ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (16/5). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

----. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Επαναληπτικός για το δεύτερο γύρο των μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση έγινε η Ντε Γκράαφστσαπ έπειτα από τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς, δείχνει να έχει το μομέντουμ για να πετύχει το στόχο της, με την εικόνα της στο δεύτερο μισό της χρονιάς να είναι πολύ καλή. Η Μάαστριχτ ψάχνει πια μια μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν θα της δώσουμε πολλές πιθανότητες. Το 1,50 πάντως στον άσο δεν παίζεται, μην ξεχνάμε ότι οι γηπεδούχοι δεν χρειάζεται καν να νικήσουν για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

2840. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε στην πρώτη κατηγορία της Δανίας. Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό η Βίμποργκ, είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, με τέσσερις ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-2-4). Η Ράντερς ηττήθηκε (0-2 από τη Μπρόντμπι) έπειτα από έξι αγωνιστικές (3-3-0), με τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να περιορίζονται πλέον αισθητά. Χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι έχει το ματς, ακόμα ένα λόγος για να αποφύγουμε την εν λόγω αναμέτρηση, ο κυριότερος πάντως είναι ότι οι δυο ομάδες ξέμειναν στην ουσία από στόχους και δεν μπορούμε να τις εμπιστευτούμε.

----. ΦΕΝΛΟ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Επαναληπτικοί για το δεύτερο γύρο των μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Με 1-0 επικράτησαν οι Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο πρώτο ματς, συμπλήρωσαν έτσι 11 ματς χωρίς ήττα και πέντε συνεχόμενες νίκες (7-4-0). Η Φένλο μετρούσε και εκείνη πέντε κολλητές νίκες πριν από το τελευταίο παιχνίδι της, ενώ στο γήπεδό της αριθμεί επτά σερί τρίποντα. Πολύ απρόβλεπτο ζευγάρι, δεν θα πάρουμε θέση αφού θεωρούμε πως τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

----. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η ΦΚ Αϊντχόφεν χάρη στο 1-0 της Παρασκευής. Προερχόταν από τρεις σερί ήττες, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει συνολικά 8-1-9 στο πρωτάθλημα. Η Μπρέντα ψάχνει για την ανατροπή, στο γήπεδό της έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυνατή φέτος (11-4-3 εντός). Ένα κλικ θα δώσουμε στους γηπεδούχους, το 1,50 στον άσο είναι βέβαια αποτρεπτικό για μια τέτοιας κρισιμότητας αναμέτρηση.

2066. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε στη Φούτμπολ Λιγκ. Για την αποφυγή του υποβιβασμού παλεύει η Ζάκυνθος, η οποία πάντως δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία παιχνίδια της (0-1-2, 3/3 under 1,5). Ένα βαθμό χρειάζεται για τη μαθηματική επικύρωση της ανόδου η ΑΕΛ, ουσιαστικά πάντως ο στόχος αυτός έχει επιτευχθεί, θα επιδιώξει βέβαια να τερματίσει και στην πρώτη θέση ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Με νέο προπονητή το Δημήτρη Μαγκαφίνη οι γηπεδούχοι, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για τους βαθμούς, δεν φαίνεται όμως να υπάρχει διάθεσης χαλάρωσης από τους φιλοξενούμενους, γι αυτό και το παιχνίδι δεν θα μας απασχολήσει, τουλάχιστον pregame.

2679. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Με την ήττα από την Κέρκυρα, ο Απόλλων συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές με μόλις μια νίκη (1-2-2), πολύ κακή η εικόνα του το τελευταίο διάστημα. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι αδιάφορη βαθμολογικά και στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της μετράει ισάριθμες ήττες. Καθαρό πάσο εδώ.

----. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία δίνει ο Αγροτικός Αστέρας, έρχεται από δυο κολλητές εκτός έδρας ήττες, αλλά στο γήπεδό του είναι εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητος (5-6-4 εντός). Δεν κυνηγάει κάτι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος η Καλλιθέα, καλή ευκαιρία δείχνει για τους γηπεδούχους η νίκη εδώ, προκειμένου να πάρουν βαθιά ανάσα εν’ όψει των τελευταίων δυο αγωνιστικών.

----. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο ο Αχαρναϊκός, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το τελευταίο παιχνίδι του με τα Χανιά (διακόπηκε εις βάρος του λόγω ρίψης αντικειμένων προς το διαιτητή). Ο Πανελευσινιακός καίγεται για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού και έρχεται από σπουδαία νίκη στο εξάποντο με τον Αγροτικό Αστέρα. Μονόπλευρο το κίνητρο, αν μας ικανοποιήσουν οι τιμές που θα προσφερθούν υπέρ των φιλοξενούμενων, θα έχουν τη στήριξή μας.

----. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Αδιάφορος βαθμολογικά ο Κισσαμικός, παρόλα αυτά ήταν αήττητος για έξι αγωνιστικές (4-2-0) πριν από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Καλλιθέα (1-2). Η Παναχαϊκή των άπειρων προβλημάτων παλεύει με όλες της τις δυνάμεις για την αποφυγή του υποβιβασμού, στην ουσία όμως ψάχνει ένα μικρό θαύμα προκειμένου να πετύχει το στόχο της. Δύσκολο το βλέπουμε να αντέχει η Παναχαϊκή των περιορισμένων λύσεων απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Κισσαμικός, δίνουμε προβάδισμα στον άσο.

----. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Αδιάφορος βαθμολογικά ο Πανσερραϊκός, ο Παναιγιάλειος είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει 100% την παραμονή του στην κατηγορία και εφόσον οι αποδόσεις μας το επιτρέψουν θα έχει τη στήριξή μας, απέναντι στους παντελώς ντεφορμέ γηπεδούχους.

----. ΧΑΝΙΑ – ΛΑΜΙΑ

Για την αποφυγή του υποβιβασμού παλεύουν τα Χανιά, μετρούσαν δυο σερί νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα (2-4-0) πριν από το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, το οποίο διακόπηκε λόγω ρίψης αντικειμένων και που αν τελικά κατακυρωθεί υπέρ τους θα σημάνει ουσιαστικά την οριστικοποίηση της παραμονής τους. Η Λαμία έρχεται από τρεις σερί νίκες με λευκό παθητικό (3/3 NG & under 2,5), ενώ έχασε μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της (6-3-1). Δύσκολο για πρόβλεψη ματς, δεν αποκλείουμε πάντως οι δυο ομάδες να συμβιβαστούν με το βαθμό της ισοπαλίας.

2857. ΜΠΡΙΝΕ - ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ

Από δυο σερί ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη έρχεται η Μπρίνε, παρέμεινε έτσι με μόλις ένα τρίποντο στα επτά φετινά παιχνίδια της (1-3-3). Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκεται και η KFUM Όσλο, μετράει 1-3-3 στο πρωτάθλημα και ηττήθηκε και στα πιο πρόσφατα δυο παιχνίδια της. Κακό σταύρωμα μεταξύ δυο ομάδων που πραγματοποιούν μέτρια εκκίνηση, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2858. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΑΣΑΝΕ

Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Σάντεφιορντ με το 3-1 της Πέμπτης στην έδρα της Χοντ, δείχνει από νωρίς ότι θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην κατηγορία. Απροσδόκητα καλή η ως τώρα παρουσία της Ασάνε, μετράει 4-2-1 και δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ μακριά από το σπίτι της (2-1-0, 3/3 NG & under 2,5). Η Σάντεφιορντ είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά το 1,55 του άσου δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τις δυσκολίες της αναμέτρησης, δεν θα ξεγράψουμε έτσι εύκολα την Ασάνε που μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα.

2859. ΣΑΝΤΝΕΣ – ΓΙΕΡΒ

Έπειτα από δυο κολλητές ήττες, η Σάντνες έφυγε νικήτρια από την έδρα της Ράουφος με 2-1, επέστρεψε έτσι εντός της πρώτης εξάδας. Η Γιέρβ γνώρισε την ήττα στο γήπεδό της από την εκπληκτική πρωτοπόρο Λέβανγκερ, μέτρια η εκκίνησή της στο πρωτάθλημα (2-2-3), χαμηλότερα από τα περσινά της στάνταρ η ως τώρα παρουσία της. Προς αποφυγή το 1,60 του άσου, δυνατή η Σάντνες στην έδρα της, αλλά η Γιέρβ δεν είναι για πέταμα, μπορεί να κάνει τη ζημιά αν βρεθεί στην καλή της μέρα.

2856. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Δεν σταματάει με τίποτα η Λέβανγκερ, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γιέρβ, πετυχαίνοντας έτσι την έκτη φετινή νίκη της (6-1-0) και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα της πρωταθλήματος, ενώ στην αρχή της χρονιάς θεωρούταν ως εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό. Η Ρανχάιμ διέκοψε την αιμορραγία των τριών συνεχόμενων ηττών χάρη στο 1-0 της Πέμπτης επί της Μπρίνε, έχει ωστόσο ηττηθεί στις 3/4 εξόδους της (1-0-3, 3/4 GG & over 2,5). Το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς, χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε ένα γκολ, μετράει η Λέβανγκερ, υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται να αγνοηθεί το 2,38 του άσου στον Stoiximan .

2860. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΑΡΤ

Από τρεις συνεχόμενες ήττες έρχεται η Άαλεσουντ, η οποία μετράει 2-1-7 από την αρχή της σεζόν, αγνοεί ακόμα τη νίκη η Σταρτ (0-4-6), η οποία μάλιστα δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα μακριά από το σπίτι της (0-1-3 εκτός). Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2861. ΤΡΟΜΣΟ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Παθητική εμφάνιση πραγματοποίησε η Τρόμσο στην έδρα της Σόγκνταλ και το 0-0 ήταν το περισσότερο που δικαιούταν, συμπλήρωσε έτσι έξι αγωνιστικές με μόλις μια νίκη (1-1-4), ενώ διαθέτει με διαφορά τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με μόλις πέντε τέρματα ενεργητικό έπειτα από 10 αγωνιστικές. Έξι σερί ήττες μετρούσε η Μπόντο Γκλιμτ πριν από το μεσοβδόμαδο 0-0 με τη Βαλερένγκα, έχει σημειώσει τρεις ήττες στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους της (0-1-3 εκτός). Κακό σταύρωμα έχουμε εδώ, συγκρούονται δυο μέτριες ομάδες που έχουν ξεχάσει πως είναι να κερδίζουν, δεν έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε περισσότερο με το ματς αυτό.

2871. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ – ΟΥΦΑ

Προτελευταία αγωνιστική για την πρώτη κατηγορία της Ρωσίας. Στο +4 από την Ούφα, που είναι εντός της ζώνης των μπαράζ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Άμκαρ, θέλει να τελειώνει οριστικά με την υπόθεση-παραμονή, πριν από την τελευταία αγωνιστική. Έχει πάντως συμπληρώσει εννέα ματς χωρίς νίκη (0-5-4), τα οχτώ τελευταία ήταν under 2,5. Η Ούφα έρχεται από τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-1-3) και δεν έχει κάνει διπλό από τον Αύγουστο (1-5-8 εκτός), μάλιστα διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρα επίθεση της κατηγορίας με μόλις εννέα τέρματα ενεργητικό. Σφιχτό ματς περιμένουμε εδώ, με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται με το φόβο της ήττας, τα λίγα γκολ αναμένουμε να επιβεβαιωθούν.

2862. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε στην πρώτη κατηγορία της Δανίας. Μετά το κύπελλο, σειρά έχει το πρωτάθλημα για την Κοπεγχάγη, ο οποία όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην κορυφή έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Απέναντι της θα βρει τη Νόρντζελαντ κι ενδεχομένως να θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα με 2-0 στην έδρα της τελευταίας. Όπως και να έχει, η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο πλευρών είναι σημαντική και περιμένουμε από τους γηπεδούχους να πραγματοποιήσουν επιβλητική εμφάνιση, ώστε να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, συνδυάζοντας την κατάκτηση του νταμπλ με θέαμα. Επιλογή των Young Gunsαποτελεί ο -1,5 ασιατικός άσσος, ο οποίος πληρώνει 2,00 στηνBet365 . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2867. ΤΟΥΝ – ΣΙΟΝ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος στην πρώτη κατηγορία της Ελβετίας. Αδιάφορη ουσιαστικά η Τουν, απέχει οχτώ βαθμούς από την Ευρώπη και εννέα από τη γραμμή του υποβιβασμού, μπορεί να ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, έχει απομείνει με μόλις ένα τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-3-3, 6/7 over 2,5, 5/7 GG). Η Σιόν θα δώσει μάχη με τις Γκρασχόπερς και Λουκέρνη για τα δυο εισιτήρια του Γιουρόπα, εμφανίζει πάντως πολλές αδυναμίες μακριά από το σπίτι της, καθώς έρχεται από τρεις κολλητές εκτός έδρας ήττες και συνολικά έξι στις τελευταίες οχτώ εξόδους της (2-0-6). Παρά το ουσιαστικά μονόπλευρο κίνητρο, η Σιόν δεν μας κάνει για φαβορί στην αναμέτρηση αυτή, μόνο με τα πολλά τέρματα μπορεί να ασχοληθεί κανείς.

2866. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΖΥΡΙΧΗ

Καθόλου καλά δεν πατάει η Σεν Γκάλεν, έρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) και πλέον φλερτάρει έντονα με την ουρά της βαθμολογίας (βρίσκεται στο +5 αυτήν την ώρα). Ουραγός η αποκαρδιωτική φέτος Ζυρίχη, διασύρθηκε με 0-4 από τη Λουγκάνο και παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση. Εξελίξεις μετά τη συντριβή στο στρατόπεδό της, οι παίκτες με ψηφοφορία (!) αποφάσισαν την αποπομπή του Χίπια, με τον Ούλι Φόρτε να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία (πρώην Γιουνγκ Μπόις). Περιμένουμε παθιασμένους τους φιλοξενούμενους μετά την αλλαγή προπονητή, το ασιατικό διπλό 0:0 (Draw No Bet) επέλεξαν οι Young Guns με απόδοση 1,775 στην Bet365.

2865. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Σε καλή κατάσταση η Λουκέρνη, στο 6-3-1 ο απολογισμός της στα τελευταία 10, δείχνει να έχει το μομέντουμ για να καπαρώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Βασιλεία έχει κατακτήσει τον τίτλο εδώ και καιρό, δεν υπάρχουν πάντως ιδιαίτερα σημάδια χαλάρωσης, ενδεικτικό το γεγονός ότι δεν χάνει στα πιο πρόσφατα 17 ματς πρωταθλήματος (13-4-0, 11/17 over 2,5). Έρχεται με φόρα η Λουκέρνη, βέβαια η κόντρα της Βασιλείας δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, το ματς δείχνει ιδανικό για ενασχόληση με τα πολλά τέρματα, με τους γηπεδούχους να έρχονται από πέντε σερί over 2,5 μπροστά στο κοινό τους, αλλά οι τιμές είναι καλά διαβασμένες.

2864. ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Στο +1 από τη γραμμή του υποβιβασμού η Λουγκάνο μετά τη σπουδαία νίκη με 4-0 στο εξάποντο με τη Ζυρίχη, ήταν η μόλις δεύτερή της επιτυχία στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (2-1-6), αρκετά ζόρικο το πρόγραμμά της ως το φινάλε, γι αυτό και πρέπει να ψάξει σε όλα της τα ματς για βαθμούς. Η Γιούνγκ Μπόις είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει κλειδώσει εδώ και καιρό τη δεύτερη θέση, έρχεται πάντως από έξι νίκες στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (6-0-1, 7/7 over 2,5, 5/7 GG). Ματς με πολλά τέρματα περιμένουμε και εδώ, τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 72 τέρματα παθητικό διαθέτει η Λουγκάνο, για τη Γιούνγκ Μπόις το γκολ είναι εύκολη υπόθεση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία στις αποδόσεις που κυκλοφορούν.

2863. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Προβληματίζει έντονα η Γκρασχόπερς το τελευταίο διάστημα (2-2-5) με αποτέλεσμα να μπει σε κίνδυνο η συμμετοχή της στην Ευρώπη. Η Βαντούζ δείχνει βελτιωμένη εσχάτως αφού με το ντεμαράζ νικών της ξέμπλεξε από την τελευταία θέση. Ματς μου «μυρίζει» γκολ, παίζεται τοover3 στο 1,925 της Bet365με τη Βαντούζ να έρχεται από 7/8over3,5 εκτός έδρας όπου σημειώθηκαν 5,2 γκολ κατά μέσο όρο. Στο σενάριο πολλών τερμάτων βοηθάει πολύ το γεγονός πως οι δύο ομάδες θα αναζητήσουν μόνο το τρίποντο της νίκης αφού η Γκρασχόπερς θέλει να παραμείνει εντός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη και η Βαντούζ είναι μόλις στο +2 από την τελευταία θέση που οδηγεί στη 2η κατηγορία και στα δύο επόμενα παίζει με τις δύο ομάδες που έχει από κάτω της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ - Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος στον όμιλο υποβιβασμού της πρώτης κατηγορίας της Ρουμανίας. Εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε θέση απευθείας υποβιβασμού και να ψάχνουν ουσιαστικά μόνο τη νίκη εδώ. Στο -7 από τα μπαράζ και στο -10 από την απευθείας σωτηρία η Πετρόλουλ, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, ανάσα το 1-0 επί της Κλουζ την προηγούμενη εβδομάδα. Στο -2 από τα μπαράζ η Τιμισοάρα, βρίσκεται σαφώς σε καλύτερη θέση, ωστόσο διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, καθώς μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της (1-4-5), ενώ είναι και η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς ούτε ένα διπλό τη φετινή σεζόν (0-10-8 εκτός). Καλύτερες δείχνουν οι συνθήκες για τους φιλοξενούμενους, απέναντι σε μια Πετρόλουλ με ελάχιστες ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής και με εξωαγωνιστικά προβλήματα (απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές εδώ και καιρό), παρόλα αυτά θα προτιμήσουμε να απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, περιμένοντας μήπως και προκύψει κάποια ευκαιρία για ποντάρισμα στο live.

----. ΒΙΛΕΜ – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Επαναληπτικός για το δεύτερο γύρο των μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η Βίλεμ μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς, ήταν μόλις η τρίτη της επιτυχία εντός του 2016 (3-5-10 συνολικά), θέλει έστω και την ύστατη ώρα να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη κατηγορία. Η Άλμερε ψάχνει πια ένα μικρό θαύμα και ελπίζει να κάνει μια εμφάνιση ανάλογη με αυτές που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα (6-1-0 πριν από το τελευταίο της παιχνίδι). Ποιοτικότερη και πιο έμπειρη η Βίλεμ, προς αποφυγή όμως το 1,40 του άσου για μια ομάδα που μετράει πέντε σερί εντός έδρας ήττες, έστω και αν αυτές ήρθαν απέναντι σε αντιπάλους πολύ μεγαλύτερης δυναμικής.

2874. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Το πρώτο της διπλό για φέτος πανηγύρισε η Ελσίνκι απέναντι στη Βάνταα (2-1), στην έδρα της πάντως είναι καταιγιστική, μετράει ως τώρα το απόλυτο με 4/4 νίκες, σε όλες μάλιστα σκόραρε από τουλάχιστον δυο φορές (3/4 GG & over 2,5). Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Ίντερ Τούρκου, έρχεται από τρεις σερί ήττες και από τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-1-3), με τον προπονητή της να προβληματίζεται διαρκώς για την επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Η Ελσίνκι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το 1,45 του άσου.

2887. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Δε λάθεψε απέναντι στη Σταρτ η Ρόζενμποργκ, πέτυχε την όγδοη νίκη της στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές (8-1-0), μάλιστα οι 6/8 ήρθαν με λευκό παθητικό. Επιστροφή στις νίκες για τη Λίλεστρομ με το 1-0 επί της Μπραν, έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές από το ξεκίνημα της σεζόν (4-4-2), ενώ έχει βρει δίχτυα σε όλες τις εξόδους της (1-2-2 εκτός, 4/5 over 2,5, 5/5 GG). Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε η Ρόζενμποργκ να φτάσει στη νίκη, πιθανά τα πολλά τέρματα, αφού δεν περιμένουμε οι φιλοξενούμενοι να παίξουν κλειστά.

2883. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει εσχάτως η Χάουγκεσουντ, αήττητη τον τελευταίο μήνα στα έξι ματς που έδωσε (3-2-1). Συν τοις άλλοις επιβεβαίωσε σε όλα τοover3,5 και το εκατέρωθεν σκοράρισμα (GG). Η Βαλερένγκα είναι δυνατή στο «Ούλεβαλ», κέρδισε εκεί και τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της πετυχαίνοντας 9 γκολ. Συνώνυμο τουoverείναι η Χάουγκεσουντ το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπό σκέψη τοover2,5 στο 1,70 ( Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2886. ΟΝΤ – ΜΟΛΝΤΕ

Τη δεύτερη φετινή της ήττα γνώρισε η Οντ (6-2-2) με θύτη τη Χάουγκεσουντ, βρέθηκε έτσι στο -5 από την κορυφή και δεν θέλει να δει τη διαφορά της από τη Ρόζενμποργκ να ανοίγει και άλλο. Η Μόλντε πραγματοποίησε καλή εμφάνιση μετά από καιρό συντρίβοντας με 4-2 την ισχυρή Στρόμσγκοντσετ, μακριά από το σπίτι της ωστόσο έχει προβληματίσει, κυρίως με την εικόνα της στα μετόπισθεν (2-2-1 εκτός, 4/5 over 2,5, 4/5 GG). Σπουδαίο παιχνίδι, πιο σταθερή δείχνει για την ώρα η Οντ, αλλά το 2,20 του άσου δεν μας καλύπτει.

2885. ΜΠΡΑΝ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Από ήττα στην έδρα της Λίλεστρομ έρχεται η Μπραν, παρόλα αυτά η νεοφώτιστη έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, ειδικά στο σπίτι της όπου μετράει 3-1-0 χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα (4/4 NG & under 2,5). Μόλις τη δεύτερη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Στάμπαεκ (2-1-7) με το 1-0 επί της Βίκινγκ, πρέπει επειγόντως να βρει αντίδοτο στις μέτριες εκτός έδρας εμφανίσεις της (0-1-4 εκτός, 3/5 over 2,5, 4/5 GG), ώστε να βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την επικίνδυνη ζώνη. Με βάση τα όσα μας έχουν δείξει οι δυο ομάδες, η Μπραν είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη, θεωρούμε ότι θα αξιοποιήσει για ακόμα μια φορά την έδρα της και θα επαληθεύσει τον άσο στο 1,91 του Stoiximan.

2884. ΒΙΚΙΝΓΚ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Έπειτα από δυο σερί νίκες, η Βίκινγκ επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα με το 0-1 από τη Στάμπαεκ, εμφανίζει ως τώρα αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Η Σόγκνταλ έμεινε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Μπραν, αν και άξιζε τη νίκη, με όπλο την άμυνα πορεύεται ως τώρα η νεοφώτιστη. Δύσκολο ματς, φαβορί στα μάτια μας η Βίκινγκ, αλλά ο άσος δεν είναι για 1,75, θα βρει απέναντί της αμυντικό τείχος και δεν μας έχει πείσει ακόμα ότι μπορεί να βρει τις λύσεις για να το διασπάσει.

2877. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα η βαθμολογικά αδιάφορη και προτελευταία της βαθμολογίας Έσμπιεργκ, έρχεται από τρεις σερί ήττες και έξι ματς χωρίς νίκη, δείχνοντας να σκέφτεται από τώρα τις διακοπές. Έχει κίνητρο για τη νίκη η Μπρόντμπι, κονταροχτυπιέται με την Άαλμποργκ για την τέταρτη θέση που οδηγεί σε προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (πέμπτη αυτήν τη στιγμή, μόλις έναν πόντο πίσω) και θέλει τους τρεις πόντους για παραμείνει κοντά ή ακόμα και να προσπεράσει. Αποδεκτό το 2,12 του διπλού στον Stoiximan, αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2891. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΡΑΟΥΦΟΣ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Φρέντρικσταντ, με το βαρύ 0-4 στην έδρα της Μιοντάλεν, μετράει ήδη πέντε ήττες στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (1-1-5). Από δυο κολλητές ήττες όμως έρχεται και η Ράουφος, η φιλοξενούμενη δυσκολεύεται χαρακτηριστικά μακριά από το σπίτι της (0-0-3). Δεν εμπιστευόμαστε καμία από τις δυο, καθαρό πάσο εδώ.

2888. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΧΟΝΤ

Ανεβάζει στροφές η Κρίστιανσουντ, έρχεται από πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (5-1-0), ενώ και μπροστά στο κοινό της μετράει το απόλυτο με 3/3 τρίποντα. Προβληματίζει για την ώρα η Χοντ, βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, αφού έχει κερδίσει μόλις μια φορά ως τώρα στο πρωτάθλημα (1-2-4), ενώ μακριά από το σπίτι της αριθμεί 3/3 ήττες, δεχόμενη σε καθεμία από αυτές από ακριβώς δυο τέρματα. Σε καλύτερη κατάσταση η Κρίστιανσουντ, είναι το φαβορί για τη νίκη, ικανοποιητικό το 1,97 του άσο στον Stoiximan.

2890. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Από τις δυο πρώτες της νίκες έρχεται η Στρόμεν, συμπλήρωσε παράλληλα έξι ματς χωρίς ήττα (2-4-0), φαίνεται πως με τον καιρό βρίσκει τα πατήματα της. Η Κονγκσβίνγκερ, έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-3 από την πολύ πιο έμπειρη Κρίστιανσουντ, πάντως οι εντυπώσεις που έχει αφήσει ως τώρα στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικές. Αρκετά μπερδεμένο το εν λόγω σταύρωμα στα μάτια μας, δεν θα πάρουμε θέση.

2889. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει η Ουλενσάκερ (0-2-5, 5/7 over 2,5, 7/7 GG), τα πιο πρόσφατα πέντε από αυτά ήταν μάλιστα ισάριθμες ήττες στις οποίες δέχθηκε από τουλάχιστον δυο τέρματα. Έπειτα από πέντε ματς χωρίς τρίποντο (0-2-3), η Μιοντάλεν επέστρεψε στις επιτυχίες με το άνετο 4-0 επί της Φρέντρικσταντ, μακριά από το σπίτι της πάντως η εικόνα που παρουσιάζει είναι αποκαρδιωτική, καθώς μετράει 3/3 ήττες με τέρματα 0-10. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο εδώ, η ευκολία με την οποία δέχονται γκολ οι δυο ομάδες (διαθέτουν τις 2/3 χειρότερες άμυνες της κατηγορίας), μας στρέφει προς το GG στο 1,73 του Stoiximan.

2895. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Προτελευταία αγωνιστική για την πρώτη κατηγορία της Ρωσίας. Ως το παιχνίδι της σεζόν μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο. Η Κούμπαν βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -2 από την απευθείας παραμονή, θέση την οποία κατέχει η Ντιναμό, η οποία απέχει μόλις έναν πόντο από τα πλέι-άουτ. Αμφότερες οι ομάδες άλλαξαν προπονητή πρόσφατα για να σώσουν την πολύ κακή σεζόν τους, αλλά προς το παρών, μόνο οι γηπεδούχοι είδαν βελτίωση στα αποτελέσματά τους. Παρότι το ένστικτό μας λέει πως η Κούμπαν έχει το προβάδισμα, εντούτοις, δε θα ασχοληθούμε με σημείο σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, όπουη τακτική αναμένεται να έχει πρωτεύοντα ρόλο, με τοunder2,25 (1,90/Bet365) να ευνοείται και από τα στατιστικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2898. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Σπουδαίο ματς, με τους γηπεδούχους να μάχονται για τον τίτλο και τους φιλοξενούμενους για την τρίτη θέση (ελάχιστες οι ελπίδες τους για τη δεύτερη). Η ΤΣΣΚΑ έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες και διατηρεί το +2 από τη Ροστόφ, με 2/2 νίκες θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Η Κράσνονταρ μετράει έξι τρίποντα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (6-1-0), έχει εξασφαλίσει το Γιουρόπα, αλλά θα παλέψει και για το κάτι παραπάνω (-4 από το Τσάμπιονς Λιγκ, -2 από την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα). Μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δυο κορυφαίων ομάδων, το 1,70 στον άσο δεν λέει την αλήθεια για τις δυσκολίες της αναμέτρησης, είναι πολύ πιθανό η εν λόγω αναμέτρηση να μας απασχολήσει στο live.

2896. ΡΟΣΤΟΦ – ΟΥΡΑΛ

Στο -2 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ βρίσκεται η Ροστόφ, έχει μια μόνο ήττα στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (8-2-1) και δείχνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη. Η Ουράλ είναι βαθμολογικά αδιάφορη, μετράει 0-2-4 στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για τη νέα σεζόν. Σε τοκογλυφικές τιμές ο άσος, λογικό από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι (10-4-0 εντός) βρίσκονται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση, ενώ οι φιλοξενούμενοι στερούνται ουσιαστικού κινήτρου, με τέτοια σημεία πάντως δεν ασχολούμαστε pregame.

2897. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη για την πέμπτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Η Σπαρτάκ έχει το πάνω χέρι, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες και σίγουρα δε θέλει να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Η Τέρεκ έμεινε ζωντανή με τη νίκη επί της Άμκαρ, αλλά η εικόνα της τελευταία δεν είναι καλή, ενώ εκτός έδρας κέρδισε μόνο ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα από αυτή στο βαθμολογικό πίνακα. Ο άσος έχει το προβάδισμα, αλλά η απόδοσή του κρίνεται ικανοποιητική μόνο αν συνδυαστεί μεunder3,5, επιλογή που ευνοείται από τα στατιστικά και προσφέρεται στο 2,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2901. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Πήρε ψυχολογία η ΑΪΚ μετά το διπλό και τον τρόπο που αυτό ήρθε κόντρα στη Χάκεν, με την ομάδα του Αντρέας Αλμ να δηλώνει πανέτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι μίσους κόντρα στη Τζουργκάρντεν. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με 3/3 νίκες, αλλά στη συνέχεια προδίδονται συχνά-πυκνά από την άμυνά τους και κόντρα στην ΑΪΚ, η οποία επίσης δεν εμπνέει καμία σιγουριά στα μετόπισθεν, αναμένεται να αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Οι επιθέσεις αναμένεται να μιλήσουν στο ντέρμπι της Στοκχόλμης, με τοGGνα αποτελεί επιλογή στο 1,70 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2906. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βάρμπεργκ διόρθωσε την εντός έδρας ήττα από τη Ντέγκερφορς η Χάλμσταντ, αυτή ήταν η πέμπτη της νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (5-0-1), σε καμία μάλιστα από αυτές δεν παραβιάστηκε η εστία της. Η Λιουνγκσκίλε έμεινε στο 2-2 με τη Φρέι, με σκαμπανεβάσματα η εκκίνησή της στο πρωτάθλημα (2-3-2), εκτός έδρας μετράει 1-0-2, χάνοντας και στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της. Φαβορί για τη νίκη η Χάλμσταντ, τίποτα το ιδιαίτερο πάντως το 1,70 του άσου.

----. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ - ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος στον όμιλο υποβιβασμού της πρώτης κατηγορίας της Ρουμανίας. Στο +6 από τα μπαράζ και στο +8 από τον απευθείας υποβιβασμό η Μποτοσάνι, βρίσκεται πια κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής, αφού έχασε μόνο ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της (3-2-1). Η Κραϊόβα έχει ουσιαστικά κλειδώσει την παραμονή, το ενδιαφέρον της στρέφεται αποκλειστικά στην κατάληψη της πρώτης θέσης και στην κόντρα της με την Ιάσι. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, σωστά μας φαίνονται τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

2907. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Βαριά ήττα για τη Στρόμσγκοντσετ από τη Μόλντε (2-4), ψάχνει ακόμα για σταθερότητα στις εμφανίσεις της, τουλάχιστον στην έδρα της είναι πολύ αποτελεσματική (4-1-0 εντός, σκόραρε σε όλα από 2+ φορές). Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Σάρπσμποργκ με το 1-0 επί της Άαλεσουντ, έχει πια τέσσερα τρίποντα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (4-0-1), εκπλήσσοντας ευχάριστα με την ως τώρα παρουσία της. Ισχυρή εντός η Στρόμσγκοντσετ, δεν κοντράρεται, αλλά ούτε και θα ποντάρουμε υπέρ της στο ανεπαρκές 1,60, τα πολλά γκολ δείχνουν πιθανά εδώ, μεταξύ δυο ομάδων που εμφανίζουν ευχέρεια στο σκοράρισμα.

----. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Μπράιτον. Στάθηκε πολύ άτυχη στο πρώτο παιχνίδι, όπου τίποτα δε λειτούργησε βάσει πλάνου, με τέσσερις παίκτες να αποχωρούν τραυματίες και το 2-0 τη φέρνει σε μειονεκτική θέση αναφορικά με την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ. Θεωρούμε πως οι «γλάροι» θα μπουν δυνατά στο ματς, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ, με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ πάντως να ξέρει πώς να ψάξει ένα τέρμα στην κόντρα, εκμεταλλευόμενη τους κενούς χώρους που θα βρει, καθώς διαθέτει όλη την απαιτούμενη ποιότητα για να κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων. Σε απόδοση 1,91 προσφέρει το αμφίσκορο ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2817. ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ – OΛΙΜΠΟ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Πατρονάτο με το 0-1 από τη Σαρμιέντο, χρειάζεται θεωρητικά ένα βαθμό ακόμα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, πολύ καλές οι εντός έδρας επιδόσεις της στο πρωτάθλημα (4-2-1 εντός). Η Ολίμπο έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Μπάνφιλντ, έχει μόνο μια νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-3-3), ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 0-2-5 στο πρωτάθλημα. Ένα κλικ παραπάνω θα δώσουμε στους γηπεδούχους για τη νίκη, οριακά αποδεκτά πάντως τα 2,05-2,10 στον άσο.

2814. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Δεκατρείς αγωνιστικές με μόλις μια νίκη συμπλήρωσε η Μπάνφιλντ (1-7-5), δεν κερδίζει εντός έδρας εδώ και έξι ματς (0-3-3). Η Βελέζ κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τρία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2-1-0, 3/3 NG & under 2,5), ενώ έρχεται και από πρόκριση στο κύπελλο μεσοβδόμαδα (1-0 τη Σπορτίβο Μπαράκας). Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο οι δυο ομάδες, δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε τα χρήματά μας στην αναμέτρηση αυτή.

----. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΚΑΠΙΑΤΑ

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του Απερτούρα στην Παραγουάη. Έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σέρο Πορτένιο (0-2-4), στο γήπεδό της μάλιστα έχει γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες, με τον προπονητή της ομάδας να δηλώνει ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι εξαντλημένοι από την κοπιαστική σεζόν. Η Καπιατά δεν χάνει στις πιο πρόσφατες τρεις αγωνιστικές (2-1-0) και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στις εξόδους της στο Απερτούρα (5-3-2 εκτός, 8/10 over 2,5, 8/10 GG). Για κόντρα είναι οι γηπεδούχοι, ευνοούν τη σκέψη αυτή οι τιμές αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ, έχει αξία το Χ2 στο 1,75 του Stoiximan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ