EURO 2024

Πολωνία - Ολλανδία: Τα highights της σπουδαίας νίκης των οράνιε

Wout Weghorst of the Netherlands, right, celebrates his side's second goal with his team mates during a Group D match between Poland and the Netherlands at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Petr Josek)
Wout Weghorst of the Netherlands, right, celebrates his side's second goal with his team mates during a Group D match between Poland and the Netherlands at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Petr Josek) @2024 PETR JOSEK/AP IMAGES

Η Ολλανδία υπέταξε με 2-1 την σκληροτράχηλη Πολωνία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2024 και έκανε αποφασιστικό βήμα για να δηλώσει παρούσα στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Η Πολωνία άνοιξε πρώτη... πυρ στο Αμβούργο, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τον Μπούκσα στο 16', όμως το φινάλε του αγώνα της με την Ολλανδία βρήκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1988 να έχει ένα διάπλατο χαμόγελο.

Και αυτό γιατί έφτασε σε μία πολύ σπουδαία ανατροπή, με τους οράνιε να ισορροπούν την κατάσταση στο 29' με τον Χάκπο και να αρπάζουν ολόκληρη την πίτα στο 83' με τον Βέχορστ, για να βρεθούν έτσι πολύ κοντά στην πρόκριση στους "16" του Euro 2024.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ