ΣΤΙΒΟΣ

Μιλς: "Mπορούσε και 9.52 στο Πεκίνο ο Μπολτ"!

Μιλς: "Mπορούσε και 9.52 στο Πεκίνο ο Μπολτ"!
Μπολτ-Τζαμάικα

Την πεποίθησή του ότι ο Ουσέιν Μπολτ θα μπορούσε να κάνει τα 100μ σε 9.52 έκανε ο προπονητής του, Γκλεν Μιλς

"Εάν συνέχιζε, το λιγότερο που θα μπορούσε να είχε κάνει ήταν να έριχνε το χρόνο στα 9.52", τόνισε με δηλώσεις του ο Μιλς, για να προσθέσει: "Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που τρέχει τα 100 μέτρα. Σε δύο χρόνια από τώρα θα φτάσει στο peak του και τότε είμαι σίγουρος πως θα φτάσει αυτό το χρόνο".


Εν τω μεταξύ, ο 22χρονος Τζαμαϊκανός σπρίντερ ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά τις εκπληκτικές κούρσες του στο Πεκίνο, παίρνοντας μέρος την Παρασκευή (28/8) στο γκραν πρι της Ζυρίχης, με τους Ρίτσαρντ Τόμπσον (Τρίνινταν κ Τομπάγκο) και Γουόλτερ Ντιξ (Αμερική) να είναι και πάλι οι βασικοί αντίπαλοί του στα 100μ, όπως και στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες (είχαν κατακτήσει τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα).

"Έχω κοιμηθεί πολύ από τότε και έτσι δεν είμαι τόσο κουρασμένος. Δεν νομίζω ότι μπορείς να θέσεις και άλλον στόχο μετά από αυτά που έγιναν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προσπαθώ να φτάσω στο τέλος της σεζόν χωρίς τραυματισμούς, και να πάω στην πατρίδα μου για να διασκεδάσω", δήλωσε ο Μπολτ ενόψει του μίτινγκ στη Ζυρίχη.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το γκραν πρι, πέρα από το "φαινόμενο" Μπολτ, θα πάρουν μέρος τόσο η χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια ρέκορντγουμαν στο άλμα επί κοντώ, Έλενα Ισινμπάγεβα, όσο και νικητής στα 5.000 και 10.000μ στο Πεκίνο, Κενενίσα Μπεκέλε.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ