ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Ο Καραλής επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έπειτα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο Εμμανουήλ Καραλής κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έπειτα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στην Ελλάδα, ύστερα από την 4η θέση που κατέκτησε στο άλμα επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πάτησε ξανά σε ελληνικό έδαφος έπειτα από την εξαιρετική παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο 21χρονος πρωταθλητής τερμάτισε στην 4η θέση του τελικού στο άλμα επί κοντώ μόλις στην πρώτη συμμετοχή του σε Αγώνες.

"Ήταν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου. Πήγα και χάρηκα με την ψυχή μου, έδωσα την καρδιά μου και η αγάπη γι' αυτό που κάνω με πήγε εκεί που με πήγε και μου έδωσε την 4η θέση. Τελειώνω τη χρονιά ως νέος με 4η θέση και από του χρόνου θα ανήκω στην κατηγορία των αντρών. Ύστερα από την 4η θέση υπάρχουν οι 3 πρώτες. Θέλει σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή, αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά", δήλωσε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ο Εμμανουήλ Καραλής με την οικογένειά του και τον Λευτέρη Αυγενάκη κατά την άφιξή του στην Αθήνα
Ο Εμμανουήλ Καραλής με την οικογένειά του και τον Λευτέρη Αυγενάκη κατά την άφιξή του στην Αθήνα INTIME

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε η οικογένειά του για να υποδεχθεί τον Καραλή και μεταξύ άλλων ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα. Επιπλέον, υπήρχε και απλός κόσμος, για τον οποίο δήλωσε: "Είναι απίστευτο που με περιμένει κόσμος. Στενοχωρήθηκα λίγο καθώς έβλεπα από το παράθυρο του αεροπλάνου μια εικόνα που δεν είχα συνηθίσει, λόγω της φωτιάς. Η αγάπη του κόσμου με έκανε να το ξεχάσω για λίγο. Η σκέψη μου είναι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Να είναι υγιείς, να έχουν υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά".

Ο Εμμανουήλ Καραλής αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια κατά την άφιξή τους στην Αθήνα
Ο Εμμανουήλ Καραλής αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια κατά την άφιξή τους στην Αθήνα INTIME


Τέλος, ο Καραλής βρήκε ευκαιρία να μιλήσει και για τα θύματα μπούλινγκ και ρατσισμού, έχοντας υπάρξει κι ο ίδιος τέτοιο: "Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι να μιλήσουν. Είναι πολύ δύσκολο. Ήταν και για μένα πολύ δύσκολο. Μιλήστε στους γονείς, στους φίλους, στους καθηγητές. Λύσεις υπάρχουν, απλά το πρώτο βήμα είναι να καταφέρεις να πεις τι γίνεται, τι συμβαίνει και από εκεί και πέρα όλα είναι πιο εύκολα".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ