα βαθμό πίσω από την Κλαμπ Μπριζ, περιμένει γκέλα της (δυσκολάκι…) για να την προσπεράσει. Λογικά θα αρκεστεί στην 3 θέση και το Γιουρόπα, για ο,τιδήποτε πάντως προκύψει θα είμαστε από πάνω στο live.

329. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με την Άντερλεχτ θέλει η Κλαμπ Μπριζ για να κρατήσει τη 2 θέση και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο νίκη και ήττα της Σαρλερουά η Κόρτραϊκ για να βγει 5 και να παίξει διπλά ματς για το Γιουρόπα Λιγκ. Αν κερδίζει η Άντερλεχτ και αυτό είναι Χ στο τέλος θα μιλάμε για δυνατό late goal, αλλά το σενάριο αυτό δύσκολα θα βγει.

330. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Τελικός για την 4 θέση, που δίνει απευθείας εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, και το Χ κάνει στη Σταντάρ, στοιχηματικά δεν προσεγγίζεται.

331. ΚΙΕΒΟ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά, αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και προέρχονται από ήττες που συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις. Δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης.

332. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά, 2-1-5 στα τελευταία η Ουντινέζε, και εντός έρχεται από δυο σερί ήττες, έμεινε για τρίτο αήττητη η Σασσουόλο (2-1-0) και δείχνει να πατάει καλύτερα. 6/6 GG & over 2,5 στα πιο πρόσφατα εντός οι γηπεδούχοι, 4/4 GG & over 2,5 στα τελευταία εκτός οι φιλοξενούμενοι, στο 1,95 προσφέρεται στον Stoiximan το GG & over 2,5 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ματς ο Ντι Νατάλε επέλεξε ο DSuker, στο πιθανότατα τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του με τα χρώματα της Ουντινέζε.

333. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παλέρμο και τη Φιορεντίνα έχει όλα τα συστατικά για να μας δώσει ένα ελεύθερο παιχνίδι, με καλό ρυθμό και αρκετά γκολ. Οι γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι και μπορούν να παίξουν χωρίς σκοπιμότητες, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρακτικά έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Με πολλά γκολ τα τελευταία παιχνίδια και των δυο, θα πάμε με το GG & over 2,5 στο 1,83 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

334. ΠΑΡΜΑ - ΒΕΡΟΝΑ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάρμα και τη Βερόνα είναι βαθμολογικά αδιάφορη και για τις δυο καθώς οι γηπεδούχοι είναι υποβιβασμένοι εδώ και καιρό, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας, μακριά από κινδύνους. Επιλογές με αξία για το συγκεκριμένο παιχνίδι τα ενδεχόμενα να σκοράρει ο Λούκα Τόνι στο 2,30 του Stoiximan , όπως και να σκοράρει δυο ή περισσότερα γκολ στο 7,00 της ίδιας εταιρίας, αμφότερα επιλογές του DSuker, καθώς κυνηγάει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος και οι συμπαίχτες του αναμένεται να κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να τον βοηθήσουν να πετύχει τα γκολ που χρειάζεται για να κατακτήσει το εν λόγω βραβείο .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

335. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Παιχνίδι απογοητευμένων, αμφότερες θα αγωνίζονται του χρόνου στη Serie B, ελάχιστα πρόκειται να τους απασχολήσει το εν λόγω παιχνίδι, το ίδιο και εμάς.

336. Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της ρωσικής Πρέμιερ οι δύο ομάδες, χωρίς την παραμικρή έγνοια στο μυαλό τους. Και μόνο που το σκεφτόμαστε μας πιάνουν τα χασμουρητά…

337. ΕΡΕΜΠΡΟ - ΓΚΕΦΛΕ

Επιτέλους νίκη για την Έρεμπρο. Μετά από οχτώ ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-2-6) κατάφεραν οι γηπεδούχοι να γευτούν τη χαρά της νίκης (2-1 εντός έδρας κόντρα στην Ατβίνταμπεργκ). Από νίκη προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι (3-1 εντός κόντρα στη Σούντσβαλ), δεύτερη στη σειρά, δείχνοντας ότι αφήνουν πίσω τους τη βαριά ήττα που γνώρισαν κόντρα στη Τζουργκάρντεν πριν τρεις αγωνιστικές. Θα προτιμήσουμε το over, ακολουθώντας την προϊστορία στα μεταξύ τους ματς (5/6 over στην έδρα της Έρεμπρο).

338. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Τέσσερις σερί ήττες έχουν οι γηπεδούχοι (έχοντας δεχθεί οχτώ γκολ συνολικά), τελευταία αυτή εντός έδρας 2-3 κόντρα στην Τζουργκάρντεν, βρισκόμενοι δικαίως στην ουρά της βαθμολογίας. Ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εμφανίζεται η Γκέτεμποργκ (κατέκτησε πριν μία εβδομάδα το κύπελλο νικώντας στον τελικό την Έρεμπρο με 2-1), η οποία διανύει ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (5-1-0). Το διπλό αναμένεται να επιβεβαιωθεί, θα το θέλαμε όμως σε μεγαλύτερες τιμές.

339. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Η πιο ποιοτική και συνάμα άμπαλη ομάδα στον πλανήτη είναι η Καϊζερσλάουτερν (11-4-1 εντός), ποτισμένη στη λουζεριά, ακόμα και στη φετινή, πλέον βατή, Τσβάιτε Λίγκα έχει φτάσει στο φινάλε και η άνοδος δεν εξαρτάται από τα πόδια της. Ένας βαθμός στα τρία τελευταία, 3-2 στο εξάποντο με τη Ντάρμσταντ, 0-2 –πρώτη ήττα εντός φέτος- από τη Σαν Πάουλι, 0-0 στην Άουε χωρίς να δείξει σημάδια κυριαρχίας, καλείται να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τις Ντάρμσταντ/Καρλσρούη (που επίσης παίζουν εντός) για να τις προσπεράσει. Στα συν ότι εκείνη παίζει με αντίπαλο βαθμολογικά αδιάφορο, στα πλην ότι αυτός είναι η πρωταθλήτρια Ίνγκολσταντ (7-7-2 εκτός). Έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων από τις ομάδες που κυνηγάει, κάτι που θα παίξει πιθανότατα το ρόλο του. 1,53 ο άσος μιας underachieving ομάδας, που κερδίζει συνήθως με άγχος και στο γκολ, κόντρα στους πρωταθλητές, μοιάζει εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Μαλανδρίνο… Διαβάστε περισσότερα εδώ .

340. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Σιαμαίο παιχνίδι με το Ντάρμσταντ-Σαν Πάουλι, το αποτέλεσμα του εντός επηρεάζει άμεσα το άλλο. Η Καρλσρούη (6-8-2 εντός) με νίκη είναι 99% 3 και θέλει στραβοπάτημα της Ντάρμσταντ για να τη προσπεράσει, με ισοπαλία θέλει μη νίκη της Λάουτερν και ήττα της Ντάρμσταντ (θα μετρήσουν συντελεστής γκολ και καλύτερο ενεργητικό) για να βγει 2, για να είναι σίγουρα 3 θέλει να μην κερδίσει η Λάουτερν, με ήττα θέλει ήττα και της Λάουτερν για να παίξει μπαράζ. Στη διαφορά των γκολ πάνω από τη ζώνη των μπαράζ η Μόναχο 1860 (5-5-6 εκτός), με νίκη σώζεται, με ισοπαλία θέλει 2/4: μη νίκη Άουε, ΦΣΒ, ήττα Σαν Πάουλι ή ήττα Γκρόιτερ Φιρτ με ένα γκολ παραπάνω, με ήττα θέλει να χάσει η ΦΣΒ και να μην κερδίσει η Άουε για να σωθεί, με 1/2 πάει μπαράζ. Δυσκολεύεται να κερδίσει την έδρα της η γηπεδούχος, παρότι γενικά παίζει καλό ποδόσφαιρο, οι Βαυαροί έρχονται από δύο μεγάλες νίκες και 3-1-1 στα πέντε τελευταία, αποφεύγουμε το 1,72 του άσου. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

341. ΛΕΙΨΙΑ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Παρά το καλό πρώτο μισό η Λειψία (9-4-3 εντός) κατέρρευσε το 2015 (3/3 ήττες στα πιο πρόσφατα) μένοντας εκτός από την κούρσα της ανόδου. Η Γκρόιτερ Φιρτ (2-8-6 εκτός) με δύο κολλητές νίκες εντός έκανε βήματα προς την παραμονή, αλλά χρειάζεται ακόμα ένα. Με νίκη σώζεται, με ισοπαλία πρέπει αν κερδίσουν Σαν Πάουλι, Μόναχο 1860 και ΦΣΒ Φρ. για να πάει στα μπαράζ (μεγάλη διαφορά τερμάτων για να την προλάβει η Άουε), με ήττα με 3/4 από τα παρακάτω πάει μπαράζ, με 4/4 πέφτει: μη ήττα σαν Πάουλι, μη ήττα Μόναχο 1860 (με Χ μόνο αν την προσπεράσει και στα γκολ), νίκη Φρανκφούρτης και νίκη Άουε. Με τον βαθμό οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξασφαλισμένοι, οπότε όντας ομάδα αμυντική, με δυσκολία εκτός και έχοντας απέναντι τους μια καλή ομάδα που στην έδρα της είναι δυνατή περιμένουμε να παίξουν προσεκτικά και για την ισοπαλία, σημείο που πληρώνει το όχι ευκαταφρόνητο 3,40. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

342. ΜΠΟΧΟΥΜ - ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Έφτασε στην τελευταία αγωνιστική και ακόμα αγωνιά η Σαντχάουζεν (6-3-7 εκτός), το -3 από την ομοσπονδία και η ήττα από τη Φορτούνα (0-2) την κρατά στις μύτες των ποδιών της όσον αφορά τη σωτηρία. Να πέσει απευθείας δεν γίνεται (πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη 17 Άουε), αλλά μπορεί να πέσει στη 16 θέση και να πάει σε μπαράζ υποβιβασμού. Με νίκη σώζεται σε κάθε περίπτωση, με ισοπαλία θέλει να μην κερδίσει μια εκ των Γκρόιτερ, Σαν Πάουλι, Μόναχο 1860 και ΦΣΒ Φρανκφούρτης (οι δύο τελευταίες πρέπει να το κάνουν με μεγάλη διαφορά τερμάτων), με ήττα θέλει να μην κερδίσει μια εκ των ΦΣΒ Φρ., Μόναχο 1860 ή να ηττηθεί μια εκ των Γκρόιτερ, Σαν Πάουλι (ή τελευταία και με Χ δεν την περνάει εκτός αν η ήττα της Σαντχάουζεν είναι με 5 γκολ και πάνω). Ουσιαστικά σε πλεονεκτική θέση, με ισοπαλία είναι 99,99% σωσμένη, και με ήττα δύσκολα θα μπλέξει αφού οι ομάδες από κάτω της έχουν δύσκολο έργο. Η Μπόχουμ (4-9-3 εντός) είναι η γνωστή επί Φέερμπεκ run and gun ομάδα, θα παίξει όπως πάντα ανοιχτά, πριν δύο αγωνιστικές κέρδισε 3-1 την πρωτοπόρο Ίνγκολσταντ, την προηγούμενη διασύρθηκε με 5-1 στο Μίλερντορ από τη Σαν Πάουλι. Το αλέγρο στυλ των γηπεδούχων μπερδεύει την κατάσταση, αφού θα μιλούσαμε για ένα όμορφο Χ που θα εξασφάλιζε τους φιλοξενούμενους, αγκάθι σε ένα τέτοιο ποντάρισμα και το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πριν το τελευταίο σφύριγμα τα υπόλοιπα αποτελέσματα να τους έχουν ήδη εξασφαλίσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

343. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Άνοδος εναντίον παραμονής, η Ντάρμσταντ (10-5-1 εντός) με νίκη είναι 2 (απευθείας άνοδος), με ισοπαλία αν κερδίσει μια εκ των Καρλσρούη, Καϊζερσλάουτερν είναι 3 (μπαράζ ανόδου), αν κερδίσουν και οι δύο είναι εκτός, με ήττα πρέπει να χάσει και η Καρλσρούη για να μην την προσπεράσει, η Λάουτερν και με ισοπαλία παραμένει από κάτω της. +1 από τα μπαράζ και +2 από τον απευθείας υποβιβασμό η Σαν Πάουλι (2-4-10 εκτός), με νίκη σώζεται, με ισοπαλία γλιτώνει τον απευθείας υποβιβασμό (εκτός αν η Άουε κερδίσει με 6 γκολ διαφορά…) και σώζεται αν δεν κερδίσουν Μόναχο1860/ΦΣΒ Φρ. ΚΑΙ πάρει αποτέλεσμα η Γκρόιτερ Φιρτ, με ήττα πέφτει αν κερδίσουν Άουε, ΦΣΒ και δεν χάσει η Μόναχο 1860 (με Χ της ΦΣΒ και ήττα δική της με 4 γκολ πέφτει αυτή, ίσως και 3 ανάλογα με το ενεργητικό των δύο ομάδων), πάει μπαράζ αν συμβούν δύο από τα τρία, με 1/3 σώζεται. Δυνατοί στην έδρα τους η γηπεδούχοι, τρεις σερί νίκες για την ομάδα του Λίνεν, 5-1 κέρδισε στο τελευταίο τη Μπόχουμ, τα δίνει όλα για την παραμονή. Σωστό το σετ, pregame δεν προσεγγίζεται με τίποτα το ματς αφού εξαρτάται άμεσα από το παιχνίδι-καρμπόν Καρλσρούη-Μόναχο 1860 και τα υπόλοιπα, απλά να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι λογικά με Χ θα είναι ευχαριστημένοι, ενώ η Ντάρμσταντ δύσκολα θα κρατήσει τη 2 θέση αν δεν κερδίσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

344. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΑΑΛΕΝ

Αδιάφορο βαθμολογικά, η Άαλεν (2-6-8 εκτός) έπεσε μετά το 2-4 από τη Χάιντενχαϊμ την προηγούμενη αγωνιστική, η Νυρεμβέργη (8-4-4 εντός) ψάχνει ένα καλό φίνις σαν εφαλτήριο για μια καλή επόμενη σεζόν, κοιτάμε μόνο προς τα αριστερά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

345. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά, με σετ μοιρασμένο στη μέση, η Ουνιόν (7-5-4 εντός) σε κάθε περίπτωση κάνει καλό φίνις, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 1-3 την ενδιαφερόμενη ΦΣΒ Φρανκφούρτης, θα θέλει σίγουρα να ευχαριστήσει τους φίλους της με μία νίκη. Η Μπραουνσβάιγκ (6-1-9 εκτός) έμεινε εκτός νυμφώνος μετά το 0-2 από την Καρλσρούη, πολύ πιθανό να βγάλει άδειασμα ψυχολογικό. Άσος με κάλυψη στην ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

346. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προς τα δεξιά το κίνητρο, και προσαρμοσμένες σε αυτό οι αποδόσεις, αδιάφορη βαθμολογικά η Φορτούνα (4-7-5 εντός), η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (6-2-8 εκτός) βρίσκεται στην 16 θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού. Με νίκη θέλει για να σωθεί από τώρα να μην κερδίσουν Μόναχο 1860, Σαν Πάουλι, Γκρόιτερ Φιρτ ΚΑΙ πάρει βαθμό η Σαντχάουζεν, με ισοπαλία να χάσει η Μόναχο 1860 και να μην κερδίσει η Άουε (έχει και outs με ήττα με μεγάλο σκορ κάποιας από τις ομάδες από πάνω της), αν γίνουν δεν γίνει κανένα από τα δύο πέφτει απευθείας, με ήττα θέλει να μην κερδίσει η Άουε για να μην πέσει από τώρα, αν οι “μωβ” φέρουν Χ πρέπει η ήττα της να είναι στο γκολ (-13 και -15 οι συντελεστές τους) για να μην την προσπεράσουν. Ρεαλιστικά μόνο με νίκη θα έχει βάσιμες ελπίδες για την απευθείας παραμονή, βέβαια η τελευταία της ήταν πριν από 11 αγωνιστικές (0-6-5, 0-2-5 στα επτά τελευταία), ενώ η Φορτούνα και στη Σαντχάουζεν ήταν αδιάφορη εναντίον ενδιαφερόμενης και κέρδισε με 0-2. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

347. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΑΟΥΕ

Κερδίσει ή πέφτει η Άουε (3-5-8 εκτός), αν το κάνει πρέπει να γίνουν 1/4 από τα παρακάτω για να πάει στα μπαράζ και 2/4 ή περισσότερα για να σωθεί: Μη νίκη Μόναχο 1860, ΦΣΒ Φρ., ήττα Γκρόιτερ Φιρτ, Σαν Πάουλι. Με ισοπαλία γλιτώνει τον απευθείας υποβιβασμό και πάει σε μπαράζ μόνο αν χάσει με 3 γκολ και πάνω η ΦΣΒ. Αδιάφορη η Χάιντενχαϊμ αλλά δυνατή εντός (8-3-5) και με σερί 3-2-0, την περασμένη αγωνιστική έριξε την Άαλεν (2-4). Ομάδα έδρας παραδοσιακά οι “μωβ” αλλά έρχονται από 2-1-0 και στην τελευταία τους έξοδο έκαναν διπλό στο Βερολίνο (1-2 Ουνιόν). Εποχιακές τιμές, με το διπλό οριακό φαβορί, δεν υπάρχει πάντως άλλος δρόμος για τους φιλοξενούμενους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

348. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Δεύτερος ημιτελικός για τα πλέι-οφ Ευρώπης στην Ερεντιβίζιε, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. 1-0 το πρώτο ματς, η Φέγενορντ θέλει να βάλει τέλος στην κατηγόρα και έστω και την τελευταία στιγμή να σώσει τη χρονιά, ψίχουλα πληρώνει ο άσος, καμία στοιχηματική αξία.

349. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Από 5/6 over 2,5 & GG έρχεται η Πιάστ, εντυπωσιακό 6-3 κόντρα στη Μπελσατόφ σημείωσε μεσοβδόμαδα. Μπορεί να βοηθήσει και η Ποντμπεσκίτζιε να δούμε ματς με πολλά τέρματα.

243. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από τη μια η Άρσεναλ είναι σχεδόν σίγουρα τρίτη, με το σενάριο που τη θέλει χάνει την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ να μην είναι στην ουσία ρεαλιστικό, από την άλλη η Γουέστ Μπρομ είναι εδώ και καιρό χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι έχουν το μυαλό τους κυρίως στον τελικό κυπέλλου που ακολουθεί σε μια εβδομάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο σκοράρισμα, αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση στο φινάλε του πρωταθλήματος. Με τα δεδομένα αυτά το ασιατικό διπλό +1,25 στο 2,025 της Bet365δείχνει καλή επιλογή . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

244. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Εντελώς αδιάφορο ματς ανάμεσα στην Άστον Βίλα η οποία πηγαίνει από το ένα χτύπημα στο άλλο κινδυνεύοντας να μείνει χωρίς ψυχολογία ενόψει τελικού Κυπέλλου και την υποβιβασμένη Μπέρνλι. Σε 6 μέρες η Βίλα θα παίξει στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Άρσεναλ και όλα θα ήταν γιορτινά αν δεν είχε προηγηθεί η τραγική εμφάνιση στο Σαουθάμπτον που έφερε την ήττα με 6-1, μοιραία το σημερινό ματς από εντελώς αδιάφορο και ενδεχομένως ευκαιρία προστασίας και ξεκούρασης βασικών αποκτά μεγαλύτερο νόημα απ΄ ότι θα ήθελε ο Σέργουντ στην προσπάθεια αναζωογόνησης του ηθικού των παικτών. Η Μπέρνλι δεν βγάζει υγεία στα τελευταία ματς, έχει ρεκόρ 1-2-5 έχοντας σκοράρει μόλις 1 γκολ και αυτό με τον Ινγκς από κόντρες μέσα στην περιοχή της Χαλ και σίγουρα δεν αποχαιρετά την κατηγορία με το κεφάλι ψηλά. Μάλιστα στην άτυπη μάχη της αποφυγής της τελευταίας θέσης ισοβαθμεί με την ΚΠΡ στους 30 και θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα για να παραμείνει 19η. Πραγματικά δύσκολο ματς που μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε πλευρά χωρίς κόστος και ιδιαίτερη ενασχόληση από κανέναν από τους δύο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

245. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Μία μετριότατη σεζόν ολοκληρώνεται για την Έβερτον που είναι φανερό ότι πλήρωσε τη μέχρι τέλους υπέρμετρη ενασχόλησή της με ένα θεσμό (europa) που ήταν φανερό ότι ήταν πολύ πιο μεγάλος από την ίδια. Έφτασε μέχρι και να κινδυνεύει να μπλέξει στην ουρά αλλά τελικώς με ένα σερί 5-1-0 στο τέλος Μαρτίου κατάφερε να ξεμπερδέψει νωρίς. Πλέον χρειάζεται τη νίκη ή ενδεχομένως την ισοπαλία για να κρατηθεί στην τιμητική πρώτη 10άδα ωστόσο το σοβαρότερο κίνητρο το έχει η Τότεναμ που δίνει μάχη για να μείνει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Με νίκη οι πετεινοί μπορούν να πιάσουν την 5η θέση αν η Λίβερπουλ δεν κερδίσει αλλιώς στην χειρότερη μένουν 6οι. Ωστόσο αν φέρουν Χ και την ίδια ώρα η Σαουθάμπτον βγάζει διπλό στη Σίτι ή χάσουν και η Σαουθάμπτον πάρει ισοπαλία θα μείνουν 7οι και θα πρέπει να υποστηρίξουν τη μισητή συμπολίτισσα Άρσεναλ στον τελικό του Γουέμπλεϊ κόντρα στην Άστον Βίλα. Συμπερασματικά η Τότεναμ πρέπει να παίξει για το διπλό κόντρα σε μία αδιάφορη ομάδα και το 3,10 σε αποδόσεις outsider δεν περνάει απαρατήρητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

246. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες αυτό ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και τη Σουόνσι, αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη για να κλείσουν θετικά τη χρονιά, με τους γηπεδούχους να θέλουν επιπλέον τους τρεις βαθμούς για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους να τερματίσουν εντός της πρώτης δεκάδας. Αναμένεται ελεύθερο παιχνίδι, αμφότερες έχουν τις δυνατότητες να σκοράρουν, το over2,5 στο 1,85 τηςBet365δείχνει καλή επιλογή .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

247. ΛΕΣΤΕΡ - ΚΠΡ

Πανηγυρικό το κλίμα για την ομάδα της Λέστερ, η οποία εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία με ένα τρομερό σερί τους τελευταίους δύο μήνες (7-1-1) καιθα παίξει ελεύθερα μπροστά στον κόσμο της με στόχο να τους χαρίσει όσο γίνεται περισσότερο θέαμα.Χωρίς άγχος και σκοπιμότητες θα αγωνιστεί και η ΚΠΡ, η οποία σχεδιάζει ήδη τη νέα σεζόν, που θα τη βρει στην Τσάμπιονσιπ καιαναμένεται να συνεισφέρει και αυτή με κάποιο γκολ στο πάρτι της Λέστερ, ενώ προέρχεται από 10/12 παιχνίδια με τουλάχιστον τρία γκολ.Επιλογή ο συνδυασμόςG/Gκαιover2,5 σε απόδοση 1,93 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

248. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Εξασφάλισε την 2η θέση η Σίτι χωρίς πάντως να νοιώθει κανείς στο Etihad ότι η φετινή χρονιά είναι στο ελάχιστο επιτυχημένη με μετριότατη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και ουσιαστικά καθαρή ήττα από την Τσέλσι στο πρωτάθλημα. Ο Πελεγκρίνι θα αποτελέσει παρελθόν και ήδη οι περισσότεροι ασχολούνται με την επόμενη μέρα. Μέσα σε αυτό το κλίμα η Σαουθάμπτον με την ψυχολογία της 6άρας κόντρα στην Άστον Βίλα θα προσπαθήσει να κλέψει τη νίκη που πιθανώς να την βάλει στο κόλπο του Europa League το οποίο, όπως δήλωσε ο Κούμαν την περασμένη εβδομάδα, είναι και ο διακαής του πόθος. Για να το πετύχει αυτό βέβαια χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα κάποια γκέλα των Λίβερπουλ, Τότεναμ (ενός ή και των δύο) καθώς με ισοπαλία θα χρειάζεται οπωσδήποτε ήττα της Τότεναμ. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει να χάσει τίποτα καθώς ακόμη και με την 7η θέση πιθανότατα θα πάρει το εισιτήριο αν η Άρσεναλ κάνει τη δουλειά της και κερδίσει την Άστον Βίλα στον τελικό του FA. Περιμένουμε ένα εξαιρετικά ανοιχτό παιχνίδι με τις αποδόσεις του GG (1,53) και του over (1,47) εμφανώς πετσοκομμένες. Αναγκαστικά το αφήνουμε για live με τη σκέψη ότι δεν μπορεί ποτέ να τελειώσει ισόπαλο αν την ίδια ώρα η Τότεναμ δεν χάνει από την Έβερτον (σενάριο που θα βάλει τους Άγιους στο παιχνίδι της σκοπιμότητας για τη δική τους ισοπαλία). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

249. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Νιούκασλ έχει αυτοκτονικές τάσεις εδώ και αρκετό καιρό, άλλωστε μιλάμε για μία ομάδα που προέρχεται από ρεκόρ 0-1-9 στα 10 τελευταία παιχνίδια της με το μοναδικό της βαθμό να έρχεται στο εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Μπρομ. Με αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει καμία αξία στον άσο του 1,80 κόντρα στην σκληροτράχηλη Γουέστ Χαμ που δεν πρόκειται να χαρίσει ούτε σπόρι, εξάλλου αν η Χαλ δεν κερδίζει η Νιούκασλ σώζεται ακόμη και αν δεν κερδίσει. Μόνο για live στοιχηματισμό, ειδικά αν το ματς πλησιάζει στο τέλος και η Νιούκασλ δεν κερδίσει ενώ η Χαλ κερδίζει τη Γιουνάιτεντ.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

250. ΣΤΟΟΥΚ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ έχει το κίνητρο ωστόσο η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική αφού η έλλειψη σοβαρού σέντερ φορ σε συνδυασμό με τη μηδενική διάθεση του Στέρλινγκ έχουν φέρει τεράστια προβλήματα στο γκολ και στη δημιουργία φάσεων. Κάτι τέτοια ματς η Στόουκ τα φέρνει στα μέτρα της και παρά το κίνητρο των κόκκινων που κυνηγούν την 5η θέση η αξία είναι με την κόντρα και το 2,37 του DNB των γηπεδούχων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

251. ΤΣΕΛΣΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Αδιάφορο ματς καθώς η Τσέλσι είναι πρωταθλήτρια και η Σάντερλαντ σώθηκε οριστικά με τον βαθμό στο Emirates. Οι μπλε θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τη ήττα στο Μπέρμιγχαμ, επίσης δεν θα ήθελαν να είναι η 2η ομάδα στην Πρέμιερ που κατακτά τον τίτλο με λιγότερους από 86 βαθμούς. Παρόλα αυτά η μοναδική στοιχηματική επιλογή που προκύπτει από το ματς είναι το anytime του Ντιέγκο Κόστα που έχει 19 τέρματα στη σεζόν και εκτός του ότι θέλει να τελειώσει τη σεζόν όπως ακριβώς την ξεκίνησε έχει ως στόχο να γίνει μόλις ο 4ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας με 20 ανά σεζόν (2 φορές ο Ντρογμπά, 2 ο Χάσελμπαϊνκ και μία ο Λάμπαρντ). Στο 1,83 η συγκεκριμένη επιλογή στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

252. ΧΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς καθώς η Χαλ παίζει την κατηγορία ενώ η Γιουνάιτεντ είναι αδιάφορη. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οι τίγρεις θα βγουν μπροστά από το 1ο λεπτό καθώς αφενός δεν θέλουν να δώσουν έξτρα κίνητρο στη Νιούκασλ και αφετέρου γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν στο ανοιχτό γήπεδο την αντίπαλό τους. Ξεκάθαρη επιλογή το 2,30 στην Bet365 για ισοπαλία στο ημίχρονο καθώς ότι ρίσκα πάρει ο Μπρους πιθανότατα θα είναι προς το τέλος της αναμέτρησης. Αν η Νιούκασλ δεν κερδίζει και το ματς αυτό είναι ισόπαλο στο 75ο λεπτό προφανώς θα μιλάμε για το late της ημέρας.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

350. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΓΚΟΪΑΣ

Μία νίκη και μία ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους στο πρωτάθλημα, χωρίς νίκη ακόμα οι γηπεδούχοι, έχοντας δύο ισοπαλίες. Κατώτερη του αναμενόμενου η Παλμέιρας, μην μπορώντας να κερδίσει την Τζόινβιλ εκτός έδρας (0-0) αλλά ούτε την Ατλέτικο Μινέιρο εντός (1-1). Με αρκετούς βασικούς στη σύνθεσή της η Γκοϊάς γνώρισε την ήττα (2-0 εκτός έδρας) στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Ιτουάνο. Προϊστορία σαφώς υπέρ της Παλμέιρας, αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδια που υποδέχτηκε την Γκοϊάς, κατάφερε να βγει νικήτρια και στα πέντε. Ο άσος -που αναμένεται να επιβεβαιωθεί- δεν αποτελεί ευκαιρία σε τόσο χαμηλές τιμές.

351. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Σίγουρα στην Ευρώπη οι γηπεδούχοι, αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι. Η ΑΕΚ θέλει νίκη της και ήττα ΑΠΟΕΛ για να πάρει το πρωτάθλημα κατά τ' άλλα θέλει τη νίκη για να βγει δεύτερη και να πάρει το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο, εδώ που έφτασε πιστεύουμε θα τα καταφέρει.

352. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ

Αμφότερες έχουν κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ψάχνουν τη νίκη για να γλιτώσουν έστω ένα προκριματικό. Οι γηπεδούχοι ανυπομονούν να τελειώσει μια σεζόν αυτοκαταστροφική, σε καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι. Δεν έχουμε αποδόσεις ακόμα, προς το GG γέρνει το ματς.

353. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΑΠΟΕΛ

Ένα βαθμό θέλει ο ΑΠΟΕΛ για να στεφθεί πρωταθλητής, με αρκετούς νεαρούς και πολλές δοκιμές ο Ερμής στο τέλος του πρωταθλήματος δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Διπλό με χάντικαπ, over.

---. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Έπεσε η Επισκοπή, καίγεται ο Παναιγιάλειος (+1 από ζώνη), στήριγμα ο άσος, ίσως χάσουν και με οver οι φιλοξενούμενοι, οι καιροί είναι δύσκολοι.

---. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στο +5 από την αντίπαλο της που είναι η πρώτη ομάδα εντός ζώνης, ισχυροί εντός οι γηπεδούχοι όμως δεν θα ρισκάρουν χωρίς λόγο και όντας καβάλα στο άλογο, δεν θα πει όχι στην ισοπαλία η Καλλιθέα σε μια τόσο καλή έδρα.

---. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Στο -6 από την παραμονή οι γηπεδούχοι που είναι υποχρεωμένοι να παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη, στο +4 από τη ζώνη ο Αχαρναϊκός που τα πηγαίνει εξαιρετικά στα πλέι-άουτ στηριζόμενος στην άμυνα του. Με πολλές και σημαντικότατες απουσίες ο Ηρακλής, θα το αφήσουμε.

---. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Στο +3 από τη ζώνη ο Αγροτικός που έχει 4-0-1 στα πλέι-άουτ όντας σε εξαιρετική κατάσταση, σε τραγική κατάσταση η Ζάκυνθος που δεν φαίνεται ικανή να αντέξει στον Εύοσμο, άσο βλέπουμε αλλά το 1,67 δεν μας κάνει.

---. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Στο -1 και στο -2 αντίστοιχα από την παραμονή, ματς στο οποίο τα λάθη δεν συγχωρούνται. Μας εμπνέει περισσότερο ο Αιγινιακός που έχει καλύτερο σύνολο και το πλεονέκτημα της έδρας, δύσκολα θα ανοίξει το σκορ (δύο 0-0 μεταξύ τους φέτος) οπότε θα πάμε με τα σκοράκια του άσου, 1-0/2-0/2-1/(1-1).

356. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Δε χάνουν πουθενά οι γηπεδούχοι (5-4-0). Τελευταίο τους θύμα η Ούτσικτενς, την οποία κέρδισαν εύκολα 2-0 εκτός έδρας. Σε άσχημο φεγγάρι η Ασιρίσκα η οποία αγνοεί τη νίκη πέντε αγωνιστικές (0-2-3). Προέρχεται από την ήττα 2-0 εκτός έδρας κόντρα στη Ντέγκερφορς. Η τιμή του άσου είναι μικρή για τα γούστα μας.

357. ΧΙΡΟΝΑ - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Στο +2 για την απευθείας άνοδο η Χιρόνα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση (5-1-0), στο -3 από τα πλέι-οφ η Γιαγκοστέρα που μετά από 15 αγωνιστικές έχασε στο προηγούμενο, άποψη μας είναι ότι δεν είναι και πολύ ζεστή να προλάβει την εξάδα και ότι δεν θα κόψει βαθμούς από τη συντοπίτισσα της, άσος.

358. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ - ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ

Εξάποντο σωτηρίας. Η Σοντέρισκε (2-7-5 εντός) ακόμα και με ισοπαλία σώζεται και τελειώνει τη σεζόν. Ο τρόμος της είναι, όμως, το γεγονός ότι εντός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει φέτος. Το καλό είναι ότι δεν χάνει εύκολα. Τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων ματς, αλλά με μόνο μία νίκη (1-3-0 με 3/4 over και 4/4 GG), αλλά εντός δεν κερδίζει σε πέντε (0-1-4 με 3/5 over και 3/5 GG). Η Βέστσαελαντ (3-1-11 εκτός) έχει πιει τον μαγικό ζωμό και δίνει το πέμπτο ματς σε λιγότερο από 14 μέρες! Έχει όμως σερί 2-1-1 με 3/4 under, 3/4 ΝG συνολικά και 2-1-1 εκτός με 2/4 under και 2/4 NG. Με νίκη μένει ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας και βάζει τη Σοντέρισκε στο παιχνίδι. Δεν έπρεπε να δίνεται τόσο φαβορί η γηπεδούχος αφού βολεύεται και με το Χ, το ασιατικό διπλό +0,25 στο 2,025 της Bet365 είναι καλή επιλογή.

359. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Αήττητοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι (4-0-0), δυσκολεύονται όμως να πάρουν βαθμούς εκτός έδρας έχοντας μόλις μια ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια. Άσχημο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους (1-3-5), οι οποίοι βρίσκονται στη δέκατη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

360. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Από το κακό στο χειρότεροι οι γηπεδούχοι (0-2-7) οι οποίοι δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, βρισκόμενη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τελευταία τους ήττα αυτή κόντρα στη Γιόνσεπινγκ με 5-2 εκτός έδρας. Έξι παιχνίδια χωρίς ήττα παραμένει η Βάρμπεργκς (5-3-1), δείχνοντας ικανή να παλέψει για μία θέση που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία. Δε βλέπουμε πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Διπλό.

361. ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Έμεινε στο 1-1 στην πρεμιέρα των πλέι-οφ ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου, στο -2 πλέον από την κορυφή της βαθμολογίας, από τη συντριβή με 0-4 στο γήπεδο του από τον Παναθηναϊκό έρχεται ο Αστέρας, ήττα που σίγουρα θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία της ομάδας, σε κάθε περίπτωση οι αποδόσεις του άσσου κρίνονται ανεπαρκείς.

362. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ

Νίκη για να αγκαλιάσει την Ευρώπη θέλει η Ντιναμό Μόσχας (7-3-3 εντός), η Άρσεναλ Τούλα (5-0-8 εκτός) βρίσκεται στην προτελευταία θέση της ρωσικής Πρέμιερ και λογικά μόνο με νίκη θα διατηρήσει ελπίδες σωτηρίας (θα γνωρίζει και τα αποτελέσματα των ομάδων που κυνηγάει). Μόνο στο live, προς το τέλος, αν βγει κάτι.

363. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι (1-1-7) οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για πέντε αγωνιστικές (0-1-4), βρισκόμενοι δικαίως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε αντίθετη τροχιά η Έλφσμποργκ (6-2-1), η οποία μένοντας αήττητη για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν κερδίζουν στην έδρα της Ατβίνταμπεργκ οι φιλοξενούμενοι έχοντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Το διπλό -το οποίο έχει προβάδισμα- δεν είναι για 1,65, πάσο.

364. ΚΑΛΜΑΡ - ΜΑΛΜΕ

Την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισαν οι φιλοξενούμενοι (5-3-1), μη μπορώντας να αντιδράσουν στην υπεροχή της Χάκεν, χάνοντας τελικά με το βαρύ 0-3 εντός έδρας. Από τη νίκη με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στη Φάλκενμπεργκ προέρχεται η Κάλμαρ (3-1-5), η οποία είναι ή του ύψους ή του βάθους, αδυνατώντας να βρει την απαιτούμενη σταθερότητα στα παιχνίδια της. Οι τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις μεταξύ των δύο στην έδρα της Κάλμαρ έληξαν έχοντας σκοράρει και οι δύο ομάδες. Το GG θα επιλέξουμε σε αυτή την αναμέτρηση το οποίο προσφέρεται στο 1,75 στον Stoiximan.

365. ΓΙΑΡΟ - ΚΟΤΚΑ

Νίκη μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα για τη Γιάρο, εντός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ως τώρα (1-2-1, σε όλα δέχθηκε γκολ, 2/4 over2,5, 3/4 GG). Τέσσερα χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Κότκα (0-1-3), μόνο ένα τρίποντο έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα (1-3-5) ενώ και εκτός έδρας προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Καλύτερα να το αφήσουμε.

366. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Ντέρμπι κορυφής. Η Σεϊναγιόεν συμπλήρωσε τέσσερα χωρίς ήττα, στα οποία μάλιστα δεν παραβιάστηκε η εστία της (3-1-0), συνολικά μετράει 6-2-1 και εντός 5-0-0 με όλες τις νίκες της να είναι με μηδέν παθητικό. Η Ελσίνκι έχει απολογισμό 6-3-1 ως τώρα στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας πάντως δεν έχει τόσο καλή εικόνα (1-2-1, στα τρία πιο πρόσφατα δεν κέρδισε). Με τους γηπεδούχους να δίνονται αουτσάιντερ κοιτάμε προς τα αριστερά.

369. ΑΛΤΑΧ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Nτεφορμέ εσχάτως (0-1-3) η ισχυρή εντός Άλταχ (11-3-3) που είναι στο +1 για την Ευρώπη, πέντε σερί over μετράει η αδιάφορη Γκρόντιγκ. Στο 1,83 ο άσος μας κάνει, με μεγαλύτερο ρίσκο στο 1 & over.

370. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ

Χωρίς ιδιαίτερο στόχο η Ραπίντ καθώς η δεύτερη θέση φαίνεται να κλείδωσε, στο -3 από την παραμονή η Νόισταντ, χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στα τελευταία δύο καθώς υστερεί της Αντμίρα στην ισοβαθμία. Αγωνιστικά είναι άσος όμως δεν αποκλείεται να δούμε κάνα δωράκι οπότε ή μια πιστολιά στο Χ (6,50) ή πάσο.

371. ΡΙΝΤ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Αμφότερες βαθμολογικά αδιάφορες μπορούν να μας προσφέρουν ένα μεγάλο σκορ, GG & over ή 4-6 γκολ.

372. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Πρωταθλήτρια η Σάλτσμπουργκ και το κίνητρο είναι με τη ΒΑΚ που είναι στο -1 από την Ευρώπη όμως οι γηπεδούχοι ίσως δεν παρουσιαστούν τόσο αδιάφοροι καθώς φέτος δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε κανένα από τα τρία μεταξύ τους ματς και ίσως θέλουν να πάρουν ρεβάνς, όπως και να 'χει το GG φαντάζει μια καλή επιλογή.

373. ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Στο +3 από τον υποβιβασμό η Αντμίρα που έχει υπέρ της την ισοβαθμία, στο +2 στη μάχη της Ευρώπης η Στουρμ που πέρα από το δικό της συμφέρον θα κοιτάξει να βοηθήσει και τη φίλη Νόισταντ. Pregame δεν θα μπλέξουμε αλλά το ματς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στο live.

374. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Δεν προλαβαίνει τη δεύτερη θέση η Βαγιαδολίδ που είναι στο -6, στο +3 για τα πλέι-οφ η Σαραγόσα που αν δεν χάσει κάνει σημαντικό βήμα για να κλειδώσει την παρουσία της στην εξάδα. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους αλλά δεν τους εμπιστευόμαστε.

375. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, καίγεται η Σανταντέρ που είναι στο -2 από την παραμονή όμως μακριά από την έδρα της είναι πολύ αδύναμη και η άμυνα της την προδίδει συνεχώς, δέχθηκε 2+ γκολ και στα πέντε τελευταία της ταξίδια. Εποχιακές οι αποδόσεις, όποιος πιστεύει στις θεωρίες συνομωσίας ας πάει με το διπλό.

376. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Στο -2 από την απευθείας άνοδο η Σπόρτινγκ που έχει χάσει την καλή της επαφή με τα δίχτυα και σκοράρει με δυσκολία εσχάτως, μονόδρομος η νίκη απέναντι στην Τενερίφη που στο +6 από τη ζώνη έχει καλό μαξιλαράκι ασφαλείας, εκτός έδρας είναι άκρως προβληματική (2-5-12) αν και συνηθίζει να σκοράρει στα ταξίδια της. Έστω και δύσκολα η Σπόρτινγκ θα τα καταφέρει, για καλύτερη απόδοση θα πάμε με τη νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

377. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Τρίτο σερί χωρίς νίκη και χωρίς γκολ για τους γηπεδούχους, τουλάχιστον διέκοψαν το σερί των δύο ηττών, εντός μετρούν 1-1-2 έχοντας σκοράρει μόνο στο ένα εξ αυτών. Οι φιλοξενούμενοι βασίζονται κυρίως στην έδρα τους ως τώρα, εκτός έχουν 1-1-3 δεχόμενοι γκολ σε όλα. No bet.

378. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Δύσκολο τεστ για την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν, που επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Σλασκ στην ισχυρή έδρα της, μακριά από αυτή όμως μετράει 5-8-3. 8-4-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Λέχια, δεν θα πέσει χωρίς μάχη. Προσεγμένο σετ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κόντρα, το ματς έχει πολύ Χ μέσα.

379. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Τελικός ανόδου στην Τσάμπιονσιπ, “Γουέμπλεϊ” γεμάτο, Αγγλάρες στον ήλιο, πάθος, ένταση, συγκινήσεις, δεν μολύνεις τέτοιο ματς προσεγγίζοντας το στοιχηματικά... Μόνο για μάτι, και ας μιλάμε για τέρμα κατσαπλιάδες, η “ποδοσφαιρικότητα” του είναι πολύ πιο πάνω και από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

381. ΧΑΠΟΕΛ ΙΡΟΝΙ Κ.Σ. - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ-ΣΙΒΑ

Αγώνας κατάταξης, η Ιρόνι αν δεν χάσει κρατάει τη δεύτερη θέση και μπαίνει στο Γιουρόπα στον 3 προκριματικό γύρο, η Χαποέλ Μπιρ-Σίβα μόνο με νίκη θα της πάρει τη θέση. Δεν θα μας απασχολήσει.

Πάμε στοίχημα LIVE

382. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Ντέρμπι τίτλου στην Πόλη, με νίκη η Γαλατά (12-3-1 εντός) κλειδώνει ουσιαστικά τη πρωτιά, η παραπαίουσα τελευταία (τρία ματς χωρίς νίκη) Μπεσίκτας (12-1-3 εκτός) με ήττα αποχαιρετά το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πέσουν κορμιά, αλλά βλέπουμε να έχει αρκετό από το αγαπημένο 1-0 των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι είναι απογοητευμένοι και ο Μπίλιτς υπό διωγμό. Προκλητικά ψηλά το under για ένα ματς τέτοιας σημασίας, ανάμεσα σε δύο αρκετά σφιχτές φέτος ομάδες, με τους γηπεδούχους - που είναι και το φαβορί - να μην πεθαίνουν και με την ισοπαλία.

383. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πέρασε με το επιβλητικό 0-4 από την έδρα του Αστέρα ο Παναθηναϊκός και βρέθηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία των πλέι-οφ, από το 1-1 στην έδρα του με τον ΠΑΟΚ έρχεται ο Ατρόμητος. Δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες η ομάδα του Αναστασίου, και μια τέτοια θα βρει απέναντί της την Κυριακή, προς τα λίγα γκολ κλίνουμε.

384. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Κλάσικο μίσους. 5-6-1 με 10/12 under για τη Ράσινγκ που είχε και έχει κρίσιμο ματς για το Λιμπερταδόρες και ίσως προφυλάξει παίκτες, 0-5-1 φόρμα τρέχει η Ιντεπεντιέντε που δεν είναι καλά, δεν θα μπλέξουμε πριν δούμε την ενδεκάδα των γηπεδούχων.

386. ΜΠΕΤΙΣ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Τρένο η Μπέτις (8-1-0), με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά αλλά και την απευθείας άνοδο από τώρα. Αδιάφορη η Αλκορκόν που είναι καιρό αήττητη αλλά δεν θα χαλάσει το πάρτυ της Μπέτις.

387. ΑΤΕΝΑΣ - ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠ.

Οριακά εκτός ζώνης η Ατένας (4-1-7, 10/12 over) που έχει σημαντικές απουσίες και μεγάλα αμυντικά προβλήματα (10 γκολ παθητικό στα 3 τελευταία), έξι αήττητη η Σπόρτινγκ Ντιφενσόρ (3-3-0) που ψάχνει έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Διπλό αλλά όχι πολύ ζεστά.

388. ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΓΟΥΟΝ. - ΤΑΚΟΥΑΡΕΜΠΟ

Χωρίς στόχο οι γηπεδούχοι που είχαν μια άσχημη πορεία λόγω Λιμπερταδόρες, δύο σερί νίκες για την Τακουαρεμπό που για να σωθεί θέλει μόνο τρίποντα στην ουσία, με το GG θα πάμε.

389. ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ

Στο -1 από την κορυφή η Ντανούμπιο (3-1-1 εντός), προέρχεται από δύο γκέλες και τρίτη δεν συγχωρείτε, πόσο μάλλον απέναντι σε μια Σουντ Αμέρικα που ψάχνει μεν βαθμούς για την παραμονή, έδειξε δε να είναι σε τραγική κατάσταση στο προηγούμενο.

390. ΡΑΜΠΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ

Τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει για τη Ράμπλα που είναι στο -6 από την παραμονή και δεν δείχνει ικανή να τα καταφέρει, με δύο σερί νίκες η Χουβεντούδ καθάρισε με την παραμονή, πλησίασε το Σουνταμερικάνα και είναι στο -4 από την κορυφή, με τις ελπίδες της πάντως για πρωτάθλημα να είναι απειροελάχιστες. Το Χ δεν κάνει σε καμία, late goal στο live αν το ματς είναι ισόπαλο στο 70'.

391. ΡΑΣΙΝΓΚ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ - ΦΕΝΙΞ

Νo Bet.

392. ΣΕΡΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Iσχυρή εντός η Σέρο (4-2-1) που χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή και το Χ δεν της αρκεί, εντός έχει 5/7 over και σύμμαχος για ένα ανοιχτό ματς θα είναι η Νασιονάλ που έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό του πρωταθλήματος όντας σε εξαιρετική κατάσταση (4-1-0). Από την άλλη το over στο 1,60 είναι σφαγμένο και δεν θα μας απασχολήσει.

394. ΜΙΛΑΝ - ΤΟΡΙΝΟ

Ακόμα μια ήττα για τη Μίλαν στο τελευταίο στην έδρα της Σασσουόλο, συμπλήρωσε επτά παιχνίδια με μόλις μια νίκη (1-2-4) και απλά περιμένει να ολοκληρωθεί η φετινή μαρτυρική σεζόν. Η Τορίνο επικράτησε με 2-0 της Κιέβο, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία (0-1-2) και έχει πλέον βάσιμες ελπίδες για να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού από τη στιγμή που η Τζένοα δεν πήρε άδεια από την UEFA, πιθανότατα η 7η θέση του πρωταθλήματος θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όταν μπει στο γήπεδο θα γνωρίζει τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της, και σε περίπτωση που αυτοί θα έχουν γκελάρει προηγουμένως, τότε το διπλό στο 2,87 της Βet365 θα μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

395. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

4-5-3 με 9/12 under η Αρχεντίνος, επέστρεψε στις νίκες στο προηγούμενο όμως δεν έχει πανηγυρίσει στα τελευταία τέσσερα εντός (0-2-2). 5-4-3 με 9/12 under η Νιούελς που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα όμως δεν κερδίζει για χρόνια στη συγκεκριμένη έδρα, πιθανό Χ.

396. ΑΒΑΪ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Χωρίς νίκη αμφότερες στο πρωτάθλημα έχοντας μία ήττα και μία ισοπαλία. Δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Αβαΐ στην έδρα της Ιντερνασιονάλ γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 1-0. Ισόπαλη 2-2 ήρθε η Φλαμένγκο στην έδρα της με τη Σπορτ Ρεσίφε, δείχνοντας παράλληλα ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την αμυντική λειτουργία της, έχοντας δεχτεί τέσσερα γκολ σε δύο μόλις παιχνίδια. Προϊστορία στην έδρα της Αβαΐ 2-1-0 με 3/3 over. Το G/G στο 1,90 είναι στις επιλογές μας, όπως επίσης το καλοπληρωμένο over το οποίο προσφέρεται στο 2,35 στην bet365.

397. ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Τον κακό της εαυτό έδειξε για άλλη μία φορά φέτος η Ατλέτικο Παραναένσε γνωρίζοντας την ήττα (2-0 εκτός έδρας) από τη Γκοϊάς. Η ομάδα είναι μέτρια, θα στηριχθεί κυρίως στην έδρα της και αναμένεται περίπου στο μέσο της βαθμολογίας. Υψηλότερες βλέψεις έχει η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα έχοντας μία νίκη (εντός με τη Φλουμινένσε) και μία ισοπαλία (εκτός με την Παλμέιρας). Αν οι φιλοξενούμενοι δεν εμφανίσουν -όπως συνηθίζουν- το εκτός έδρας ''κόμπλεξ'', αναμένεται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Παραναένσε. Ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,850.

398. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΟΣ

Το πάλεψε η Σαπεκοένσε αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Κορίνθιας, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-0. Από νίκη προέρχεται η Σάντος (1-0 εντός την Κρουζέιρο), παίζοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο, αφήνοντας πίσω της την κακή εμφάνιση στην πρώτη αγωνιστική . Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, τους φιλοξενούμενους. Ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,925.

399. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

2/2 για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δείχνουν από την αρχή ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν με το αγαπημένο τους 1-0 εντός έδρας τη Σαπεκοένσε. Από τη συντριβή με 4-1 κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο προέρχεται η Φλουμινένσε, παρουσιάζοντας πολλά αμυντικά προβλήματα. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, πάσο.

400. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Στην ουσία σώθηκαν αμφότερες με τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα τους, οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν με πολύ κόπο και ενώ η χρονιά σε ένα σημείο έδειχνε χαμένη, ο ενθουσιασμός τους θα είναι μεγαλύτερος και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

402. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Επαναληπτικός του 2-2. Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι στο πρώτο ματς, δεχόμενοι όμως την ισοφάριση δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, αφήνοντας έτσι την πρόκριση να κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι. Η προϊστορία είναι μοιρασμένη (18-10-18). Προβάδισμα στον άσο λόγω έδρας σε συνδυασμό με τη μέτρια εκτός έδρας παρουσία της Τζούνιορ (3-3-4), χωρίς ωστόσο να αποτελεί επιλογή αφού όπως έχουμε πει τα νοκ-άουτ ματς -κρύβοντας πολλές παγίδες- δεν είναι ότι καλύτερο για pregame στοιχηματισμό.

403. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Tην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει η Νέα Υόρκη (4-5-1) που ειδικά εντός δύσκολα δέχεται γκολ (3-2-0, 4/5 under), αδύναμη και εξαιρετικά ευάλωτη αμυντικά η Φιλαδέλφεια εκτός (0-2-4, 15 γκολ παθητικό) ενώ θα στερηθεί και των υπηρεσιών του καλύτερου αμυντικού της, κερδίζουν οι γηπεδούχοι, παίζεται και το ασιατικό -1.

404. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Κεκλεισμένων των θυρών. Μόνη πρώτη η Μπόκα (8-4-0) που έχοντας ξεμπερδέψει με το Λιμπερταδόρες θέλει να πάρει μια καλή διαφορά πριν τη διακοπή του Κόπα Αμέρικα, συμπαθητική η νεοφώτιστη Αλντοσίβι (5-3-4) αλλά θα τα βρει σκούρα στο "Μπομπονέρα".

405. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Πάντα ανοιχτά τα εντός της Γοδόι (2-3-1, 4/6 over), ένα γκολ το έχει στην κόντρα η Μπελγράνο (8-2-2, 3-2-0 εκτός), GG.

406. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Κρουζέιρο (1-0 εκτός έδρας) κόντρα στη Ρίβερ για την προημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες, βάζοντας τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά. Η πορεία της στο θεσμό αυτό όμως της έχει στοιχήσει στο πρωτάθλημα έχοντας 2/2 ήττες, τελευταία αυτή κόντρα στη Σάντος (1-0 εκτός έδρας).Αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Πόντε Πρέτα έχοντας μία νίκη (την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σάο Πάολο με 1-0) και μία ισοπαλία (3-3 κόντρα στη Γκρέμιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος). Το ροτέισον είναι δεδομένο για τους γηπεδούχους, αφού ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Ρίβερ. Το Χ2 επέλεξαν τα Young Guns το οποίο προσφέρεται στο 1,85 στην Βet365.

407. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Δυναμικό ξεκίνημα οι γηπεδούχοι στη σεζόν, έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία κότρα σε θεωρητικά καλύτερους αντιπάλους. Προέρχονται από το μεσοβδόμαδο ματς για το κύπελλο, όπου κέρδισαν 2-1 εντός έδρας τη Σάντος. Από νίκη προέρχεται η Κοριτίμπα, η οποία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, υποτάσσοντας τη Γκρέμιο (2-0). Η προϊστορία στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων (5-2-0). Ο άσος σε τιμές άνω του 2,00 αποτελεί επιλογή.

408. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Επαναληπτικός του 2-1 υπέρ της Τολίμα. Εκμεταλλευόμενη τη δυνατή της έδρα (8-1-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) η Τολίμα πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στην Ουΐλα, κερδίζοντας παράλληλα το προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ήταν ελαφρώς καλύτερη από την αντίπαλό της σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σκοράροντας το νικητήριο γκολ δύο λεπτά πριν τη λήξη. Στη δυνατή της έδρα θέλει να στηριχτεί και η Ουΐλα (6-4-0 στην κανονική διάρκεια) για να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο άσος έχει ένα μικρό προβάδισμα.

409. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣ.

Βαθμούς για τη σωτηρία ψάχνει η Ρούμπιο Νου (5-7-8, 3-4-3 εντός) που συμπλήρωσε επτά αήττητη (2-5-0), στο -4 από την κορυφή η Γκουαρανί που δεν προλαβαίνει το πρωτάθλημα πλέον ενώ θα ξεκουράσει παίκτες καθώς αυτό το ματς είναι ανάμεσα στις μεσοβδόμαδες μάχες με τη Ράσινγκ για το Λιμπερταδόρες. Κίνητρο και αλλαγές για τους φιλοξενούμενους μας οδηγούν στο 1Χ (1,83/ Young Guns).

410. ΣΠ. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Ουραγός η Σπορτίβο (2-5-13), πρωτοπόρος η Σέρο Πορτένιο που τρέχει σερί 12-2-0 και με νίκη κατακτά από τώρα το πρωτάθλημα, αυτό αναμένεται να γίνει.

411. ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Ισχυρό εντός έδρας το Σαν Χοσέ (3-0-1, 3/4 under) όμως το Ορλάντο προέρχεται από επιβλητική νίκη επί των περσινών πρωταθλητών Γκάλαξι, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

414. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Η ώρα της αλήθειας για τη Γουαδαλαχάρα, που προσπαθεί να πάρει τίτλο έπειτα από χρόνια. Έρχεται από μία νίκη στα τελευταία επτά (1-4-2 με 4/7 under και 5/7 GG), όμως παραμένει στο τιμόνι του οδηγού. Εντός έδρας δεν έχει κερδίσει σε τρία (0-2-1 με 2/3 under και 2/3 ΝG), αλλά έχει μόνο μία ήττα σε έντεκα αγώνες (5-5-1 με 7/11 under και 7/11 ΝG). Η Σάντος είναι αήττητη σε έξι με ρεκόρ 3-3-0 (4/6 under, 3/6 GG), ενώ εκτός έχει δύο νίκες και σερί 3-0-1 με 3/4 under και 3/4 ΝG. Λογικά θα είναι μάχη τακτικής, με τόσο εύθραυστο σκορ είναι προτιμότερο να περιμένουμε live ευκαιρίες αντί κάποιου pregame πονταρίσματος.

415. ΤΙΓΚΡΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Αξιόμαχη ομάδα η Τίγκρε (6-4-2) που ειδικά εντός είναι άκρως ανταγωνιστική (4-1-0, 7-1 γκολ), με το μυαλό στην Κρουζέιρο η Ρίβερ, έχασε μεσοβδόμαδα με 0-1 και ακολουθεί αυτή τη βδομάδα η ρεβάνς. Με αλλαγές οι φιλοξενούμενοι, δεν τους βλέπουμε να βγάζουν διπλό, παίζεται ο DNB άσος.

416. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός, αφού η Μιγιονάριος δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλό της, κερδίζοντάς την με το ευρύ 4-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Το παιχνίδι δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Πάμε στοίχημα LIVE

417. ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Η κατάρα της έκτης θέσης (δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα κανένας έκτος της βαθμολογίας στο Μεξικό) φαίνεται ότι έχει πέσει και στην Κερέταρο. Το 2-0 δεν είναι σκορ που δεν ανατρέπεται, ειδικά με τη φόρμα που έχει τελευταία η ομάδα του Μανουέλ Βούσετιτς με 3-1-1 (3/5 over, 3/5 GG) και 4-0-1 εντός έδρας (με 3/5 over, 3/5 GG). Η Πατσούκα είναι, όμως, πολύ επικίνδυνη και σκοράρει πλέον πολύ εύκολα. Έχει αυτοπεποίθηση ειδικά μετά τη νίκη επί της Κλαμπ Αμέρικα, μετράει τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα σε δέκα ματς (7-2-1 με 7/10 over, 8/10 GG), καθώς και τέσσερα ματς χωρίς ήττα εκτός με 2-2-0 (3/4 over και 4/4 GG). Ο,τιδήποτε εκτός από γκολ σε αυτό το ματς θα είναι έκπληξη, το over 2,5 στο 2,10 της Bet365 θα μας παραξενέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ